Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka, mój ostatnio zjadł całe wielkie jabłko (starte na wiory oczywiście) i też były gówniane sytuacje. Dzisiaj wtrąbił jogurt wegański z Lidla, wyglądał na zadowolonego, choć wydawało mi sie, że wolałby jakiś kawał mięcha 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 09:35
-
Adamkowi magiczna siła każe ciągle wstawać, a raczkowania nie ma 🤷 wzięliśmy się ze starym i odgruzowalismy skalniak,jestem zadowolona 😄 korzystacie nadal z tych wieloelementowych mat dla dzieci? U nas ciągle jest rozmontowywana, troszkę zaczyna mnie to denerwować 😅
-
A i jeszcze się pochwalę, żeby nie było, że ciągle narzekam na to spanie, że ostatnia noc była spoko. Poprzednie kulminacja masakry.
No i zapytam Was o żłobki. Jak tam Wasze nastroje przed powrotem do pracy? Macie zapisane dzieci? Wracacie? Myślicie, że w ogóle je otworzą do lipca?Eja lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia ja wracam do pracy od września A młody miał już od sierpnia oswajać się ze żłobem. Zapisałam go do państwowego gdzie chodził Franek ale aktualnie jest na liście rezerwowej na 56 msc. Jest też zapisany do prywatnego w nurcie Ala Montessori tylko cena już jak połowa mojej pensji. Tylko co zrobić?
Brawa dla Aluszki za dobrą nockę,oby więcej takich. U nas też już zdecydowanie lepiej,da matce pospać nawet do 7.30😊
Wczorajszy i dzisiejszy dzień zaliczam do dobrych jeśli chodzi o drugorodnego i do tragicznych jeśli chodzi o pierworodnego. Odwala mu przeokrutnie 😔
Aga A może ta temp od zębów bo wspomnialas że coś tam idzieZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Aniamania ja miałam matę po Franku ale Alex ją dojechał sukcesywnie wydlubując dziury i zakupiłam modułową i tak jak u Cb,ciągle w częściach. Nie łudziłam się że będzie inaczej ale chciałam ażeby bawiąc się miał coś po dupką bo lada dzień wyłączymy podłogówkę A na kafelkach to zimno mu będzie. Tyle tylko że on też ciągle w ruchu
Aniamania lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Miłosz wczoraj miał ponad 37 i żadnych innych objawów, w nocy był gorący, ale nie mierzyłam mu temp, wiercił się choć spał nienajgorzej. W ogóle nie chciał cyca, a jak mu wcislam to mnie gryzł, więc obstawiam, że to zęby, wczoraj wypatrzylam przebita Górna jedynkę. Dziś nadal stan podgorączkowy, maruda okropna, dałam mu ten Paracetamol. No zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. A chciałam pojechać na auto-wycieczke w nowych fotelikach 😁.
Rany, nie wyobrażam sobie oddać malucha do żłobka. Jak byłam w ciąży z Leonem to to było takie łatwe, a potem niewyobrażalne 🤦♀️. Ale uważam, że żłobek jest lepszy niż opieka babci (przynajmniej naszych) 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 12:27
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)