Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Phyllis wrote:Lady Dior, spróbuj mocniej docisnąć córeczkę, niech bardziej oplecie nogami Twoje biodro. Na pewno dojdziesz do wprawy. Ta pozycja do noszenia jest najlepsza
-
Karola, Mimo wszystko, dziękuję 😘
Emma, ja tez noszę Julkę pionowo i NIESTETY często jest przy tym powyginana 😑 no cóż...
Leniova 👍
No u nas tez zakaz odwiedzin. Męża gonili jak poszedl do samochodu po torbę z rzeczami i chcial wrócić na oddział...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Też muszę zamówić te zabezpieczenia i miałam się właśnie Was spytać czy jakieś polecacie ale kompletnie wypadło mi to z głowy. 🤷🏼♀️
-
Monjaktalala wrote:Apropos bezpieczeństwa...
Jakie polecacie zabezpieczenia na kontakty i szafki/szuflady? Januszować i kupić Canpol czy odpadają po pierwszym kontakcie z małą rączką?
Ja kupilam na alliexpress... Ale obawiam się, że mogę czekać na nie tak długo, że przydadzą się prędzej mojej wnuczce. Więc też czekam co polecicie w tej materii.
-
Ja jako matka polka polecam tylko taki separatornby se dziecior reki drzwiami nie przydzwonil inne rzeczy sa do dupy
Mialam przyklejane na drzwi te tasmy z takimi pierdolnikami od mebli Amel rozszyfrowala to w pol godziny niepolecam tylko separator sie sprawdzil i te pierdolniki do kontaktu reszta to szit -
Emma_ wrote:Lady, wybierasz się z małą do neurologopedy?
Emma tu raczej nie-za dużo zachodu z tym. Teraz idę 29marca na bilans z nią, to spytam pediatrę o to podniebienie.
Phyllis no zobaczę jak to będzie z tym trzymaniem na biodrze-ona często mi się obraca, bo chce widzieć co ja robię i lipa-ześlizguje się 😐 -
Aaaa nadrabiam i nadrabiam i nadrabiam, kurwa aaa, zabraniam tu kłótni, bo do przyszłego miesiąca zaraz bym nie nadążyła czytac🤣💀 już spokój, kocham was, i tak wszyscy umrzemy, więc nacieszmy się sobą do woli❤️🎈
Lullaby, Casjopea, Emma, dziękuję za wywołanie i troskę 😘
Ada nadal jest posiadaczka dwóch zębów 🤣wszystkie inne,, straszą", ale nie wychodzą.Ostatnio miałam gorszy czas, raz, że partner mamy nadal w szpitalu, dwa, że ze starym miałam ciche dni(ale na dobre wyszło), trzy, że dziewczynki przechodzą same siebie💀przysięgam wczoraj pojechałam na 40 min do przychodni po receptę i próbowałam do sklepu, w tym czasie Mira zdążyła się obudzić, obudzić Adę, dostac histerii, bo nie było matki w domu, Ada dostała histerii, bo Mira miała histerię, babcia dzwoniła na gwałt, żeby wracała więc dupa z zakupow(miałam iść tylko do rosmanna, takie szalenstwo, czaicie?!), wiec w ostateczności ja dostałam histerii jak weszłam do domu, bo tkwię jak ten kołek kurwa od plota przy dzieciach i chciałam choć na chwilę załatwić coś sama, bezskutecznie. Więc zjebałam towarzystwo, włącznie z sunią, która (zaskoczę was) też dostała napadu histerii, że chce wyjść w tym,, szpitalnym outficie" (czytaj po streylce) sama, prawie mi uciekła na dwór szaleć 🤐 podsumowując miałam mega moralniaka, serio, bo ostatnie dni jak nie wyłam po kątach, to złorzeczylam na dzieci, aż w końcu przyszedł okres, dzieci jakby ciut grzeczniejsze, a jeśli nie to wznoszę się na wyżyny nadludzkiej cierpliwości, żeby jednak tłumaczyć i przytulać niż przybijac gwoździem do ściany (choć 3x z rzędu przebieralam Mirę, która usrała sobie pić wodę z bidonu, wypluwać ją do zabawkowej patelni, po to, żeby znowu ją pić wylewając na siebie większość 💩💀).
Juto zdejmujemy szwy suni i oby mogła już wychodzić sama, bo wyprowadzanie jej co chwilę (symulantka jedna) też nadwątliło moja cierpliwość 🐕🐕🐕
Zaraz postaram się odnieść do tego, co zapamiętałam 😊KasiaLukasia, mikka86, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Kinga, szukasz tylko bodziaków z krótkim rękawem? Znalazłam u siebie 3 bodziaki na 98 z długim rękawem w bardzo dobrym stanie, chcesz?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea wrote:Kurde laski pomyślcie sobie co by było gdybyśmy były teraz w szkole.. Czaicie? 2 tyg wolnego! Ja bym żarła, spała do południa, czytała i oglądała film za filmem.
Casjopea, xgirl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO znalazłam na necie
https://nodik.pl/zabezpieczenie-uniwersalne-safety-1st-biale-p-4112.html?gclid=Cj0KCQjw9ZzzBRCKARIsANwXaeIXfnz_ecxBDzQ_mDLd1iK0JzXz8H3igD2GsQfs4JIAczLpLqHp9nkaAhR6EALw_wcB33Sylwia, KasiaLukasia, anngelikamartaa lubią tę wiadomość