Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj chlop dzisiaj pierwszy dzień z nami w domu i już go energia rozpierala i nie mógł usiedziec na 4 literach. Sądy są zamknięte do 31 marca, więc przed nami duuuuzo wspólnego, wolnego czasu. Albo pokochamy się jeszcze bardziej albo rozwiedziemy w ten trudny dla kraju czas 👍
mikka86 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Producenci żywności i chemii teraz natrzepia kasy, już zacierają ręce, a ludzie w końcu wypierdola zapasy do śmietnika bo im się popsują albo będą zryc przeterminowane
-
ps. tymczasowo straciłam pracę, zamknęli restaurację, przechodzę na bezrobocie płatne 60% mojej już chujowej pensji z 80% etatu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 02:13
-
JaSzczurek wrote:ps. tymczasowo straciłam pracę, zamknęli restaurację, przechodzę na bezrobocie płatne 60% mojej już chujowej pensji z 80% etatuurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
JaSzczurek wrote:ps. tymczasowo straciłam pracę, zamknęli restaurację, przechodzę na bezrobocie płatne 60% mojej już chujowej pensji z 80% etatu
A co o tym myślisz? Pomijając oczywiste względy finansowe (stary da radę Was ogarnąć swoim hajsiwem?). Uważasz to za dobrą decyzję?
-
My wstali o 6, mały wypił mleko, trochę sobie pogadał i zasnął jeszcze na 40min.
Teraz się bawią ze starym a ja pije kawę 😴☕ -
Powiem Wam, że mnie trochę uspokajają działania rządu. Tak jak ich nie znoszę, to teraz radzą sobie całkiem nieźle. Czuję, że przynajmniej starają się coś zrobić, żeby zminimalizować straty. Najgorzej wygląda dla mnie sprawa zaopatrzenia szpitali. Beznadzieja. Mam nadzieję, że ta zwloka w dostarczeniu im środków ochrony, wynika tylko z oczekiwania na jakiś wielki transport, bo aż niemożliwe, żeby ta sprawa pozostala nierozwiazana.
kinga27.30, Lullaby lubią tę wiadomość
-
I kolejny dzień przed nami - oby był dobry.
A gdzie podziała się Emma?
Słyszałyście o koronawirusie u noworodka? https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-u-noworodka-trudny-porod-w-wielkiej-brytanii-6488742929422465a
"Noworodek z koronawirusem przyszedł na świat w piątek. Jego matka kilka dni wcześniej trafiła do szpitala z podejrzeniem zapalenia płuc. Tam zrobiono jej test na obecność koronawirusa.
Wynik testu poznała dopiero po tym, jak urodziła. Lekarze natychmiast po porodzie przebadali też jej dziecko. Okazało się, że oboje mają koronawirusa. Lekarze nie wiedzą, czy noworodek zaraził się już w łonie matki, czy dopiero w trakcie porodu".Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 08:54
-
Jaszczurku wspolczuje. Wlasnie? podpinam sie pod pytanie Kasi.
U mnie w Niemczech mega pozno zaczelo sie cokolwiek robic. Przedwczoraj 2400 chorych, wczoraj 3200🤦🏻♀️ Wszystko jest zamykane Ale mega pomalu, cos tam zamkneli Ale wejdzie w zycie dopiero WE wtorek, No i tak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 08:56