Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSY wrote:Kamsza, a masz tam w Holandii dostępne sery weganskie? Miłosz bardzo lubi dostać w łapkę sandwicha z szyneczka i takim serem właśnie 🙂
Musiałabym poszukać nawet nie pomyślałam -
Poszukaj też jogurtów weganskich, w Lidlu są na bazie miąższu kokosa, przepyszne 🙂. Hummus, pasty warzywne (tylko nie wiem czym zastąpić chleb).
Kamsza lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Łap Kasia 😁 https://alaantkoweblw.pl/ekspresowe-pancakes/
Nie mam na nic czasu przy tym dziecku. Padam na pysk. Tam gdzie Go nie powinno być tam właśnie musi wejść. Kocham go nad życie i jeden jego uśmiech załatwia mnie na amen 😂 moja słabość ♥️
Dziś miałam ciężki dzień, mojej przyjaciółki tata wczoraj zmarł, ona nie mieszka w pl. W obecnej sytuacji ciężko to przeżywa, ciężko mi jej pomoc, więc każda wolna chwile spędzałam z nią na mesengerze.
Żeby jutro wyjść z domu muszę swoje oczy doprowadzić do stanu używalności.
Monia cieszę się że alergia znika 😁 a ząbki w końcu wyjdą a może nawet nie jeden.
A i byłam na spacerze na tych działkach u mnie jak lie to szczęście było by mieć cząstkę takiej ziemi. Muszę potruc mężowi o tym więcej niż do tej pory. -
Ojeju Sylwia współczuje Biedna koleżanka.
Co do dzialek, to zgadzam się pełną gębą. To jeden z najlepszych życiowych zakupów dla mieszczucha. Mama przesłała mi wczoraj zdjęcia, niebawem rozkwitnie bez i będzie niebiańsko Ach, ale bym powiedziała na takiej działce...
My wczoraj tez wylazlysmy na spacer po kilku dniach kiszenia się w domu. Czułam się trochę jak zbrodniarz. Ale trafilam na moment kiedy było calkowicie pusto, wiec nikogo nie narażałyśmy. Pogoda jest idealna, juz ciepłe słońce i jeszcze chłodne powietrze. Zapach kwitnacych drzew. No bajka. Niechże się już to koronagowno skonczy.
Zarzucam temat "buty". Co polecacie mamy? Coś nie za milion. I... jaki rozmiar noszą Wasze bobasy?
-
My mamy 12cm przedwczoraj mierzyłam 😁
Ja kupie te Gucie i zobaczę czy pasują Leonowi ale jeszcze się wstrzymuje bo po domu chodzi boso a na pole i tak nie potrzebuje narazie, więc czekam. Narazie mamy takie do wózka bardziej choć w sumie są miękkie i mógłby w nich troszkę chodzić ale nie ma gdzie 😁
Kolejna noc koszmar idą mu zęby jak nic pewnie trójki. Ale już nie marudzę bo robie się monotematyczna ostatnio.
-
33Sylwia wrote:My mamy 12cm przedwczoraj mierzyłam 😁
Ja kupie te Gucie i zobaczę czy pasują Leonowi ale jeszcze się wstrzymuje bo po domu chodzi boso a na pole i tak nie potrzebuje narazie, więc czekam. Narazie mamy takie do wózka bardziej choć w sumie są miękkie i mógłby w nich troszkę chodzić ale nie ma gdzie 😁
Kolejna noc koszmar idą mu zęby jak nic pewnie trójki. Ale już nie marudzę bo robie się monotematyczna ostatnio. -
Sylwia, na pocieszenie u nas też chyba zebole bolą, chociaz nic a nic nie widać. Wczoraj tak zaczęła jeczec i buczec popoludniu, ze nie czekając w nieskończoność dałam syrop przeciwbóly i humor powrócił niemal natychmiast, a i noc byla "lepszo-zła".
-
Mikka, u nas intensywnie 🙂 całe dnie spędzamy w ogrodzie, wracamy do domu koło 18. Korzystamy na maksa z ładnej pogody, bo na dniach ma być gorzej. Olek zasuwa już wszędzie tylko się kurzy, odkrył schody, także czeka nas zakup barierek. No i musimy zainwestować w lepsze zabezpieczenia, bo wszystko zdejmuje. 🙈 no i jak płacze, to woła "mamaaa" 😁 bo tak normalnie to nigdy nie mówi, tylko "tata". A nocki bez zmian, mimo że jest zmęczony mega ale no niestety. 😜
A jak tam u Was? Jak Ksawery? 😊
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KasiaLukasia wrote:Wymyśliłam, że wyłoże balkon piankowymi puzzlami, żeby Ala mogła się tam tarzac. Musze jeszcze tylko znaleźć jakieś na allegro o krawedzi ok. 50cm. Zrobię jej tam extra kąt zabaw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 16:10
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Drobinka91 wrote:Mikka, u nas intensywnie 🙂 całe dnie spędzamy w ogrodzie, wracamy do domu koło 18. Korzystamy na maksa z ładnej pogody, bo na dniach ma być gorzej. Olek zasuwa już wszędzie tylko się kurzy, odkrył schody, także czeka nas zakup barierek. No i musimy zainwestować w lepsze zabezpieczenia, bo wszystko zdejmuje. 🙈 no i jak płacze, to woła "mamaaa" 😁 bo tak normalnie to nigdy nie mówi, tylko "tata". A nocki bez zmian, mimo że jest zmęczony mega ale no niestety. 😜
A jak tam u Was? Jak Ksawery? 😊Drobinka91 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KasiaLukasia,byłam dzisiaj w kiosku ,chciałam kupić fajki,a facet mi mówi,że nie ma żadnej paczki mentoli, żadnej marki !! Podobno mentolami można handlować tylko do 20 maja i ludzie wykupują wszystkie bo robią zapasy, a sklepy i kioski boją się zamówić większą ilość bo jak nie sprzedadzą to po 20 maja nie mogą już ich sprzedawać,taka lipa 😡😡znalazłam wkoncu w delikatesach, ale też mieli bardzo małourl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ach, jak sobie popalałam papieroski to też mentole, albo te z kuleczką klik. Ale to było daaaawno.
Fajnie, że Wasze dzieci już wstają na nogi, naczytam się o bucikach i skorzystam z tej wiedzy 😎
Mikka, u nas to samo! Mikołaj robi kilometry po domu i też jest już szybką turbo dzdzownicą.
W ogóle to mój egzemplarz jest MEGA żywiołowym dzieckiem, on nawet jak wcina mleko, to musi machać nogami 😁 wszedzie go pełno, szybko sie nudzi, łobuzuje na prawo i lewo. Wyczuwam małego urwisa, wiecznie na karnym języku w przedszkolu 😁
Polecacie jakieś zabawki? Pamiętam, że pisalyscie kiedyś o wieży z kubeczkow?