Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogole powiem wam, ze urlop z 2 latkiem srednio jest relaksujacy:D Jak bylismy na urlopie w tamtym roku jak Mala miala 7-8 miesiecy i jeszcze nie chodzila (nawet jescze nie probowala) to rzeczywiscie wypoczelam ale teraz kkiepsko z tym. W ogole naiwnie myslalam, ze zobaczy wode i piach i cyk dziecka nie bedzie z godzine a tu taki wal. Z zazdroscia patrzylam na rodzicow starszych dzieci ktore bawily sie razem a oni sobie lezeli w spokoju
-
xgirl wrote:W ogole powiem wam, ze urlop z 2 latkiem srednio jest relaksujacy:D Jak bylismy na urlopie w tamtym roku jak Mala miala 7-8 miesiecy i jeszcze nie chodzila (nawet jescze nie probowala) to rzeczywiscie wypoczelam ale teraz kkiepsko z tym. W ogole naiwnie myslalam, ze zobaczy wode i piach i cyk dziecka nie bedzie z godzine a tu taki wal. Z zazdroscia patrzylam na rodzicow starszych dzieci ktore bawily sie razem a oni sobie lezeli w spokoju
Ciapal się w wodzie, wrzucal śnieg do stawku, cały czas banan na ustach i wszystko "Staś sam" -
Kasia ona albo sypala piachem, albo go jadla, albo ciagnela za koc, albo uciekala itp. Na poczatku darla sie ze w ogole na plazy nie chce byc😬 nie bylo tak ze sie zajela kamykami czy piachem tak sensownie.. Moooze na chwilke czasem. Bez szalu. Niby lubi wode i piasek a jakos jej nie podeszlo. Dziwne.
Ale masz racje takie fajne otoczenie tez duzo robi i to nie jest tak ze zupelnie nie odpoczelam. Tylko nie tak jak mialam nadzieje😂
Karola ale ta czesto nie chce do wozka.. Jej ulubione zajecie to bylo wbieganie na ulice😅 -
Ej ale nawet jakbym miala smycz czy szelki to i tak by to srednio pomoglo bo ok nie pibieglaby na ulice ale darlaby sie jak szalona ze nie moze uciec. Wiec spokoju tak czy siak by nie bylo.
Za 13 lat ok dobrze wiedziec😂😂 -
Najpierw jedzą piach, później uciekają, usiłują się utopić albo zgubić w tłumie. Następny wiek to siedzenie w wodzie do oporu. Budzą się o 5 rano mówiąc że obiecałaś rano iść nad morze! Moczą tylek cały dzień. Co tam sine usta i odmoczona skóra. Kolejnie zaczynaja jęczęcz o lody, karuzele czy co tam. Ze nudno, że ciepło, że ile jeszcze. I tak memraja, narzekają. Następny level "nienawidzę morza", musisz prosić, balgac, przekupywać żeby wyszli z Wami, a jak już wyjdą to siedzą z nosem w telefonie
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Jakie włoski ma długie 😍 mała panienka 🥰
Bardzo bym chciała się doczekać kiedyś córy.. Moja bliska koleżanka jest w ciąży i wczoraj mi powiedziała, że będzie córka Michalinka, więc od razu zaczęłam przeglądać ciuchy na necie i przepadłam 😍🤤
Jest tyle pięknych malusich sukieneczek, bodziaków z jakimiś falbankami itp, że szok. 🥲
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖