Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Hmm. Ja czyszcze natychmiast po posiłku. Plukam pod bieżącą wodą silnym strumieniem goracej wody. Wszystko się ładnie wyplukuje i wyglada na czyste. Ale fakt, nie są to tłuste rzeczy.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
AgaSY wrote:Dziewczyny czy któraś z Was wie o co chodzi z Lista+ w aplikacji Rossmanna? Wchodzę sobie w Dla Ciebie/Rossne, a tam pod każdym produktem zamiast ceny pisze "Tylko z Lista+ dla uczestników Rossne! po dodaniu produktów do Listy+, wygenerowaniu rabatu i realizacji w sklepie" 🤨.
U mnie nie ma czegoś takiego, widzę ceny 🤔 -
AgaSY wrote:Dziewczyny czy któraś z Was wie o co chodzi z Lista+ w aplikacji Rossmanna? Wchodzę sobie w Dla Ciebie/Rossne, a tam pod każdym produktem zamiast ceny pisze "Tylko z Lista+ dla uczestników Rossne! po dodaniu produktów do Listy+, wygenerowaniu rabatu i realizacji w sklepie" 🤨.
Aga też tak mam. Muszę to potem rozkminic. Na razie nie widzer w ogole funkcji odbioru zakupow w sklepie, i jezeli faktycznie tak jest to chuj mnie strzeli, bo ja akurat zawsze robilam dużą paczkę zakupow, którą odbieral Michał.
-
Kasia ja tak samo, właśnie chciałam sobie szykować pakę na piątek 🤔. Ale jeszcze nie doszłam do wyboru dostawy/odbioru, ciekawe co jest grane.
Edit. U mnie opcja odbioru w salonie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 08:14
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Rzeczywiście zmieniona ta aplikacja rossman ale u mnie są ceny widoczne i możliwość odbioru. Kasia,samotne 🍺 z koleżanką, brzmi pięknie
Wasze dzieci serio co do godziny trzymają się schematu dnia? Zazdroszczę, u nas prawie co dzień inaczej, tylko rano są podobne godziny spania i jedzenia. -
Aniu nie no, są przesuwy Szczególnie rano, bo Ala codziennie wstaje o innej godzinie. Ale im dalej w las, tym regularniej i druga drzemka o 14/15 jest juz raczej żelazna, a potem rytm do końca dnia jest już zachowany. Najgorzej jest rano, bo czasem budzi się o 3:30 (kciuki w dół...) a czasem o 7 (kciuki w górę!).
Ostatnia noc byla paskudna. Dostala przed spaniem czopek, ale i tak budzila się z placzem miliard razy. Przytula się też ten moj mały bobek non stop, taki rzepik. Może to lęk separycyjny? Ostatnio najlepiej czuje się wczepiona w moją naciagnieta skórę i na kolanach. A nie ma zachowań lekowych, raczej się nie boi nowych przygód, jak samotna wyprawa do ciemnego kibla czy kąpiele w zimnej rzece. Więc nie wiem, albo zęby albo lęk separycyjny.
-
nick nieaktualny
-
A z wyprawą na piwo, to byla nagła akcja. Napisala do mnie ni stąd, ni zowąd dawna bliska koleżanka. Ostatnimi laty kontakt nam się urwał. Widziałam ją jeszcze zanim zaszłam w ciążę. Rozstala się z chlopakiem, tez moim kolegą i chciala się wyzalic. No to nie miałam sumienia odmówić, a że naturalnym jest, że sprawa wymagała intymności, to musiałam wyjść z domu. No i wyszłam. Byloby spoko bardzo gdyby nie okazja. Moj kolega, a jej partner od 5 lat, okazal się... gejem. Ale zapomnial jej o tym powiedzieć. Dowiedziala się odkrywając folder z kutasami na jego telefonie. Taka sprawa. Brak mi słów naprawdę, bo w życiu bym się nie spodziewała. Nawet nie tego, że jest homo, ale, że potrafi być tak perfidnym kłamcą i zmarnowal dziewczynie 5 lat życia i kolejne lata, które zajmie jej nauka jak komuś ponownie zaufać.
Co do dzieciecia, to uspilam ją i wyszłam. Michał mowi, że poplakiwala ze dwa razy, ale przytulal, pobujal i zasypiala. Więc myślę, że nawet nie zarejestrowala, że mamy nie ma. Nie bylo mnie 2,5 godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 10:04
-
Ile teraz się daje na Komunię? Kuzynowi. Ostatni raz byłam 3 lata temu, ale w charakterze chrzestnej to się nie liczy 🙂.
Kurcze, to była wycieczka życia.
2 tygodnie do terminu porodu, 200 km do pokonania. Miałam w bagażniku wszystko 😄.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 13:08
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Ile teraz się daje na Komunię? Kuzynowi. Ostatni raz byłam 3 lata temu, ale w charakterze chrzestnej to się nie liczy 🙂.
Kurcze, to była wycieczka życia.
2 tygodnie do terminu porodu, 200 km do pokonania. Miałam w bagażniku wszystko 😄.AgaSY lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Kasia, co za okropna historia z tymi znajomymi, szkoda tej dziewczyny. Jak słyszę o takich przypadkach zastanawiam się czy nic na to nie wskazywało..
Szykuje się super noc, 3 pobudki a nie śpi jeszcze nawet 2 h 😭.
Brawa dla Tymka. Adaś z wielką uciechą próbuje sobie robić pchacz z odkurzacza, stołu.. -
mikka86 wrote:Zazdroszczę wam,że wasze dzieci tak ładnie jedzą . I Tobie,Kasia tego piwa też ☺️
Ja zazdroszczę długo śpiących dzieci. Dziś kolejna pobudka po 4 Teraz zaliczamy juz druga drzemkę dzisiaj. Jakimś cudem udało nam sie wskoczyć w rytm. Ale jestem juz wrakiem, a nie ma jeszcze 9 rano.
-
KasiaLukasia wrote:Ja zazdroszczę długo śpiących dzieci. Dziś kolejna pobudka po 4 Teraz zaliczamy juz druga drzemkę dzisiaj. Jakimś cudem udało nam sie wskoczyć w rytm. Ale jestem juz wrakiem, a nie ma jeszcze 9 rano.
Wszysto ma swoje plusy i minusy.Moje dziecie śpi od 20 czasem 21 do 8a czasem 9.Flacha mleka o 6 na śpiocha.Minus jedna drzemka w ciągu dnia dwugodzinna,czasem ten czas dzieli się na dwie drzemki.Gdyby nie odciąganie byłabym wyspana,ale kiedy zrobić coś w domu? -
KasiaLukasia wrote:Hesusie jak Ala mnie gryzie od kilku dni. Masakra. Tylko przed nocnym spaniem i cieszy się wtedy na maksa. Nie dziala nie wolno, nie działa zabieranie cycka, udawanie płaczu, nic nie dziala.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Znalazlam sposób. Zakladam jej haka nogą. Ijo ijo mops jedzie. Nie, bez obaw. Hak nie jest bolesny, ale wkurza ją, bo nie może się wyginac. Chyba, nie zapeszajac, psuje jej to radość z gryzienia. Swoboda wyginania bez kąsania.
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Niebieska ty chcesz odciągać do roku tak?
Taki był plan,a teraz sama nie wiem.Z jednej strony dobrze byłoby pociągnąć dłużej bo mam mleczne dziecko,a z drugiej mam starszaka który też potrzebuje mamy.Zależy też czy puścimy starszego do przedszkola.Koronawirus miał przycichnąć i druga fala na jesieni.Obecnie jest wzrost zachorowań,aż strach pomyśleć co będzie na jesieni.Młody chodzi do przedszkola z kamerkami.Obecnie wygląda to tak:czwórka dzieci na sali,parozsadzane na odległość jakieś trzy metry od siebie i pani czyta.KasiaLukasia przedstawiała inny obraz.Ani jeden ani drugi mi nie pasuje.
Jeśli starszak zostanie w domu będę misiała zająć się jego edukacją i nie będę mieć czasu na odciąganie.