Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A i już wiem z czego wynikał tamten płacz.Idzie lewa dolna czwórka.Wyczuwam wzgórki i stożki pod dziąsłem.Daje mu cztery dni.Następnie będzie szła druga dolna czwórka.Dziś też już dwa razy popłakiwał przez sen.Jak się obudzi dostanie przeciwbóla.
-
Dostał ibum o północy.Nie podaje więcej bo nie płacze tylko bardzo głośno gada i lamentuje.Nie chce go szprycować lekami bo to može potrwać.Czwórki starszakowi zaczęły wychodzić jak miął półtora roku i wychodził półtora miesiąca.Wyszedł stożek jednej i przerwa,kawałek drugiej.Długi męczący proces.Mam nadzieje,że teraz będzie szybciej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 09:09
-
Niebieska Gwiazdka, u nas też te przeklęte czwórki i było podobnie u Miry, o wiele później i wolno. Tu jest o wiele wcześniej, ale podobnie ze spaniem, bo też jest cyrk.
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AgaSY wrote:Dziewczyny jakie prezenty na roczek? Podpowiedzcie cos, goscie pytaja 😄😄.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 13:50
-
Ja na nic nie zbieram, wiec o kasie nie mowie. U Leona na roczku tez zbieralismu na fotelik, ale teraz juz mamy sprawe zalatwiona. Nie mamy ani żadnych wiekszych zakupow w planach ani specjalnych zabawek, ktorych bysmy potrzebowali, wiec jestem w kropce 😄. Tylko Mercedesa "zamowilismy" od chrzestnej 😄Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dziewczyny... Mam kryzys. Ala jest dziś nie do wytrzymania. Dziś nie mamy żadnego rytmu. Po ciężkiej nocy, jeszcze gorszy dzień. Jak chcialam ją uśpić o 9, pogryzla mnie do krwi i zrobiła taką histerię, że to jeszcze nie było grane. No zwierzę. W końcu zanoszac się zasnela na stojaco, bo uparcie nie chciala sie położyć za chiny ludowe, i jeszcze przed zamknieciem oka ugryzla mnie z furia znowu. Spala tak 10 minut. Humor tragedia. Nie pasuje jej absolutnie nic. Dostala syrop przeciwbolowy, ale zero efektu. Więc to chyba nie bol, chyba że istnienia. Byłyśmy na koszmarnym spacerze i w piasku, ale jest zainteresowana głównie wspinaniem sie na mnie i rodzieraniem mi bluzek i skóry. Spala może z 40 minut w wozku na dworze i w domu znowu odmowila stałej drzemki o 14. Nie mam już siły się z nią szarpać wiec odpuscilam. Liczę minuty do końca tego dnia. O ile w ogole zamierza kiedys iść spać, bo wyglada na zdeterminowana, żeby nie spac juz nigdy. Nie wiem co jej się stało. A uparta jest jak osioł.
-
Mnie już dwójki wykańczają a co dopiero czwórki!!
U nas też gryzienie od dwóch dni 😵a już jakiś czas nie gryzł, to chyba zęby!
My mówimy gościom, że jak nie mają pomysłu na prezent to zbieramy na fotelik, chociaż oni raczej mają poglad, że jak nie dostanie zabawki to jakby nie dostał prezentu 🙄 denerwuje mnie to.
Które mamy śpią z maluchem? Wasze tez tak wędrują i się rozpychają? -
Aniu dałam Ibum, wieczorem dam.czopek Paracetamolu. Może to świąd a nie ból? Łapa ciagle w buzi. Daje jej gryzaki z lodówki, smaruje dentinoxem, jedzenie chlodne. Nic nie pomaga. Nie płacze, po prostu jest w podłym nastroju. I na rączki, ale na rekach też się szarpie i nudzi. Wyprobowalam już chyba wszystkie znane mi rozrywki. Teraz Michal skończyl pracę i z nią siedzi, a ja wyszlam odpocząć na balkon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 16:39
-
Kasia odwracajac Twoje mysli od malego hajnida (dasz rade Kobieto!): uwazaj przy kolejnym zamowieniu z Rossmanna. Opykali mnie na 3 dyszki, bo wszyskie ceny naliczylu mi sie regularne zamiast Rossne, natomiast od ceny koncowej naloczyl mi sie podstawowy rabat. Chuj wie o co biega z ta Lista+, musze to jakos rozgryz, juz napisalam do nich na fb kaj sa moje piniondze!
Swoja droga gdzie jest Adria? Moderator ja zbanowal? 😄mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)