Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:U nas obyło się bez dantejskich scen na szczęście.
To tak sie da?? Ja na jednym wozku z Karola - nie widze tego. Ale poki co mi nie przeszkadza, niech se je
Dziewczyny zdrowka w tych ciazach Niech rosna zdrowe bobaski
Jak tak czytam, to nawet troche to poczulam, ale nie... aktualnie sie odchudzam ostro, cwicze wiec zadnych dzieci wiecej
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
mikaja wrote:To tak sie da?? Ja na jednym wozku z Karola - nie widze tego. Ale poki co mi nie przeszkadza, niech se je
Dziewczyny zdrowka w tych ciazach Niech rosna zdrowe bobaski
Jak tak czytam, to nawet troche to poczulam, ale nie... aktualnie sie odchudzam ostro, cwicze wiec zadnych dzieci wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 14:58
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KasiaLukasia wrote:Hop hop Danio! Co tam u Ciebie?
Czarna Kawo! AgaSy!
Jestem ale jakoś niebardzo mam wene pisać. Ogólnie u mnie nudy. Niezawiele się dzieje. Zapisałam się do dietetyka czyli pewnie od marca wystartuje z dietą. I to chyba jedyny news w ostatnim czasie.
W czwartek mamy w żłobku bal przebierańców. Fifi wystąpi w stroju dyni 😁
A Ty jak tam? Widzialam ze pisałaś, ze chciałabyś rodzic przez cc.
mi lekarz powiedzial, ze skoro pierwszy poród bylo cc to nikt nie bedzie nalegal zebym drugi probowala naturalnie, więc mysle ze nie masz co sie stresować.
-
Danio koniecznie wrzuc proszę zdjecie chociaz na minutke! Stroj dyni musi być przeslodki ))
Tak, ja jestem zdecydowanie team cc, ale zobaczymy co nam się uda ogarnąć. Z tego co się orientowalam jest jednak duze parcie na sn, niezaleznie od wczesniejszych cc. Jeszcze nie chcę się stresować. Zawsze jest jeszcze Medicover, gdzie rodzi sie jak chce, ale to kosztowna sprawa. Danio, Ty jestes z Warszawy, prawda? Twój lekarz pracował w jakimś tutejszym szpitalu?
-
Osz ciulu złoty a raczej żółty śniegu 😁Cóż za dzień. Od 6.30 po zaspach, lekarzach 🤦♀️
Mały miał kontrolę okulistyczna, myślałam że wejdę i wyjdę bo nam kazali być do 7.40 a tu chuchu. Siedzieliśmy do południa, bez śniadania. Mieliśmy jednego lubisia i dwa cycki. Zgadnijcie co kto jadł. Do tego wracaliśmy busem, z przesiadkami bez wózka 🤦♀️
Później sanki, i sanki i spacer do gołębi, jak co dzień. Na sam koniec sdnia mnie cały świat wkurzył i wyszłam z domu. SAMA. Było cudownie -
KasiaLukasia wrote:Danio koniecznie wrzuc proszę zdjecie chociaz na minutke! Stroj dyni musi być przeslodki ))
Tak, ja jestem zdecydowanie team cc, ale zobaczymy co nam się uda ogarnąć. Z tego co się orientowalam jest jednak duze parcie na sn, niezaleznie od wczesniejszych cc. Jeszcze nie chcę się stresować. Zawsze jest jeszcze Medicover, gdzie rodzi sie jak chce, ale to kosztowna sprawa. Danio, Ty jestes z Warszawy, prawda? Twój lekarz pracował w jakimś tutejszym szpitalu?
Kasia jestem z Lublina. Ja tez wiedzialam ze nie chce rodzic naturalnie dlatego bez owijania w bawełnę na 2 wizycie zapytałam lekarza wprost. Wiem, ze teoretycznie sa wytyczne ale on bez zawahania powiedzial, ze nie ma opcji zeby ktos mnie zmuszal do naturalnego po cesarce. Zapytaj swojego lekarza wprost. Po co czekac i sie stresować w niepewności 😉 Jak Ci powie, ze trzeba naturlnie przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz i ze trzeba myśleć o planie awaryjnym.
Co do zjjecia obiecuje wrzucić 😀KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Haha dziękuję! Mamy juz JEDNĄ obrączkę, bo chcemy różne i stary jeszcze na swoją czeka A ze stroju mam juz buty. Niestety za małe, bo w ciąży urosła mi stopa... Muszę je rozbić specjalnym sprayem. Więc bardzo daleko posuniete przygotowania W urzedzie możemy być tylko my, świadkowie i Ala.
-
Ach nie, jestem starą babą Ale nie lubię takich imprez. Żadnych w sumie nie lubię... Jestem typem ćmy barowej ) Decyzja o ślubie była czysto pragmatyczna. Mamy juz wspólny kredyt hipoteczny i dziecko, więc związani jesteśmy wystarczajaco, ale fajnie byłoby móc się odwiedzać na stare lata w szpitalu i przejmować emerytury po śmierci No i miłość of kors, ale tej nam nie zagwarantuje żodyn urząd.
mikka86, Danio, xgirl, anngelikamartaa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Mikaja jestes? Mam pytanie
Kasia ja wzielam slub bo szkoda mi bylo placic na ubezpieczenie zdrowotne co miesiac😆 No i tez z milosci oczywiscie haha Juz prawie 13 lat razem jestesmy i za rok bedzie 10 po slubie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2021, 12:36
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Przedluzyli nam lockdown do 15.3. Kurde porazka. Zwariuje zaraz w tym domu. I z urlopu tez chyba nici beda. Ostatnio byly fajne oferty a teraz juz ich nie ma Ja jestem bardzo towarzyska, lubie jakas akcje, lubie wychodzic z chaty. Ciezko tak. Nawet do Polski nie mozemy pojechac bo kwarantanna. ***** ***
-
Jak nie stać jak stać! Mamy worek bez dna😝
Kij tam że chleb będzie 12 zł kosztował 😀
U mnie już duży chleb z byle jakiej piekarni kosztuje 8zl.
Jak czytam że oni chcą dać po 1200 zł żeby zaktywizować ludzi na zasiłkach to mi się płakać chce. Zaś kupią wyborców. Ciemnogród -
X jestem, o co cho??
Karola poka mi gdzie oni mowia o tym, bo nie znalalam nic? (o ile dzis cokolwiek zadziala, przez ten protest ) Caly swiat o tym mysli, ale jeszcze nikomu sie nie udalo. Ja wiem, ze Morawiecki lubi przodowac i byc na pierwszym miejscu (buahaha), ale mysle, ze az tak gupi nie sa Skad drugie tyle wezma na swiadczenia i socjal i reszte? Wiadomka, ze podatki, ale Polacy, jak glupi, tak chyba by ich w koncu na taczkach wywiezli...