Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez nie ma kartonikow nigdzie. Nie bylo tez jak byliśmy nad morzem i Lidzia pisała, że u nich też nie ma Nie wiem co jest grane. Przeciez kartoników chyba nie mogą zakazać, to skąd te braki w hurtowniach? To złoty interes.
W temacie siurkow i sisiek - patrzę, a Ali wyskoczyly male czerwone kropki na wargach sromowych i ogólnie w okolicach kuciapy. Wczoraj wieczorem jeszcze tego nie bylo. Nie wiem czy się juz martwic, czy to tylko jakies potowki. Ale odparzenie to na pewno nie jest. Posmarowalam Sudocremem i jak się obudzi (teraz zasnela) to bedziemy się kąpać. Na domiar zlego nie mamy wody. Ani cieplej ani zimnej. Na szczęście pod blokiem jest studnia z wodą oligocenska, to pośle Michala z wiadrem. Jak nie urok to sraka.
-
O interesy moich synów dba ich ojciec 😄. Od urodzenia ich tam doglądał, sprawdzał czy się nie zbiera ta cała mastka i naciągał ale tylko tyle na ile interes pozwolił 😄.
Monjaktalala lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
A ja jakto matka polka, chwyciłam za telefon by ratować mojego bombelka i uzyskałam...teleporade z przychodni 🙃 przemywac rivanolem i aplikować maść antybakteryjna, to może być jakaś lekka infekcja. Uratuje siurka mojego syna 💪
Kasia a może to podrażnienie? Odrazu pomyślałam o tej słonej morskiej wodzie 😅 albo potówy -
Aa, no i wczoraj weszłam do bidry skuszona promocja na owoce, okazało się, że spóźnilam się jakies...kilka dni 🙃 ale nagle mój wewnętrzny Janusz biznesu wypatrzył promke 'tylko dziś do -100% na zabawki'. Szybka kalkulacja i wyszłam z tym:
90zl z czego 50zl w bonie na następne zakupy, czyli de facto 30 ziko 🏆
Ps. Słyszałam z radio że przedłużyli promke na weekendmikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Kasia, kroplówa z kawą i będzie git 👌
mikka86 lubi tę wiadomość