Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna_kawa wrote:Karola, extra! Ada chodzi przy meblach i tańczy na stojaka🤣moja mama mówię, że też za niedługo "pójdzie na nogi".
A z ciekawości czego uczysz Stacha?
A roznych rzeczy. Np karmienie kota,wyrzucania smieci do kosza.,ukladania drewnianych puzzli,grania w pilke, nakladania kółek na bolec itp.Eja, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ale agent ze Stacha 😍👏pamiętam,że on od 7 msc już taki kozak był
Czy jeszcze jakieś dzieciaki mają tylko 2 zęby? Mój starszy o tym czasie miał już 8 jak nic a Alex tylko 2 i następnych nie widać 🤷♀️Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Eja wrote:Ale agent ze Stacha 😍👏pamiętam,że on od 7 msc już taki kozak był
Czy jeszcze jakieś dzieciaki mają tylko 2 zęby? Mój starszy o tym czasie miał już 8 jak nic a Alex tylko 2 i następnych nie widać 🤷♀️
Mój zębacz ma tylko dwa i nic na horyzoncie nie widać 🤷♀️
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Monjaktalala wrote:Mikołaj dzisiaj kończy 8 miesięcy i nadal ani jednego zęba
Karola, Stachu jest niesamowity!! Ps. Czy to 3 stawy?
U nas dzień wporzo, piękna pogoda, spacerki i te sprawy ❤
Kupiłam wegańskie jogurty w Lidlu, skład jest niezły. Próbował ktoś?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
mikka86 wrote:Ja też już handluje normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 20:16
-
Hejo.
Monika że spaniem jest naprawdę źle u nas. Przedwczoraj prawie wcale nie spała w nocy, budziła się cały czas. To samo było w czasie dziennych drzemek. A w międzyczasie szaleje. Pupa jej się nie przykleja do ziemi, cały czas jest w ruchu. Dobrze chociaż, że zwykle jest w dobrym humorze. Zamontowaliśmy wczoraj bramkę ochronną do kuchni. Olała ją i od razu poraczkowala naokoło... Mamy dwa wejścia do kuchni. Wcześniej się bała sama zapuszczać w inne zakątki mieszkania, ale już jej przeszło.Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Kasiu, współczuję nocy. Najgorzej jest nie spać, bo nawet jak w ciągu dnia jest festiwal jojczenia, to ta noc jest regeneracja dla mamy i malucha. Ja jestem strasznym spiochem, więc rozumiem ten ból
Na pocieszenie powiem, że to pewnie etap jak każdy inny. A co do tej bramki, to niesamowite, że nasze dzieci są takie małe, a już mają zdolność logicznego myślenia, nic tylko się cieszyć!