Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny znalazłam też w końcu w miarę skuteczny sposób na to gryzienie cyckow. Moze się którejś kiedyś przyda. Wyczytałam gdzieś w dziesiątkach komentarzy u Hafiji, żeby starać się włożyć dziecku jak najwięcej piersi do buzi i delikatnie docisnąć głowę - dokładnie tak jak przy początkach karmienia noworodkowi. Wtedy zębaty drapieżnik nie bardzo ma jak odgryzc sutek... Działa w 70 procentach podejść. Pozostale 30 kończą się płaczem. Moim oczywiście. Jednakże polecam bo to i tak najlepszy z dotychczas testowanych przeze mnie sposobów. I nie krzyczec z bólu, bo to działa zachęcająco. Mama wydaje takie zabawne dźwięki.
-
Mnie (odpukać) Miłosz jeszcze porządnie nie ugryzł i mam nadzieję, że już nie zdąży. Leona gryzienia za to pamiętam aż za dobrze 🤪.
Mały w końcu daje "cześć", przybija "piątkę"i robi "papa". Wy pisałyście już o tym chyba z kilka miesięcy temu 😄.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 07:15
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgasy u Stacha już robienie papa, klaskanke i piątka nieaktualne. Tak samo jak robienie "ichaaa" i naśladowanie jak miauczy kotek, a robił to przeslodko, marszczył nosek i robił słodkim głosikiem miauuu. Teraz skupia się na nununu, nie i lataniu po domu. Ale mam wrażenie, że naśladuje słowa, tzn po swojemu. Tak mi się wydaje. Może zacznie gadać jak tata, w wieku 1,5 roku😅Podobno tak nawijal, że go wszyscy mieli powyżej uszu
-
Witam u nas wszystko spoko tylko jedynki na horyzoncie i czasem nie do wytrzymania jest chce byc noszony i uj.
Bylim w lubelskim na 4 dni 🙈ale juz wrocilim
Łukasz sam jeszcze nie chodzi brak mu odwagi myslalam ze jak zobacxy kuzyna chodzacego to tez zacznie a tu...lipa -
Ja bylam dzis w rossmanie, ale nie mam pojecia o co chodzi w liscie plus. Wiem tylko, ze jak w kasie samoobsługowej chcialam zeskanowac swoją kartę, to wyskakiwal błąd, więc olalam, bo mi się spieszylo. Ale udoskonalenie pierwsza klasa, skoro nikt nie wie jak to dziala.
-
"Witamy Agato, zgodnie z informacją w aplikacji dana promocja obowiązuje aktualnie jedynie w ramach Listy+. Lista+ to nasz nowy pomocnik podczas Twoich zakupów Gdy w domu dodasz produkty do swojej Listy+, podczas zakupów stacjonarnych wygenerowany zostanie Twój osobisty rabat na wskazane w liście produkty. Jest to funkcjonalność najnowszej wersji naszej aplikacji. Aby rabaty z Listą+ się naliczyły - do Listy należy dodać co najmniej 5 różnych produktów (w tym choćby jeden niebędący aktualnie w promocji Rossnę). Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz tutaj: www.rossmann.pl/aplikacja-rossmann Jeśli zaś chodzi o promocje Rossnę, to testowo są one teraz dostępne tylko z Listą+, a od 16 czerwca te promocje będą działały na wcześniejszych zasadach. Będzie można więc korzystać z nich także online oraz stacjonarnie bez wcześniejszego planowania zakupów z Listą+ "
Będę wdzięczna jak mi to przetłumaczycie 😄Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja byłam dziś w Rossmanie i kupowałam normalnie mleko w promocji i pantsy i karta weszła przy kasie samoobsługowej. W reklamie skanowano produkty w domu i dodawano je do listy + jako te które zakupicie następnym razem i wtedy dostaje sie na te produkty właśnie rabat. Tak to zrozumiałamZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
nick nieaktualnyJest albo lista+ albo rossne. Rabaty się nie sumuja. I tak za koszyk np 4 produktów z rossne macie rabat np 30 zł, a z lista+ 5 zł. Więc się to nie opłaca i lepiej kupować rossne Babka w sklepie mi mówiła że tylko problemy maja przez to bo im się od ludzi obrywa. Ponoc to jakiś testowy program tylko
-
KarolaJJ wrote:Jest albo lista+ albo rossne. Rabaty się nie sumuja. I tak za koszyk np 4 produktów z rossne macie rabat np 30 zł, a z lista+ 5 zł. Więc się to nie opłaca i lepiej kupować rossne Babka w sklepie mi mówiła że tylko problemy maja przez to bo im się od ludzi obrywa. Ponoc to jakiś testowy program tylkoMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:W ogóle już mi się obrzydziły zakupy w Rossman przez to
Umówiłam się na jutro do okulisty. Teraz to już mnie chyba musztardowy czekają 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 21:25
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:
Umówiłam się na jutro do okulisty. Teraz to już mnie chyba musztardowy czekają 🤦♀️
I jak po wizycie? Mnie Rossmann też zniechęcił do siebie tą nowością. Może z czasem się to jakoś wyklaruje.
U was też taka burza? Dzieci mi się boją. -
Lullaby wrote:I jak po wizycie? Mnie Rossmann też zniechęcił do siebie tą nowością. Może z czasem się to jakoś wyklaruje.
U was też taka burza? Dzieci mi się boją.
W Bytomiu jak zawsze oberwanie chmury, gradobicie i grzmoty na całego, nie mogłam do domu wrócić, na obwodnicy rzeka, modliłam się tylko, żeby mi auto nie zgasło 😄.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)