Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wczoraj było ładnie, nawet wyszliśmy na plac zabaw 😂. Dzisiaj padało, ale teraz się przejaśniło, Leon poszedł z tatą na spacer, a Miłosz ma drzemke w domu, nie wyrobiłam się 🤦♀️.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
U nas pogoda taka se
Co jakiś czas lekko pada, ciemne chmury cały dzień ale porównując do ostatniego tygodnia to jest spoko
-
Agasy, a można prosić przepis? Brzmi dobrze 👌
U nas dzisiaj zapiekane brokuły i szparagi, a Miki zupa brokuł+cukinia+kurczak. Jutro wjeżdża pomidorówka dla wszystkich.
AngelikaMarta, najlepsze życzenia dla Antka
Na dzień ojca w końcu zamówiłam koszulkę dla starego i body z Fabryki bodziakow. Stary się ucieszył, fajna jakość bawełny. Nadruki były przeróżne, niektóre trochę żena, ale wybrałam w mojej opinii spoko opcje:
https://fabrykabodziakow.pl/p/komplet-duzy-i-maly-maluch/
Cały dzień napieprza mnie baniak 🤦♀️🤦♀️🤦♀️KasiaLukasia, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
No coś wisi w powietrzu, ewidentnie!
To curry wygląda bosko, no i dzidziek też zje 😁
Mikołaj obudził się o 17 nie w sosie i od tej pory wszystko jest źle. Aby podkreślić te trwanie w niedoli ryczy. Nie płacze, nie popłakuje, tylko ryczy. Już myślałam, że może go coś boli, ale szybko okazało się, że kąpiel jest cacy. Popluskał się 20 min w uśmiechu, a po przekroczeniu granicy łazienki wróciła syrena. Aktualnie też jest cicho, bo wcina butle, trzymajcie kciuki za usypianie 😅
Czy po rodzicielskim, można wybrać zaległy urlop wypoczynkowy, a dopiero potem popaść w biedę idąc na wychowawczy? Orientuje się ktoś jak to jest z tymi wnioskami?