Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z kolei uważam,że nie ma potrzeby dokarmiania ponad rocznego dziecka w nocy,a nawet trochę młodszego, ogólnie w nocy przecież się nie je, układ trawienny też powinien odpocząć i się zregenerować,tzn wiadomo,że jeśli dziecko budzi się i widzimy,że jest głodne,to oczywiście dać mu to mleko,ale na pewno nie wtykać mu butli na śpiochaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dla mnie takie śmianie się z kogos i czegoś kojarzy się z takimi prostackimi babami/chłopami, którzy nie mają w życiu nic wartościowego i tak się podśmiechują z innych. Widzę takie zgromadzenie brudnych ludzi z dziurawymi zębami, którzy jedyne co robią to wymśmiewaja innych a sami siebie nie widzą 😀
-
Mając w domu niejadka to człowiek robi co się da.Też chciałam by jadł bezproblemowo,było inaczej.Problemy z połykaniem,wstręt do picia i zaparcia.Mnóstwo badań bo gastroenterolog tylko leki przepisywał.Życie weryfikuje założenia.Podawanie mleka na śpiocha było ratunkiem i nie uważam tego za super rozwiązanie.Pisałam to bardziej w odniesieniu do próchnicy.Jeśli chodzi o kp w nocy nie widzę nic złego gdy dziecko jest głodne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 11:25
-
No jak np widzę,że ulicą idzie ktoś ubrany niczym na bal przebierańców to też chce mi się śmiać,wiadomo nie tak,żeby ta osoba to zauważyła ale wzbudza to we mnie śmiech i rozbawienie . Ja też mam czasami różne dziwactwa , które dla innych wydają się śmieszne i ok. Np. zawsze w podróż zakładam ładną bieliznę i gole nogi, żeby w razie wypadku ,w szpitalu czy nawet kostnicy sobie źle o mnie nie pomyśleli, każdemu komu o tym powiem,śmieje się że mnie, ale ok ..url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ale sód pozyskuje sie tez z pozywienia. Moze za malo jadl produktow bogatych w sód? A nie ze to przez ograniczanie soli tylko.
Karola to zalezy z czego ktos sie smieje. Sa rzeczy z ktorych smianie sie mozna sobie darowac ale bez przesady zeby lazic z kijem w tylku i nigdy bron boze sie nie usmiechnac bo cos tam. -
Uwierz mi że nie mam kija w dupie. A mam duże poczucie humoru. Ale jednak wolę się śmiać z żartów nic z przerabiania matki boskiej, z memow z żulami czy inne takie.
Z jakiś śmiesznych ciuchów też się pośmieje ale raczej widząc je w sklepie czy w kampanii a nie na ludziach. Niech każdy chodzi jak mu dobrze. Nie chciałabym być obsmiana bo mam coś nie tak z ubraniem. Przecież to można nerwicy dostać tak analizować co zrobić żeby ktoś mnie nie wyśmiał. Może też przez to tyle ludzi ma problemy ze sobą. Bo są ciągle oceniani -
No mnie też ona nie śmieszy, napisałam,że chciało mi się śmiać z całej tej szopki TVP którą w okół tego zrobili, jakby to była zbrodnia stulecia, a gorsze rzeczy pozostają bez echa. Mnie ten obraz ani nie śmieszy ani nie razi, może sobie być i może go nie być,na pewno nie jest to powód do afery stulecia
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
A jeśli chodzi o alkoholików to zawsze jest mi ich bardzo szkoda i zawsze myślę,że coś strasznego musiało się wydarzyć w ich życiu, bo nikt ot tak sobie nie ląduje na ulicy. Ale jeśli widzę nawalona dziewczyne ubrana jak k... W szpilkach ,których ledwo idzie to już inna sytuacjaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Nie obraża Cie bo nie jesteś katoliczką😀 Mnie nie obrażają palone flagi lgbt bo nie jestem lgbt i mam to gdzieś ale, obrażania uczuć innych nie mam w dupe. Rozumiesz o czym mówię?
A afery w TVP to ja nie komentuje bo cała ta tv to stan umysłu. Powinni to zaorać w piździec. Razem z Pisem i Rydzykiem.
X mój ojciec jest takim żulem i może przez to mnie to nie bawi.
-
W ogole planujemy jakis urlop bo zwariuje juz od tej monotonii. Ja chcialam na Wyspy Kanaryjskie a maz nie chce Znajomi byli tydzien temu na Teneryfie i byla super pogoda. W ogole tam restauracje pootwierane i w ogole..
-
Nasz Cypr poszedł się walić, bo mam zakaz wyjazdów za granicę ale... W pt wyjeżdżamy w Tatry, na 3 dni. O ile się nie okaże że mam covid drugi raz bo nie dość że jestem chora to nie mam smaku i węchu 🙊
W wakacje to autem w Alpy, będziemy spać na kempach to namiot i tyle. Bez rezerwacji. Może Chorwacja jak nas poniesie. Kto wiemikka86 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Kasia a Ty gdzie? Twoja nieobecność napawa mnie niepokojem..
Nie no, u nas wszystko spoko Nie mam tylko nic do dodania w tematach obecnie omawianych ale czytam jak zawsze, na bieżąco. Szanuję każdą mamę, ktora karmi swoje dziecko jak tylko potrafi. My nie mamy problemów z jedzeniem. Ala zjada raczej wszystko. Je i przy bajce, i bez bajki, i w krzesełku i na spacerze. Daleka jestem od oceniania cudzych sposóbow żywienia i ... życia. Co do obrażania uczuć religijnych to mnie to zupelnie nie obchodzi. Nie w tym kraju. Tez czekam na nowego ambasadora USA
Z nowinek biorę ślub 20 lutego, pandemiczny, bez gości, przyjęć i księdza dobrodzieja. Zakończyłam tez kp bezboleśnie - tylko ja płakałam I przeszlam z wychowaczego na L4. I założyłam akwarium - obserwujemy teraz z Ala rybki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 15:20
Drobinka91, anngelikamartaa, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🙂 Angelikamarta o mnie pytała, zatem jestem 😁
Byłam na wizycie, wsio ok tylko odkleila mi się trochę kosmowka i powstało kilka małych krwiakow, więc muszę trochę zwolnić tryb życia oraz dostałam nakaz odstawienia Mikołaja, co też uczyniłam. Obydwoje to przeżyliśmy 😉 Karola jak nie chcesz już karmić to po prostu odstaw. Raz, a dobrze.
Ja tam śmieję się z większości rzeczy i jestem absolutnie przekonana, że można robić sobie małe podsmiechujki bez obrażania uczuć innych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 15:46
-
xgirl wrote:Ale sód pozyskuje sie tez z pozywienia. Moze za malo jadl produktow bogatych w sód? A nie ze to przez ograniczanie soli tylko.
Karola to zalezy z czego ktos sie smieje. Sa rzeczy z ktorych smianie sie mozna sobie darowac ale bez przesady zeby lazic z kijem w tylku i nigdy bron boze sie nie usmiechnac bo cos tam.
Tu była bardziej skomplikowana sprawa.Sód za niski,potas za wysoki i wiele innych.Nie twierdzę,że solić bardzo dużo,sól pomogła uzupełnić niedobory.Ja bardzo minimalizowałam sól.Młodszy je zupy które gotuje dla wszystkich od kiedy skończył 11miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2021, 16:07