Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z okazji Świąt Wielkanocnych chciałabym Wam życzyć miłości,która jest ważniejsza od wszystkich dóbr,zdrowia które pozwala przetrwać najgorsze,uśmiechów bliskich oraz nieznajomych,które pozwalają lżej oddychać oraz szczęścia,które niejednokrotnie ocala nam życie ! Smacznego jaja i mokrego domowego dyngusa 😊
mikka86, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
nick nieaktualnyZdrowych i spokojnych!
Ja sie nie odzywam bo w sumie nie mam co pisać, leci dzień za dniem,spacery od blokiem,na szybko. W domu nuda.
Co do Stacha to juz zaczął chodzić,parek krokow zrobi sam i sie nie wywali.
Wstępnie jest przyjęty do żłobka.
Mloda kiśnie w domu, ale jej sie to podoba wiec nie placze mi sie pod nogami i nie marudzi.mikka86, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam spokoju, dużo zdrowia i życzliwości, bo wydaje mi się że tego obecnie najbardziej potrzebujemy. Wesołego Alleluja!
U nas bez zmian... Dni jeczybula, noce koszmar do kwadratu. Ja już głupieje, no ale cóż...
Staramy się korzystać z pogody na tyle ile można, jutro wyjeżdżamy na działkę siostry żeby nie kisić się w bloku, ale tylko na jeden dzień.
AgaSy też czekam aż ktoś będzie chciał sprzedać taki ogródek! Trzymam kciuki!
Monia, mam nadzieję, że z babcią coraz lepiej 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2020, 22:46
mikka86 lubi tę wiadomość
-
I od nas pogodnej Wielkanocy w tych chorych czasach
Adria, widzę, że Łukasza ciągnie do zmywarki tak samo jak moje dziecko. Jak tylko uchylam wieko turla się jak szalony
Sylwia, dzięki! Z babcia lepiej, podobno ustawia cały personel medyczny po kątach, więc wraca do zdrowia.
A gdzie się podziała KasiaLukasia? 🤔Eja lubi tę wiadomość