Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle dokładnie 3 lata temu byłam już w szpitalu przygotowywana do powitania na świecie mojej kochanej córeczki ❤️ taki mój aniołek z różkami, stara się jak może, żeby mama się nie nudziła 😛 mój kochany Uparciuszek 🥰😍
33Sylwia, KasiaLukasia, mikka86, Phyllis, Lullaby, xgirl, Claudissa, AgaSY, LidziA89, Casjopea, Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea wrote:Jak Mikołaj chce więcej albo w ogóle jak chce jeść to śledzi każdy mój ruch i otwiera paszczę jak tylko się do niego z czymś zbliżam 😂 Ewentualnie wyrywa mi wszystko z rąk. I drze się, jak się od niego oddalam. Także nie da się przeoczyć.
Jedząc swoje racuchy karmilam też Ale. Siedzialysmy sobie na wykladzinie (coraz rzadziej wyciagam jej krzeslo. Za ciężkie to jest ustrojstwo dla mnie) i jadlam, wsadzajac jej od czasu do czasu jakis oderwany kawalek do dzioba. No apetycik, że hej. Buzia rozdziawiona jak u pisklaka. Am am. Zjadla masę kawałków! Ale czar prysl kiedy ją podniosłam i odkrylam stos kawałeczkow, ktore wyplula i wkelpala w dywan. Jeść lubi! Ale nie polykac.
-
33Sylwia wrote:Laura też je na mleku? Ja robię ale na wodzie
Nie, na wodzie i pewnie dlatego jej nie smakuje. Będę jej robić na mleku owsianym chyba.
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Asia ucałuj sto razy Monie ode mnie! Kochana Żaba! ♥️ Niech minie to koronogiwno byśmy mogły wreszcie coś planować!
Kasia tak samo karmie Leona coraz częściej! Ale obiad i śniadanie w krzesełku nie mam czasami też sił na to to wtedy odpuszczam ale ogólnie staram się jeść z nim w krzesełku w kuchni.Aska1994 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Ale czar prysl kiedy ją podniosłam i odkrylam stos kawałeczkow, ktore wyplula i wkelpala w dywan. Jeść lubi! Ale nie polykac.
dobre
faktycznie w tv tylko koronawirus coś tam non stop
Zainspirowałyście mnie i też przejrzę ubrania dzieciaków.
Aska, sto lat dla córeczki. Cudna jest
Aska1994 lubi tę wiadomość
-
A ja się zainspirowałam waszymi mlecznymi upodobaniami i u nas na śniadanie kasza manna. Tymuś też zjadł. Zrobiłam na mleku ale rozcieńczonym wodą. Smakowało bardzo. Czytałam, że można dać mleko krowie dziecku przed 1 rokiem życia ale tylko jako niewielki dodatek a nie samo do picia tj. Naleśniki na mleku ok ale już samo w kubku nie.
KasiaLukasia życzę żeby jednak dzionek był przyjemniejszy. Może Ala odczuwa przesilenie wiosenne albo jakiś skok się zbliża? Fajnie, że lubi jeść. Jeszcze tylko opanuje połykanie i będzie git👍 dużo siły dla Ciebie.
Aska1994 sto lat sto lat sto lat niech żyjeee nam Monia! 😍🎁🌻🎈🦄
Charakterna ślicznota z niej 😍😍😍
33Sylwia wspomniałaś i ciuchach. Też się muszę za nie zabrać, bo Tymek powoli wyrasta z tego co ma. Powodzenia nie daj się!
Phyllis super, że dzieci tak dobrze się zaaklimatyzowały w nowej sytuacji z malutka siostrą. To może i dla mnie jakieś szanse koło 40 są na trzecie 🤭😁Aska1994, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Lullaby, nie wiedziałam z tym mlekiem. Dziś robię naleśniki na obiad, więc dam Laurze spróbować. A ciążę 40+ polecam naprawdę. Nigdy nie byłam tak spełniona macierzyńsko jak teraz. No i czuję się znacznie młodsza
xgirl, Lullaby, Eja, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Lullaby ,KasiaLukasia współczuję nocek😚
Aśka ale Monia ma loczki,sto lat dla córeczki 😊
I nas standard 2 pobudki na mleko i pierdyliard na smoka,na tuli-luli,na..na niewiadomo na co ale jestem wyspana bo przed 22 już kimałam!
U nas na śniadanie tost francuski z bananem i w chrupkach kukurydzianych!wsuwał aż mu sie uszy trzęsły!średni i najstarszy też poprosili i oto śniadanie z głowy!
Mam problem z tymi śniadaniami,co wymyślać bo starszak to francuski piesek a jeszcze rok tego wszystko jadłAska1994 lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
AgaSY wrote:Byliśmy w czwartek. Lekarka twierdzi, że to ani nie AZS ani nie ŁZS tylko reakcja typowo alergiczna. Kontaktowa odpada, bo na co? Ciuchy piore w orzechach od miesiąca. Zostaje pokarmowka. Kazała mi i Miloszowi być na diecie bez zadnych alergenów i przepisała maść robiona z antybiotykiem i sterydem... Na którą muszę czekac tydzień w obecnej sytuacji!! Dla mnie te diety eliminacyjne to droga do nikąd, wszystko może się ze sobą krzyzowac... Obawiam się, że pozostaje nam to przeczekać i modlić się, żeby jak najszybciej z tego wyrósł.
Wejdz na sierpniówki na stronę 1666,tam około godziny 10 pojawiają się wzmianki o alergii na bmk i kończą się lekko po 16.Może pomoże.AgaSY lubi tę wiadomość
-
Pije kawę ...tylko ☕młody spi w końcu ....
Jeszcze nic o 👑dziś nie słyszałam
Na obiad mam pyry pierś z kury z worka i marchew z groszkiem
Łukasz ma marchewkę pierś z kury bataty i buraka
Co do kaszy manny i racuchow ja zrobię dzisiaj rogaliki😄 -
33Sylwia wrote:Bo bym wyszła na balkon i śpiewała i klaskała tak jak to robią w dużych miastach 😂podoba mi się ta forma!
A tak swoją drogą... Większość ludzi zobaczy pierwszy raz swoich sąsiadów... 😁33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przechoszilismy wlasnie kolo Rossmanna... Ludzi Jak mrowkow, Puste polki😱😱 kolejki przez caly sklep ... Oczywiscie odstepow Zero
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2020, 11:12