Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka ale jesteście do siebie podobni Takie dwa blondaski.
X fo-ta, fo-ta! Pokaz nam trochę Majorki i golego opalonego tyłka
Ja ułożę się wygodnie na kanapie, włączę lampę, puszczę szum fal na jutubie i zamkne oczy. Dodałabym do tego jakis kieliszek ze spirytem i parasolką, no ale inkubuję syna, wiec poleżę o suchym pysku.
-
xgirl wrote:Karola pisalam ostatnio ze wracam wczesniej do pracy. Potrzebuje odmiany. Teraz maz bedzie z mala w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2021, 21:08
-
Karola. 1 rok bylismy oboje w domu. Ja na bezplatnym macierzynskim, moj maz na platnym tacierzynskim. Potem on wrocil do pracy a ja dalej bylam na bezplatnym. Teraz ja wracam do pracy a on jest na l4.
-
Do 15 to i tak super. Czesto ojcowie sa w domu po 18,19,20.. i dzieci prawie w ogole nie widza.
No to nasza swiadoma decyzja. Kosztem kasy postanowilismy dac malej duzo czasu na start. Mysle ze to bardziej wartosciowe niz najlepsze ciuchy, zabawki czy inne rzeczy. Planujemy tez na przyszlosc nie wracac na caly etat.KasiaLukasia, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Xgirl aż mam wypieki z zazdrości 😂
A tak serio baw się dobrze, wypoczywajcie. Wrzuć koniecznie fotki, uwielbiam morze!!!
Na dlugo pojechaliście?
Mikka Ksawery jest boski. Blondasek mamusi 😊 na fotce dobrze nie widać Twojej twarzy, ale chyba Ksawery to mała kopia mamusi. -
xgirl wrote:Do 15 to i tak super. Czesto ojcowie sa w domu po 18,19,20.. i dzieci prawie w ogole nie widza.
No to nasza swiadoma decyzja. Kosztem kasy postanowilismy dac malej duzo czasu na start. Mysle ze to bardziej wartosciowe niz najlepsze ciuchy, zabawki czy inne rzeczy. Planujemy tez na przyszlosc nie wracac na caly etat. -
Danio wrote:Xgirl aż mam wypieki z zazdrości 😂
A tak serio baw się dobrze, wypoczywajcie. Wrzuć koniecznie fotki, uwielbiam morze!!!
Na dlugo pojechaliście?
Mikka Ksawery jest boski. Blondasek mamusi 😊 na fotce dobrze nie widać Twojej twarzy, ale chyba Ksawery to mała kopia mamusi.KasiaLukasia, anngelikamartaa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Tak, mam juz wielki brzuch. Wrzucę Wam zdjecie w rajtuzach I czuję juz tez. Niedawno zaczęłam czuć wyraźnie. Moze kilka dni temu. Ale tez tak późno poczułam.
A relacji mało, bo nic się nie dzieje. I oby tak zostalo do końca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 14:35
mikka86, anngelikamartaa lubią tę wiadomość