Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy byliśmy z okazji roczku w Tatrach. Weszliśmy na Kasprowy, później do gąsienicowe i na dół. Kolejnego dnia Nosal bo miało być tylko 2 h pogody więc łatwy szlak.
Było super. Stachu dmuchał świeczkę na 2012m.n.p.m.😁Kolejnego dnia dmuchał na Nosal, A później ja zjadł 😟 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 22:57
Lullaby, Niebieska Gwiazda, Monjaktalala, mikka86, Eja, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej mamy. Wróciliśmy wczoraj. Bylo super i pogoda też nam fajnie dopisala. Teraz powrót do rzeczywistości i of kors od razu koszmarna noc. Zylion pobudek i rzucania się. Miałam juz myśli żeby uciec z domu. I leje non stop. Wszystkie kwiatki na balkonie mi chorują od tej wilgoci.
-
Jak tak czytam o tej rossmanowskiej liscie plus, to mi się szczerze odechciewa tam iść na zakupy. Super przepis na to jak odstraszyć klientów od używania aplikacji, którą tak agresywnie forsowali. "Ma Pani aplikację?" przy kasie jeszcze śni mi sie po nocach. Chyba każdy ją w końcu zainstalował, żeby się odczepili. To jak już wszyscy używali, ktoś łebski wpadł na pomysł, żeby ją zmienić na maksymalnie skomplikowaną i bezużyteczną.
-
nick nieaktualny