Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic mnie już nie zatrzyma!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 10:06
KasiaLukasia, xgirl, Drobinka91, Lullaby, mikka86, Monjaktalala, anngelikamartaa, LidziA89, Phyllis, Claudissa, Aska1994, kinga27.30, Czarna_kawa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Mikka dzięki za inspiracje na śniadanka. Ja póki co daje obiad i podwieczorek bo mały nie za bardzo chce rano jeść co innego. Na razie preferuje mleko🤷
33Sylwia u nas też pięknie❤️ zatem chyba będziemy bawić się na placu, bo tysz podejrzewam, że ludzie rusza do pobliskiego lasu😉 Leonek to sama słodycz 😍😍😍 i jaka zdolny, szybko ogarnia ani się obejrzysz a będzie biegać 😁33Sylwia, mikka86 lubią tę wiadomość
-
W temacie siedzenia Starych na chacie (kutwa jeszcze rymuje😝). Wczoraj przy kolacji już nie wytrzymałam i powiedziałam mężowi, że wszyscy się tylko na mnie patrzą aż coś się zrobi a sami łażą z zbolałą miną. Chłop wstał i zrobił nam herbatę do kolacji. Potem dzieci poszły spać nawet o ludzkiej porze więc my napaliliśmy w kominku i włączyliśmy sobie film. Fajny wieczór był. Polecam😉
-
KasiaLukasia 😂😂
Też tak mam że mnie uspokaja jak czytam że u Was jest tak samo. 🙈
Leoś jest przeslodki😍😍😍
33Sylwia skąd ma takie bajeranckie spodenki? To piżamka? Cudne
Antek zjadł trochę chlebka ale idę mu dać kaszke bo słyszę ze stary tam walczy, mały nie chce jeść 🙈 -
E to Miłosz je na śniadanie codziennie kaszke z owocami ze sloiczka i olejem lnianym (bo na wodzie). Jak zaczniemy się odstawiać od cyca to zamienimy wodę na Pepti 😉. Przy drugim śniadaniu dostaje jabłko, banana, gruszkę, jogurta weganskie go albo co tam jemy. Swoją drogą wiecie, że jogurty weganskie na bazie kokosa (owocowe) nie mają w ogóle dodatku zwykłego cukru? Zwykłych owocowych jogurtów bez cukru że świeca szukać. Na obiad słoiczek, a na podwieczorek gofra, naleśnika, muffinke czasem. Pomiędzy tym jest cyc oczywiście 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 10:47
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dziś ftu tfu stary w lepszym humorze, za to Ala jęcząca o wszystko i buntuje się przed rutyną. Drzemka o 9 trwała pięć minut. Pięć minut. I jakoś tak niewyraźnie wygląda. Może zebole jej rosną. Michaszko poszedł wczoraj kupić czopki 250mg paracetamolu. Nie było i farmaceutka sprzedała mu takie 500mg i kazała przedzielić na pół... No my tutaj wiemy, że czopków się nie dzieli, ale nie każdy ma taką wiedzę. Wszystko samemu trzeba sprawdzać.
Lullaby chciałam Ci jeszcze napisać, że twoje posty mają taką otulającą moc. Czytasz i jakby Cię ktoś przytulił. Fajne. Dzięki. :*