Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Fajna opcja. Super, że masz taką koleżankę blisko. I Ksawery będzie mieć ziomeczka niemal od urodzenia
Ja dziś na spacer raczej nie wyjdę. Pogoda ładna to będzie u nas dużo ludzi. Nie chcę jeszcze dodatkowo zagęszczać tłumu. Pójdziemy jutro o jakiejś mało uczęszczanej godzinie. Dziś możemy się trochę pobawić na balkonie. Muszę tylko wymyślić w co. Może krzesło do karmienia wystawię i poukladamy na tacce klocki. Zawsze to też pobyt na powietrzu i słońce.
Agasy jak to?I co teraz? Macie jakis plan? Biedny maluch. Jak pisałam pytanie, to gdzieś tam w tyle głowy miałam nadzieję, że to już skończony temat. Problemy ze skórą to takie niedoceniane gówno. Człowiek się użera z jakimiś wysypkami i krostami latami, a wszyscy bagatelizują, bo przecież nic groźnego. Macie namiary na jakiegoś nowego lekarza?
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja już nawet nie słucham tv,nawet nie wiem ile osób zarażonych przybyło od wczoraj, jakoś tak mi lepiej bez tego,ale właśnie przyjechałam do rodziców zaraz moja siostra zapewne nadleci i mnie o wszystkim szybko uświadomi ,ona żyje tylko tym tematem . A moi rodzice są bardzo spokojni, nie robią zapasów, wychodzą z domu, oczywiście omijają skupiska ale nie ogarnęła ich panika związana z 👑, nawet czasami coś zażartują w tym temacie 🙂url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Hej hej,wracam!O Chesusie!Was nadrobić graniczy z cudem!jak wtedy tak hurtowo się pojawiłyśmy ku uciesze starych to sama nie ogarniałam!teraz widzę,że luźniej bo dziewczyny klepią strony gdzieś indziej😊wiadomka,że to tak jak w rodzinie! Ciężki czas mieliśmy!starszak przyniósł coś z przedszkola,sprzedał Alexowi!prawie tydzień utrzymywał mu sie stan podgorączkoqy!2 razy byliśmy u ped i niby zęby następne tylko jak ich nie było tak nie ma!W środę już wyższa temp i biegunka i zaczęłam srać w gacie jak mały..serio najgorsze scenariusze brałam pod uwagę!
Dziecko śnięte ciągle u mnie na rękach!wczoraj wrócił do sił,uff!
Poza tym u nas walka o każdy towar!Może i ja na tej swojej wsi teho nie widzę ale mąż jadąc na większe cotygodniowe zakupy przywiózł połowę z mojej listy!
A mój ojciec utknął pod Frankfurtem!ma wrócić w sobotę ale nie wiem jak to tera z będzie..mikka86 lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
A wgl to mieszkam 2 km od Czeskiej granicy!!z tarasu widzę główną drogę prowadzącą na Czechy i wczoraj po raz pierwszy jak zobaczyłam tabuny jadącego wojska na granicę to wystraszyłam się nie na żarty!wyglądało to jak z jakiegoś filmu !!
U nas mszy nie bylo,ksiądz odwołał i nie czuję się jakby była niedziela!
Mąż od czwartku napierdziela przy łazience,nawet dziś!Tak więc po jego "wypocinach "ja wkraczam z mopem i ze szmatą bo wszędzie kurz!
KasiaLukasia mój tak jak Twój M.nie usiedzi,adhd jak nic ale w naszym przypadku dzięki koronie będę miała łazienkę!
AgaSy mój starszy tak miał,dlatego też zrezygnowałam z kp bo twierdzili że ma uczulenie na mój pokarm i stąd te problemy skórne! Najezdzilismy się po dermatologach,nawet znachorach,leki,diety i co ..psińco,nic nie pomagalo!przeszło samo jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki po jego 1 urodzinach! A tak to tylko łagodzilismyZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
My już po spacerze, mamy las obok, pola, generalnie spokojna dzielnica, a ludzi jak mrówków 🙄 ale każdy mijał się elegancko z odległości przynajmniej 2 metrów i lustrował się wzrokiem 🙈
xgirl lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Eja wrote:Xgirl jeszcze opcja
G. Wszelakie choroby psychiczne
w sieci krąży również ten obrazek z dodaną opcją G:
G. jako wdowa (z wyrokiem za morderstwo)
-
Uff dopiero moge wejść... wlasnie trwa popoludniowa drzemka 👍 moje dziecko jest moęsożerne...
ugotowałam jej wołowinę z majerankiem ma parze, zblendowałam z olejem lnianym i dalam na łyżeczce, no aż mruczała. Zrobilam surówkę z marchwi i jabłka, była przeszczęśliwa 😁
Spacer był z teściową prawie godzinny 😉anngelikamartaa, mikka86, xgirl, Eja lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Adria wrote:Ja napewno C
Bylismy na spacerze ale pogoda do kitu, wieje i wcale tak cieplo nie jest🤷🏻♀️
W ogole man problem jak ubrac Mala bo to ani cieplo ani zimno🤔 Wrocila z zimnymi stopami🤦🏻♀️ Jak wy ubieracie wasze dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 15:43
-
Phyllis wrote:w sieci krąży również ten obrazek z dodaną opcją G:
G. jako wdowa (z wyrokiem za morderstwo)
Blizej mi do odpowiedzi Eji 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2020, 15:50
Eja, Phyllis lubią tę wiadomość