Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiu, kochana kupuję z krotkim. Dlugi zawijam na 3x w 92 🤦♀️ znalazlam fajne oferty na fb i na olx.
Dzięki Dziewczyny jeszcze raz 😘
CzarnaKawa... ale meksyk.🤯☕
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
AngelikaMarta, mało powiedziane, cieszę się, że mam tak fajnych sąsiadów, bo inaczej.. u drzwi twoich stoje panie, podpisano Mops.
Kinga, dobrze, że masz osobna salę z Julcią, fajna ta pielęgniarka, jeszcze są ludzie z sercem❤️
Casjopea, akcja bob budowniczy jak widze trwa, obyście szybko mogli zamieszkać w nowym domku.
Co do wózków, kompletnie się nie znam niestety, a cenię wygodny, lekki, dobrze prowadzący się wozek (🤣💀najlepiej jeszcze w dobrej cenie i żebym nie musiała po niego jechać tylko, żeby przyjechał do mnie, ehhh, czeka mnie pewnie zakup podwójnego, albo zmiana spacerówki, już drżę🤐)
KasiaLukasia, dobrze, że już wróciłaś do swojej chateczki to chociaż posłuchamy co u Ciebie i Aluni.
Xgirl, a ja tam poproszę fotę Florki.
I niezmiennie chylę czoła mamom trójki dzieci, moja dwójka doprowadza mnie ostatnio do,, gęsi pasyji"jak mówiła moja ukochana prababcia.
-
nick nieaktualny
-
JaSzczurek wrote:Ja tak noszę Toma, ale myślałam, że to mało zdrowe/przykładne noszenie 🤔 Ale Tomeł juz sam siada.
Dlatego ważne, żeby dziecko samo siadało. Ta pozycja podobno sprzyja prawidłowemu rozwojowi stawów biodrowych. Trzeba tylko pamiętać o zamianie bioder - nosić raz na lewym, raz na prawym. -
Adria, polewaj, mam pozwolenie 😁😁😁!
Lullaby, jako nieposiadaczka obfitych piersi z wielką przyjemnością przytulę się do Twoich😊matka natura zrobiła mnie w chuja, mówiąc kolokwialnie, ale mówi się trudno i żyje się dalej😊
KasiaLukasia, i z wzajemnoscią kochana moja😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 22:17
-
O nie... Dziś usypiałam Leona prawie 2h, wstawał, raczkował, uciekał śmiał się przy tym mega głośno jakby miał największą z tego frajdę...wrzeszczał otwierał buzię dawał buziaki itd... Nie umiałam tego przerwać 😁 W końcu położył stopy obok moich ust i rączka smyrajac moja nogę padł!
Czarna bardzo lubię Twoje opisy, nawet ciężkie dni potrafisz opisać z takim fajnym przymrużeniem oka! 😁
Kinga super że wszystko się udało ♥️ Jutro do domku!
Jutro będę robiła te racuszki od Casjo, już dziś miałam zrobić ale miałam niespodziewanych gości.
Oprócz tego byłam na dwóch fajnych spacerach 😁 jeszcze trochę i Monjaktalala dojdę na tą Twoja Geosfere i odnajdę Cię po wózku 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 22:19
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
CzarnaKawa jakie słodkie siostrzyczki 😍 aż wierzyć się nie chce, że mogą dać tak popalić 😁
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Kurde laski pomyślcie sobie co by było gdybyśmy były teraz w szkole.. Czaicie? 2 tyg wolnego! Ja bym żarła, spała do południa, czytała i oglądała film za filmem.
Moje dzieci są wniebowzięte. Gdzie tam koronawirus - jest laba i to 2 tygodnie. Obym z nimi wytrzymała ten czasCasjopea, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Zatem do usłyszenia 25 marca! 😂
A tak serio, mamom 3 dzieci należy się pomnik za życia, kłaniam się w pas!
Hehe, mam nadzieję, że jednak zajrzę na forum. Na szczęście starszaki są nastolatkami, więc samodzielne. Jedyny problem, to taki, że mają ciągle muchy w nosie i najlepiej dać im święty spokój -
Czarna_kawa wrote:AngelikaMarta, mało powiedziane, cieszę się, że mam tak fajnych sąsiadów, bo inaczej.. u drzwi twoich stoje panie, podpisano Mops.
Zazdroszczę takich sąsiadów. Moi ciągle wrzucają karteczki do skrzynki na listy, że syn hałasuje, bo biegając, tupie nogami. A ostatnio mieliśmy awanturę: syn nie chciał odrabiać lekcji, wic zabraliśmy mu komputer. No histeria była, ale raczej w normie. No i co zrobili sąsiedzi? Wezwali policję. Policjanci przyjechali, gdy usypiałam Laurę i mąż z nimi rozmawiał. Niby było spoko, ale wkurzyłam się na sąsiadów. Wiem, że nie powodowała nimi żadna troska, tylko chcieli nam dowalić. -
Phyllis wrote:Zazdroszczę takich sąsiadów. Moi ciągle wrzucają karteczki do skrzynki na listy, że syn hałasuje, bo biegając, tupie nogami. A ostatnio mieliśmy awanturę: syn nie chciał odrabiać lekcji, wic zabraliśmy mu komputer. No histeria była, ale raczej w normie. No i co zrobili sąsiedzi? Wezwali policję. Policjanci przyjechali, gdy usypiałam Laurę i mąż z nimi rozmawiał. Niby było spoko, ale wkurzyłam się na sąsiadów. Wiem, że nie powodowała nimi żadna troska, tylko chcieli nam dowalić.
Co za ludzie! Teraz 'na czasie' byłoby wrzucenie im do skrzynki białej koperty z kartka z rysunkiem korony 👌33Sylwia, Lady_Dior, Phyllis, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Zazdroszczę takich sąsiadów. Moi ciągle wrzucają karteczki do skrzynki na listy, że syn hałasuje, bo biegając, tupie nogami. A ostatnio mieliśmy awanturę: syn nie chciał odrabiać lekcji, wic zabraliśmy mu komputer. No histeria była, ale raczej w normie. No i co zrobili sąsiedzi? Wezwali policję. Policjanci przyjechali, gdy usypiałam Laurę i mąż z nimi rozmawiał. Niby było spoko, ale wkurzyłam się na sąsiadów. Wiem, że nie powodowała nimi żadna troska, tylko chcieli nam dowalić.
Co do moich młodych imprezowiczów spotkałam ich ostatnio przed blokiem i pytam jak tam czy dobrze się bawili a oni "o matko tylko nie mów że Leona obudziliśmy" głupio im się zrobiło więc zaśmiałam się tylko mówiąc że następnym razem otworze drzwi dam im dziecko i pójdę spać 😁 ale oni są raczej tacy fajni młodzi... Przypominają mi często nas na starym mieszkaniu 😁 -
Phyllis to baw sie dobrze z dzieciarnia haha
Dawaj znac jak wam idzie😬
Czarna o matulu🤯 No Jak czytam opwiesci mam z wiecej niz jednym dzieckiem to sie sama zastanawiam po co mi to🤷🏻♀️ Ale z drugiej strony dwa razy wiecej milosci😍😍😍 Podziwiam, ze dalas rade😬 A fotke jakas jutro wrzuce, nawet man juz jedna co Mi sie mega podoba -
33Sylwia, Lady_Dior, Monjaktalala, JaSzczurek, KasiaLukasia, Casjopea, Emma_, mikka86, AgaSY, kinga27.30, Aniamania, anngelikamartaa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość