Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:To wiem, właśnie mówili w wiadomościach. Kurde jak dobrze, że nie chodzimy do kościoła 😜
-
Angelikamarta, przykra sytuacja z twoją mamą i rodzeństwem 😔 dobrze, że rodzina twojego jest pomocna i ciepła.
Pamiętałyście dzisiaj o dniu naszych Starych? Ja sobie przed chwilą przypomniałam, takie to święto.. 🤷anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Chcecie wiedzieć dlaczego tak panikują u nas w Poznaniu z tymi szkołami? Babka, która zachorowała, zanim miała objawy uczestniczyła w wielu spotkaniach z poznańską kadrą pedagogiczną. I nie wiem czemu nie mówią o tym w wiadomościach (a może mówią, ale mi się jakoś nie rzuciło w uszy), ale jest w stanie ciężkim pomimo wieku, ponieważ cierpi na pochp.
Podobno pracuje w poradni psychologiczno-pedagogicznej.
A ja od jutra mam trójkę na stanie w domu, przyszły oficjalne komunikaty i szkoły starszaków zawiesiły zajęcia do 24 marca. -
Lady_Dior wrote:Phyllis też mi tak fizjo zaleciła ale nie wiem czy to przez ubranie czy jak ale cały czas a każdym razem mi się ześlizguje-zjeżdża normalnie 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Lady Dior, spróbuj mocniej docisnąć córeczkę, niech bardziej oplecie nogami Twoje biodro. Na pewno dojdziesz do wprawy. Ta pozycja do noszenia jest najlepsza -
Phyllis wrote:Podobno pracuje w poradni psychologiczno-pedagogicznej.
A ja od jutra mam trójkę na stanie w domu, przyszły oficjalne komunikaty i szkoły starszaków zawiesiły zajęcia do 24 marca. -
Phyllis wrote:Podobno pracuje w poradni psychologiczno-pedagogicznej.
A ja od jutra mam trójkę na stanie w domu, przyszły oficjalne komunikaty i szkoły starszaków zawiesiły zajęcia do 24 marca.
Przy okazji naszło mnie na przemyślenia odnośnie gospodarstwa w miarę samowystarczalnego. Oglądałam kiedyś reportaż o takowym. Super sprawa, jaram się 😁 -
Phyllis wrote:Lady Dior, spróbuj mocniej docisnąć córeczkę, niech bardziej oplecie nogami Twoje biodro. Na pewno dojdziesz do wprawy. Ta pozycja do noszenia jest najlepsza
-
Casjopea wrote:U nas póki co basen odwołany. W żłobku tylko doszedł stolik z płynem antybakteryjnym. Ciekawe kiedy go zamkną..
Przy okazji naszło mnie na przemyślenia odnośnie gospodarstwa w miarę samowystarczalnego. Oglądałam kiedyś reportaż o takowym. Super sprawa, jaram się 😁
Fajna sprawa. Też bym się jarala takim mini gospodarstwem! Chociaż oczywiście gdyby faktycznie były braki w produktach to źli ludzie i tak na bank by do mnie przyszli i wszystko mi ukradli.
-
My też swoje jaja. I trochę swoich warzyw też będzie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
A nawiązując jeszcze pośrednio do koronawirusa to moja mama pracuje w miejskim domu kultury i mieli dziś szkolenia dotyczące zachowań w czasie ataku terrorystycznego. NA PEWNO przypadek, bo takie szkolenia tak czy siak muszą się odbywać, ale brzmiało to zlowieszczo w kontekście obecnej paniki. Ludzie się zesrali.
mikka86 lubi tę wiadomość