Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, w netto od jutra pełno dupereli w jednorożce etc. Kilka perełek się znajdzie 🧐 jest suchy basen, namioty tipi, jakieś półeczki, same zobaczcie.
Taki namiot bym chętnie ogarnęła, ale nie mam miejsca na salonach 🤦♀️mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Sylwia33, byłam dzisiaj na rowerze na osiedlu stałym, wypatrywałam radosnego bobo zajadającego się kluseczkami z manny w wózku, ale nic 🙃
Moje dziecko obgryza stół. Wyszedł mu wierzchołek dolnej jedynki i szura nim gdzie się da! Na szczęście nie maruduje. -
Hej!
Mamy samodzielne stanie bez trzymanki!
💪💪💪💪💪
Leon wreszcie zaczyna przesypiać noce tzn budzi się ale na luzie tuli i zasypia już nie bawi się 😁 wstaje zaraz po 5 ale wybaczam Mu 😁
Nadal nic nie mówi oprócz jakiś tam gugaguguga 😂 nauczył się obrażać, pokazywać "pa-pa" i jaki jest duży, jak Mu się chce przybija piateczke 😁
AgaSy u nas też tak, coś się stało i rosną 😂 cóż radzę sobie inaczej póki co, korzystamy z działek teściowej mojej SIS i podworka teściów.
Monia trza mówić że jedziesz dwumetrowe heloł by poleciało 😂😂😂mikka86, Monjaktalala, Eja, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Hejho. Co to za pogoda przechujowa dzisiaj? A chcialam caly ten tydzień leżeć na kocyku i tarzac się z siostrą po trawie W temacie ogródków działkowych, ostatnie dwa dbje spędziliśmy na naszym. Jak ta trawa pachnie! A ten bez! No bosko. Zazdrość w kierunku tych z Was, które mają domy z choćby najmniejszym ogródkiem wzrasra. Ale już totalnie zielenieje jak czytam, zee Wasze dzieci tak ładnie śpią (tak Sylwia, to do Ciebie...) Ala ssie calusienkie noce i budzi się co jakąś godzinę na krótkie płacze. Jestem koszmarnie niewyspana. U nas wrzucam ją świtem do kojca i dopsypiam na kanapie obok. Tutaj kojca nie mamy, muszę wstawać wraz ze skowronkiem o 5:30 i rozpoczynamy biegi. Nie wiem czy dożyję niedzieli...
Linga proszę napisz coś w wolnej chwili. Myślę o Was.
-
Ksawery budzi się z jakieś dwa razy w nocy i jęczy jak nie może znaleźć smoka , ale zaraz zasypia,zdarza mu się jeszcze czasami jakoś raz na tydzień, że chce w nocy butlę, a tak to śpi przeważnie od 20 do 5-6
AgaSY, KasiaLukasia, Eja lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KasiaLukasia wrote:Ej co myślicie o zamknięciu Śląska? Realne? Kocham moją mamę, ale chyba bym oszalała gdyby się okazało, że jesteśmy zmuszone mieszkać razem dłużej niż tydzień
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KasiaLukasia wrote:Jestem zameldowana w Warszawie, to chyba pozwolą mi w razie czego wrócić do domu? Jakas akcja "lot do domu pociągiem PKP" czy coś... Jprdl
😁Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KasiaLukasia wrote:Ej co myślicie o zamknięciu Śląska? Realne? Kocham moją mamę, ale chyba bym oszalała gdyby się okazało, że jesteśmy zmuszone mieszkać razem dłużej niż tydzień
Kasia jak już znudzi Ci się mamuśka to zapraszam z Aluszką na ogród do nas!Śląsk się musi trzymać razem 🤣
Hejo wgl,nasze nocki byly kiepskie,teraz jest lepiej bo budzi się raz koło północy i śpi do 7. Tyle wygrać!
Spędzaliśmy całe dnie na podwórku ale wczoraj po południu się mega zepsuła pogoda i kisimy się w domu !
Brawa dla dzieciaków za wszystkie.postępyZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia wrote:Jestem zameldowana w Warszawie, to chyba pozwolą mi w razie czego wrócić do domu? Jakas akcja "lot do domu pociągiem PKP" czy coś... Jprdl