Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:No czuprynę ma bujną 🤣🤣 bardzo szybko mu rosną włosy ,a Olek nie ma?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
KasiaLukasia, u nas tez pełna niesubordynacja kwitnie, dziś to Adę wynosiłam z korytarza, na który ucieka jakies milion razy, Lewandowska byłaby dumna😜 zapieprza jakby miała silnik od motorówki w tyłku🛥️🛥️🛥️Mira natomiast załatwi się chyba do nocnika za 5 lat💀siedziałyśmy dziś, naczytałam się kasiążeczek aż zachrypłam, a ta i tak dopiero jak zeszła z nocnika to popuściła na mate i podłogę 🙄 o kupie to mogę zapomnieć narazie chyba całkowicie. Ciężki egzemplarz, mimo tego, że mądry. Stwierdziłam, że ona chyba miała być chłopakiem, bo tak broi, dostała od cioci kolorowankę i naklejki do tego, to po jakimś kwadransie dobrej zabawy uznała, że lepsza opcja to poprzyklejać sobie pół arkusza naklejek do twarzy 🤯🙊a potem jeszcze psu na pysk😱...Generalnie jem w locie, bo na siedzenie nie ma czasu, Ada po chwili w krzesełku dostaje sygnał z kosmosu, że trzeba powstać i wiać👽👽👽jakikolwiek próby mocowania pasami kończą się krzykiem więc zaprzestałam i jem jednym okiem łypiąc czy,, uciekająca panna młoda" jeszcze siedzi czy już trzeba ruszyć z boksu startowego🐎🐎🐎
Jaszczurek, Tom jest przekozakiem w tej fryzurce 🤗❤️ wszystkie kciuki na pokładzie za nowego pasożyta!KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
O Jaszczurku! Jak to zmienilas nazwisko? Czyżby nasze grono niezameznych się pomniejszylo?
Czarna polubilam, bo uwielbiam Twoje posty. Dziewczyny są boskie. Alucha by się z nimi dogadala. Mogłyby siedzieć w jednej klatce
Drobinka Ala też na mnie śpi! Zasypia obok, a potem w półsnie wdrapuje sie na mnie i lezy mi cała na klacie. Myślałam, że tylko ona tak robi Haha
Monja dodam sobie dzieciaki cudaki do obserwowanych. Nie znałam ich, a uwielbiam takich dobrych ludzi.
To ja nominuje Aśke do spowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 20:35
-
Kasia, Dziewczynom tu dobrze beze mnie 😎😛 ogródek mnie wessał w swoje sidła 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas czas leci tak szybko, jak Jacek zasuwa po podłodze, mała torpeda. Raczkuje z prędkością światła. Wstaje, gdzie tylko może. Mówi: tata, baba, dada o każdej porze dnia i nocy, ale "mama" - a pff zapomnij. Zjada już w zasadzie wszystko, co my.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:A ja jestem ciekawa czy stary Lady jeszcze żyje 🤣🤣
Tego to ja też nie wiem 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KasiaLukasia wrote:O Jaszczurku! Jak to zmienilas nazwisko? Czyżby nasze grono niezameznych się pomniejszylo?
Czarna polubilam, bo uwielbiam Twoje posty. Dziewczyny są boskie. Alucha by się z nimi dogadala. Mogłyby siedzieć w jednej klatce
Drobinka Ala też na mnie śpi! Zasypia obok, a potem w półsnie wdrapuje sie na mnie i lezy mi cała na klacie. Myślałam, że tylko ona tak robi Haha
Monja dodam sobie dzieciaki cudaki do obserwowanych. Nie znałam ich, a uwielbiam takich dobrych ludzi.
To ja nominuje Aśke do spowiedzi -
JaSzczurek wrote:nie wyszłam za mąż, zmieniłam nazwisko Mam do tego prawo, bo zwiazki partnerskie są tutaj na równi z małżeństwami.
Ach no tak! Zwiazki partnerskie. Coś co w Polsce nigdy nie przejdzie.
Mikka w sumie nic. Jeden z kandydatów wyglądał jak zaginiony blizniak Petru, Kosiniak wyjął wielki długopis z podobizną Dudy, Kidawa sprawiała wrażenie bardzo zestresowanej i język jej się trochę plątał. Dwóch kandydatow przyleciało chyba z kosmosu, Żółtek i Tanajno. Generalnie nic ciekawego. Pomijając zupełnie poglądy, najlepiej zaprezentowali się moim zdaniem Holownia i Bosak. Mowili spokojnie, byli dobrze przygotowani i widać było, że dobrze się czują przed kamerą. Ale nikt nie sprawił, że spadły mi kapcie. No, moze Tanajno jak zaczął się wydzierać i mówić do Dudy "pan Andrzej"
-
Na Bosaka w pierwszej turze, potem na Hołownię 😛 ale czy ma na tyle silny charakter, żeby nie stać się marionetką?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Przecież Bosak wyszedł z młodzieży wszechpolskiej, co z tego że mu napisali pięknie program 🤦♀️ wszyscy tam są siebie warci, nie ma kandydata, który zachwycił. Dudeł i tak dostał już cynk, że wygrał wybory korespondencyjne. Niema Agata będzie liczyć głosy.
Ale dobra, nie ma co gadać o polityce i psuć sobie krew 🙃
Czyli generalnie 'nikogo'juz nie ma na tym forum, a okazuje się, że są wszyscy 😁😁😁 -
Nie no z Bosakiem to się, mówiąc delikatnie, rozmijamy nieco światopoglądowo Jako grzesznej rodzinie Belzebubow bliżej nam do Biedronia, ktorego niestety nie lubię. Tak więc ten. Kandydata marzeń brak. Ale bojkotować wyborów nie będę.
To co? Holownia czy Kosiniak? Holowni żona jest pilotem! To mi się podoba Kosiniak z kolei wydaje mi się taką uczciwą mordą na szachownicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 11:16