Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Maz zapomnial pieluch do kapieli zabrac na plaze i juz sie nam nie chcialo wracac. Poza tym zaraz i tak ja rozebralismy do naga.
A jakos 23-24 i zero chmur wiec w sloncu mega cieplo ale nie az tak zeby zdychac wiec idealnie. -
Hej hooo! Xgirl umarłam z zazdrości. Rewelacja! Wypoczywajcie na całego 🙂
Ja już 16tc i wszystko w porządku. Nadal nie chcę znać płci 😉
Karola nie wiem kogo Ty tam spotykasz po drodze, ale moje dzieci pomimo ciąży nr 3 i pomimo małej różnicy wieku pomiędzy nimi, są wybiegane i zadowolone 😁 Zapierdzielaja na rowerkach i ogarniaja place zabaw 😉 Wychowują się razem, bawią się razem, mają podobne problemy i to jest naprawdę dla rodzica wygodne.
Nie siejmy defetyzmu, mała różnica wieku to nie zabójstwo - ani dla rodzica, ani dla dzieci 😉
Mikka86! Jestem w szoku jak Ksawery się zmienił. Jest prześliczny ❤❤Niebieska Gwiazda, mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
No jasne kazdemu co innego pasi. Moze tez byc tak ze ktoras ma w miare latwa i fajna ciaze i da rade zajmowac sie starszakiem a inna zwali z nog i dupa. Czasem tez nie przewidzimy wszystkiego i dopiero po jakims czasie patrzac z innej perspektywy okaze sie czy nasza decyzja byla ok czy raczej niezbyt.
-
My niedlugo wracamy. Taka szkoda Jest cudownie, wszyscy tacy mili, pogoda mega i w ogole. Nie wiadomo kiedy znowu bedzie okazja do wylotu. Powiem wam ze te utrudnienia cocidove, testy, formularze sa stresujace dosc. Ostatnio wprowadzili nakaz testu przy powrocie i wszyscy sie rzucili na to, mega kolejki sa.
-
Ja myślę,że mała różnica wieku tak max do 3 lat ma na pewno więcej plusów niż minusów,tak samo jak bycie jedynakiem ma więcej minusów niż plusów,zarówno w wieku dziecięcym jak i dorosłym no ale różne są sytuacje i niekiedy tak musi być, na pewno też lepiej mieć jedno dziecko niż wcale
Casjopea, KasiaLukasia, Emma_, Drobinka91 lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
xgirl wrote:Casjo to super ze wszystko ok! Macie jakies imiona? Czy ze wszystkim czekacie do porodu?😬
Emma_, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Masz rację Mikka, różne są sytuacje, różne chęci i możliwości. Niestety nie zawsze jest tak jak najbardziej byśmy chcieli. Nie można też pomijać naszych indywidualnych warunków; zawodowych, finansowych, mieszkalnych czy nawet zdrowotnych. Cieszę się, że u mnie udało się tak jak sobie wymarzyłam, mam świadomość, że nie każdy ma takie szczęście.
mikka86, Casjopea, Niebieska Gwiazda, Emma_, xgirl, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Casjo Matylda super. Co mezowi nie pasuje? Choc Ulka tez spoko
Kasia fajnie ze sie udalo. Rzeczywiscie w dzisiejszych czasach zajsc i donosic tyle razy ile sie chce to wyczyn... Chcecie jeszcze 3cie czy 2jka styknie? -
Bardziej chodziło mi o fakt, że różnica wieku to moim zdaniem akurat jeden z najmniej istotnych problemów, gdy wszystko inne trybi Tak jak napisałaś, są plusy i minusy.
A wiesz, nie wiem. Nigdy nie myślałam o większej rodzinie. Nie wiem jak będę sobie radzić z dwójką 😆 Moze uciekne którejś nocy? Raczej nie będę się starać o trzecie. Szczerze wątpię. Ale nigdy nic nie wiadomo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 17:21
xgirl lubi tę wiadomość
-
Cześć i
wesołego alleluja ! 😃
Zlali Was dziś mocno? 😉
X, fajnie że udało Wam się wyjechać na wakacje 😊 korzystajcie z ostatnich chwil słoneczka. U nas w Polsce ma być teraz szaro buro i ponuro
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖