Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A próbowałaś go puścić na trawę? Bo Olek to się bał na początku i płakał jak jej dotykał, dopiero niedawno się przyzwyczaił 😜 ale też nie bardzo go puszczam bo nie jest skoszona, a ponoć mnóstwo kleszczy jest.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Haha cos jest z tą "niebezpieczną" trawą Wczoraj posadzilam Aluche na chwilę w słoneczku (lubi wyrywać trawę i zjadać...) ale stopami boi się dotknąć. Podkurcza nogi do góry i krzyczy. Ale jeden z moich kotów, zabrany na wakacje na działke, też bał się trawy. Chodził tylko po ścieżkach i wzdrygal się z obrzydzeniem jak tylko nadepnal na jakąś kępkę. Mieszczuch pełną gębą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 14:32
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Alisia teraz doczytalam o Norwegii. No trochę średniawo A jak w ogóle wyglada u Was sytuacja?
Centra handlowe są otwarte , część restauracji też , ludzi wszędzie pełno , w sklepie prawie się o Ciebie otrą -jednym słowem jest masakra !!! Żyją jakby nigdy nic a „po drugiej stronie” umierają ludzie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ja nie wiem o co chodzi ..........
Mają zakaz wyjazdów do domków wypoczynkowych który też olali 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Dzień dobry!
Alisia, strach się co to będzie za chwilę znowu w Norwegii jak tak sobie folgują🙊
Ogłaszam wszem i wobec przeniesienie Aduchy do łóżeczka szczebelkowego, wczoraj noc kiepska, ale i dwójki dają się we znaki, natomiast dziś już lepiej, wstała raz na mleko i nawet nie buszowałam przez pół nocy po całym łóżeczku jak w dostawce.
Ale za to wstaje jak opętana przez cały dzien🤪zaraz wam wrzucę fotę, odwróciłam się na chwilę by zrobić mleko, a ta trach i już na nogach w łóżeczku 🤪w samą porę zamówiłam ten materac, bo teraz miałabym,, życie na krawędzi"w dostawce 😋 -
Wczoraj na obchodach smoleńskich cała brygada,bez rękawiczek,bez masek, starzy ludzie,bo Kaczyński po 7O tce i co nie boją się?? Zastanawiam się już czy oni nie robią z ludzi durniów z tym wszystkim,zakazali spacerów do parku,cyrk z kolejkami pod marketami, karzą siedzieć samotnie w święta,ok jeśli ktoś ma rodzinę w domu,ale są ludzie samotni i starzy ,dla których to mogą być ostatnie święta ...a sami co robią???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2020, 09:36
Claudissa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Czarna Kawa, przepiękne jest to Twoje dziecie!
My się witamy, dzisiaj w nocy pomyślałam, że mój stary jest chory psychicznie i w razie czego można unieważnić to małżeństwo. Mikołaj obudził się jakoś po 2 w nocy, nie dał się uglaskac, więc matka pomyślała 'głodny'. Wzięłam jeczybulka na ręce, wychodzę z sypialni, a tam (standardowo w piątkowe wieczory) mój chlop przy pełnym oświetleniu lamp i tv przycina komara. Nic nowego. Obudził się nagle, więc rzuciłam tylko 'zrób mleko' i poszłam przebierać pieluche. Po chwili stary przychodzi, coś tam mamrocze. Pytam gdzie to mleko? On, że zostawił na stole. No to lecę, mleka nie ma. Zglupialam. I teraz finał historii:
Mój stary poszedł do kuchni, nalał do szklanki ketchup, włożył łyżeczkę i postawił na stole. Dlaczego? Zabijcie mnie, nie wiem. Był przekonany, że o to właśnie proszę.
Ba dum tss
Ps. Rano się z tego śmiał, ale nadal nie wie skąd mu się ubzduralo 180ml ketchupuCzarna_kawa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
To takie zaćmienie,ale się uśmiałam 😂😂😂 kiedyś też jak mój chłop był wkręcony w jakiś film, kazałam mu przynieść mi z kuchni jabłko,a on wstał zamknął balkon i usiadł z powrotem 😂😂ale to był w ogóle ciężko kumajacy przypadek 😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2020, 10:17
Monjaktalala lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mój brat kiedys obudził się w nocy i poszedł do łazienki się umyc. Mama się obudziła, pyta co on robi, a on, że sikac mu się chce 😂. Innym razem zaniósł w nocy poduszkę do wanny 🤦♀️.
Claudissa lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Witam
Pogoda piekna wiec sie korzysta .
Hmm co do obchodow to im szybciej ich szlag trafi tym lepiej oni maja testy na korone robione raz na tydz .tego zwykly szary czlowiek nie ma 🤷
Kupilam dzieciom na zajaca wiekszy basen 305x76 cm z akcesoriami
Noi strój kapielowy by starego kusic 😂mikka86, Czarna_kawa lubią tę wiadomość