Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
leniova wrote:Zawsze możesz powiedzieć, że jego pierwsze słowo było po holendersku i znaczyło: dobrze
Znajomi mnie uprzedzali ale ja i tak miałam głupią minę jak mi konduktor w pociągu powiedział na dzień dobry "chuje moron" (nie wiem, jak się pisze, LadyDior i Kamsza mogą poprawić
) a patrząc na mój bilet skwitował: chuj chuj
"Chuje morgen"- byłam w Holandii ponad 8 lat. 😉 Olek też tam został poczęty, więęęc dobry pomysł. 😁
Też pamiętam pierwszy dzień jak szliśmy tam po ulicach i jakaś uśmiechnięta babcia powiedziała do nas "chuje ..." A my w szoku. 🤭xgirl, mikka86, Claudissa, Phyllis, 33Sylwia, Lullaby, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Dzień dobry, dziś mąż dał mi trochę pospać i wziął małego o 6 z łóżka i wrócił o 7:30 😜 teraz mały śpi obok, a ja zamiast iść dalej spać buszuje już w telefonie i myślę co zjeść na śniadanie...🤔
A noc była w miarę ok. Tylko jakieś 6 pobudek i cycek w buzi non stop. 😶😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 08:34
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KasiaLukasia też nie raz tak ściemniam staremu jaka to noc była okropna i że przespał wszystko 😆
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Mój je bardzo dużo nabiału,uwielbia jogurty ,serki wiejskie,twarożki,jajka, masło...
Zazdroszczę. A jak podajesz? Twarożek, jogurt same, czy dodajesz owoc? A jajka?
-
Jajko daje do słoiczka jarzynowego. Twarożek ( zwykły z Piątnicy) daje z jabłkiem albo bananem ,do tego ze 4 łyżeczki jogurtu naturalnego,żeby było rzadsze i trochę masła. Serek wiejski wcina bez żadnych dodatków. Serki Kiri często je same albo tak jak dziś z bananem.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
anngelikamartaa wrote:KasiaLukasia też nie raz tak ściemniam staremu jaka to noc była okropna i że przespał wszystko 😆
Wcześniej tak nie robiłam. Ale dzis tak koszmarnie nie chcialo mi sie wstawać przed tą 6, no tak mi sie oczy kleily, ze cyrograf bym podpisala byle nie wylazic z wyra...
Ala tez ostatnio się budzi z płaczem w nocy, szczegolnie w pierwszej części - do północy. Wije się też przez sen, czasem nawet coś gada nieprzytomna, obraca się na brzuch i próbuje odpelznac na śpiocha... Może to taki czas w rozwoju. Wstala dziś w ogole marudna jak nigdy. Jeczy non stop. I chce stać, a nie potrafi jeszcze sama się podnieść, wiec czasem ją chwilkę przytrzymam, ale nie caly czas. A jej się uwidzialo, ze bedzie stała bez przerwy. Caly dzien najlepiej. Bo inaczej żałosny płacz.
-
Hejeczka 😁
Kinga też 2 razy zasnęliśmy w objęciach na siedząco jak nigdy! Płakał, rzucał się z zamkniętymi oczjami. Żal mi go strasznie, o 5 wstał uśmiechnięty to aż zachciało mi się żyć, że mu nic nie jest. A teraz daje w dupe dalej... 😂
Nie mam cierpliwości, mam ochotę zakryć się kołdrą i udawać do wieczora że mnie nie ma!
Mężu jeszcze śpi bo idzie na nockę a ja pisze tego posta już dobre 30 min, Leon szaleje na podłodze a ja za nim, bo albo łapie go przy wózku albo przy kontaktach(mam zabezpieczone ale ucze go ze i tak nie wolno) albo wstaje przy drzwiacha po wczorajszym "upadku" am czarne wizję kiedy widzę go ze stoi.
A na śniadanie dałam mu dziś kasze manne z jabłkiem i cycamonem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 08:54
-
AgaSY wrote:Leon wstał dziś o 5.45, a ja jestem wredna bo wysłałam do niego ojca, a z Miloszem spaliśmy do teraz
.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas leci pierwsze drzemka Klusława, a my że starym w salonie (jeśli mogę tak nazywać duży pokój w 2pokojowym mieszkaniu, a mogę, a co, kto bogatemu zabroni!)
Czyli nie tylko ja ściemniam chłopu, że noc była potworna i potrzebuje jeszcze godzinkę odespać?dobrze, będziemy razem smażyć się w piekle.
A to Wasze dzieciaki już mają zastąpione mleczne posiłki innym jedzonkiem (np. Kaszka)? Bo u nas to nadal dodatek, mimo, że wcina równo wszystko i każda ilosc jaka zapodam, uszy mu się trzęsą. Ale nadal woła za chwilę o mleko 🤷♀️xgirl lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Jajko daje do słoiczka jarzynowego. Twarożek ( zwykły z Piątnicy) daje z jabłkiem albo bananem ,do tego ze 4 łyżeczki jogurtu naturalnego,żeby było rzadsze i trochę masła. Serek wiejski wcina bez żadnych dodatków. Serki Kiri często je same albo tak jak dziś z bananem.
O, dzięki, zgapię od Ciebiemikka86 lubi tę wiadomość
-
Zawsze jak mnie coś niepokoi u Leona i tu napisze i Wasze dzieci też tak mają to działa na mnie jak lekarstwo! Nie że cieszę się że macie tak samo czy gorzej tylko że dochodzi do mnie ze tak czasem musi być, czasami to dzień czasami tydzień. Trudno! To dla niewyspanych kawka a wyspane szorują już nasze korony i zaraz będzie git, git, git!
xgirl, Monjaktalala, Lullaby, anngelikamartaa, Phyllis, Claudissa, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
W ogole nie moglam Jakis czas zajarzyc o co Ci chodzi z ta korona, caly czas o koronawirusie myslalam hahaha. Dopiero po chwili sie skapnelam
33Sylwia, Lullaby, anngelikamartaa, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Maz spi z Mala w sypialni a ja nie wiem co mam ze soba zrobic;D Normalnie to bym ogarnela chate i zrobila cos do zarcia ale ta sie obudzi zaraz wiec siedze na dupie.
Oooo juz jeczy.. nowy dzien czas zaczac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 09:06
-
33Sylwia wrote:Zawsze jak mnie coś niepokoi u Leona i tu napisze i Wasze dzieci też tak mają to działa na mnie jak lekarstwo! Nie że cieszę się że macie tak samo czy gorzej tylko że dochodzi do mnie ze tak czasem musi być, czasami to dzień czasami tydzień. Trudno! To dla niewyspanych kawka a wyspane szorują już nasze korony i zaraz będzie git, git, git!
Sylwia mam identycznie! Też lubię jak inni mają tak samo albo gorzej!33Sylwia, mikka86, xgirl, Monjaktalala, Drobinka91, Lullaby, anngelikamartaa, Phyllis lubią tę wiadomość