Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Co to znaczy że zwalniasz tryb życia. Bardzo mnie to ciekawi 😀
Zdanie o zaprzestaniu karmienia udam, że nie widzę bo jestem miękką pała i nie umiem go odstawić bo mieszkam w bloku i mam cienkie ściany
W sensie mam nauczyć się odpoczywać, usiąść na chwilę po wykonaniu jakiejś czynności, nie zapieprzac 3 godziny po lesie i nie nosić 20kg worków z karmą czy 60kg nieprzytomnych psów. I przede wszystkim nie karmić oraz się nie seksic, żeby ograniczyć do minimum skurcze macicy póki się to wszystko nie wygoi. No i chyba tyle. -
Karola3xJ:D wrote:Casjo jak już napisałaś czego nie powinnaś robić to proszę, teraz napisz czy w ogóle się do czegoś stosujesz😀Znając Ciebie to nadal zapieprzasz jak dzik
-
Casjopea wrote:Bardzo dziękuję Karola, szczególnie zważywszy na fakt, że nie chcę poznać płci aż do samego porodu 😅
xgirl lubi tę wiadomość
-
Kasia to slub marzen twoj co Tez taki mialam. Tylko ja maz i urzedniczka. I moj kac😆 Tak czy siak gratuluje. Poka fotke pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 19:45
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Hehe nie bardzo... Po prawdzie cierpią katusze, że jak to tak nie po bozemu, bez księdza, bez wesela! No generalnie to nie ślub, tylko nędza Ale tak, dla nas pandemia to czas idealny. Będzie spokój, a papier podpisany. Dzięki za gratki moje drogie
mikka86, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
A kp zakończyło się idealnie, dwa dni odwracalam uwagę Ali czymś innym, trzeciego dnia juz tylko klepala mnie po cycku. Obawiałam się jak będzie wyglądało teraz nasze zasypianie, bo zawsze usypiala wtulona przy cycku, ale wygląda tak samo - śpi przytulona do cycka
mikka86, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:Casjo, a jak obstawia Iza - siostra czy brat? I czy powiedziałaś w końcu staremu, że domysły okazały się prawdziwe? 😁
Stary przetrzepal łazienki i znalazł test ciążowy już dawno temu także wie chłopina..😉 -
KasiaLukasia wrote:Casjo a kiedy powiedzialas Izie o ciąży z Mikołajem? Byla jeszcze malutka, zrozumiała wtedy o co cho?
KasiaLukasia lubi tę wiadomość