X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Co to znaczy że zwalniasz tryb życia. Bardzo mnie to ciekawi 😀
    Zdanie o zaprzestaniu karmienia udam, że nie widzę bo jestem miękką pała i nie umiem go odstawić bo mieszkam w bloku i mam cienkie ściany
    U nas obyło się bez dantejskich scen na szczęście.

W sensie mam nauczyć się odpoczywać, usiąść na chwilę po wykonaniu jakiejś czynności, nie zapieprzac 3 godziny po lesie i nie nosić 20kg worków z karmą czy 60kg nieprzytomnych psów. I przede wszystkim nie karmić oraz się nie seksic, żeby ograniczyć do minimum skurcze macicy póki się to wszystko nie wygoi. No i chyba tyle.

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjo jak już napisałaś czego nie powinnaś robić to proszę, teraz napisz czy w ogóle się do czegoś stosujesz😀Znając Ciebie to nadal zapieprzasz jak dzik

preg.png
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjo jak już napisałaś czego nie powinnaś robić to proszę, teraz napisz czy w ogóle się do czegoś stosujesz😀Znając Ciebie to nadal zapieprzasz jak dzik
    Nie nie.. Spasowalam. Sama widziałam obraz usg, więc wiem, że czas wyluzować.

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Mikołajem też miałaś krwiaka nie?

Casjopea lubi tę wiadomość

preg.png
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Mikołajem też miałaś krwiaka nie?
    Polubiłam przez przypadek. Nie, z Izą. Ale dużego dosyć, tutaj mam kilka mniejszych i odwarstwienie kosmowki.

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie o:
    1ea22d7dd0a4.jpg

Wysłany: 7 lutego 2021, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję chlopca😀
    Wróżka Karolllla widzi chłopaka.
    50 zł się należy.

Faktycznie coś tam jest. Ja miałam od samego początku te cholerne krwiaki i odwarstwianie kosmowki. Ile to stresy było... Oby Ci to szybko się wchlonęło

preg.png
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękuję Karola, szczególnie zważywszy na fakt, że nie chcę poznać płci aż do samego porodu 😅

• Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjo, a jak obstawia Iza - siostra czy brat? I czy powiedziałaś w końcu staremu, że domysły okazały się prawdziwe? 😁

• xgirl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglaby nic nie mowic tak dlugo ile sie da, byloby zabawnie😆

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    Bardzo dziękuję Karola, szczególnie zważywszy na fakt, że nie chcę poznać płci aż do samego porodu 😅
    Dobra, to sorry. Przepowiadam Ci ze płeć poznasz po porodzie. I masz zniżkę, za tą wróżbę płacisz tylko 30 zł

xgirl lubi tę wiadomość

preg.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia gratuluję decyzji o ślubie , zakończenia kp też 🙂 nie płacz , niedługo znowu do tego powrócisz 🙂🙂, no i cieszę się ,że u Was wszystko ok. Poka rybki.

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie Casjo ,nie rób nam tego, że dopiero po porodzie dowiemy się ,że masz drugiego syna 😭😭

Casjopea, anngelikamartaa lubią tę wiadomość

• xgirl Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to slub marzen twoj co :D Tez taki mialam. Tylko ja maz i urzedniczka. I moj kac😆 Tak czy siak gratuluje. Poka fotke pozniej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 19:45

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowie pewnie skacza z radości,że nareszcie podjeliscie tą decyzję,co??? 🙂🙂

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe nie bardzo... Po prawdzie cierpią katusze, że jak to tak nie po bozemu, bez księdza, bez wesela! No generalnie to nie ślub, tylko nędza :D Ale tak, dla nas pandemia to czas idealny. Będzie spokój, a papier podpisany. Dzięki za gratki moje drogie :)

mikka86, anngelikamartaa lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kp zakończyło się idealnie, dwa dni odwracalam uwagę Ali czymś innym, trzeciego dnia juz tylko klepala mnie po cycku. Obawiałam się jak będzie wyglądało teraz nasze zasypianie, bo zawsze usypiala wtulona przy cycku, ale wygląda tak samo - śpi przytulona do cycka :)

mikka86, Casjopea lubią tę wiadomość

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monjaktalala wrote:
    Casjo, a jak obstawia Iza - siostra czy brat? I czy powiedziałaś w końcu staremu, że domysły okazały się prawdziwe? 😁
    Iza jeszcze nic nie wie. Za wczesną ciąża.. Ale gdy jej się pytam czy chciałaby małą siostrę albo braciszka to skacze z radości, że tak, bo jak twierdzi uwielbia takie małe dzidzie 😅

Stary przetrzepal łazienki i znalazł test ciążowy już dawno temu także wie chłopina..😉

• KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjo a kiedy powiedzialas Izie o ciąży z Mikołajem? Byla jeszcze malutka, zrozumiała wtedy o co cho?

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2021, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia wrote:
    Casjo a kiedy powiedzialas Izie o ciąży z Mikołajem? Byla jeszcze malutka, zrozumiała wtedy o co cho?
    Nie pamiętam kiedy dokładnie, ale jak już było widać brzuch. Niezbyt zrozumiała, kręcił ją tylko mój rosnący brzuch i głęboki pępek 😆

‹‹ 3478 3479 3480 3481 3482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ