Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dowiedziałam się na wizycie u gina bodajże w maju zeszłego roku że go mam
Zrobiłam markery i wyszły ok to powiedział żeby obserwować bo jest jeszcze mały i lepiej go nie ruszać. Byłam u drugiego lekarza i też powiedział żeby kontrolować na USG co 2-3 miesiące
-
5 cm to faktycznie już spora🙁
Mój dziad na ostatniej wizycie miał jakoś 2cm
Daj znać jutro co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2021, 22:04
-
anngelikamartaa wrote:Dowiedziałam się na wizycie u gina bodajże w maju zeszłego roku że go mam
Zrobiłam markery i wyszły ok to powiedział żeby obserwować bo jest jeszcze mały i lepiej go nie ruszać. Byłam u drugiego lekarza i też powiedział żeby kontrolować na USG co 2-3 miesiąceurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikka niestety jajniki dają paskudne objawy....
Stachu je w kratkę. Albo ma dni, że je wszystko albo nie żyje powietrzem. Teraz przez 3 dni w górach, gdzie sporo chodzi żyje o pomaranczy, kiślu i 2 ogórkach kiszonych dziennie. Ja nie wiem jakim cudem on funkcjonuje.
Danio on mi nadal chruje. Co miesiąc jest chory. Dzisiaj już pokasuje znowu. Ale terwz jak będzie chory to biorę l4, bo już mam dosyć kombinacji. Od lutego nie brałam zwolnienia na jego choroby -
mikka86 wrote:A może Ty ??🙂
Mikka 2 poronienia mi chyba wystarczą. Średnia przyjemność co chwilę leżec na wywolaniu w szpitalu. Zwlaszca że drugie poronienie zaniosłam dużo gorzej niż pierwsze.
Może jeszcze 1 próbę zrobimy ale nie wiem czy mam na to wszystko nerwy. -
Danio wrote:Mikka 2 poronienia mi chyba wystarczą. Średnia przyjemność co chwilę leżec na wywolaniu w szpitalu. Zwlaszca że drugie poronienie zaniosłam dużo gorzej niż pierwsze.
Może jeszcze 1 próbę zrobimy ale nie wiem czy mam na to wszystko nerwy.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:Kiedy miałaś drugie? Myślałam że tylko jedno,teraz jakoś jesienią chyba
Jedno miałam właśnie w okolicach Bożego Narodzenia a drugie w Wielki piątek przed Wielkanocą. Tzn drugie to było puste jajo płodowe ale nie wiem czemu duuuuzo gorzej mój organizm to zniósł. W związku z tym że los bywa jaki bywa w wielką niedzielę bratowa oznajmiła że jest w ciąży a termin tydzień przede mną (gdybym rodziła).
Także mogę sobie teraz obserwować na jakim etapie bym była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 12:55
-
Danio wrote:Jedno miałam właśnie w okolicach Bożego Narodzenia a drugie w Wielki piątek przed Wielkanocą. Tzn drugie to było puste jajo płodowe ale nie wiem czemu duuuuzo gorzej mój organizm to zniósł. W związku z tym że los bywa jaki bywa w wielką niedzielę bratowa oznajmiła że jest w ciąży a termin tydzień przede mną (gdybym rodziła).
Także mogę sobie teraz obserwować na jakim etapie bym była.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Karola3xJ:D wrote:Danio ja nie wiem co rośnie tak szczerze, myślę że raczej osioł niż maratończyk bo taki uparty😅Bieg dokończył na czworaka, do tego szedł w drugą stronę, bo się przestraszył wielkiego Świstaka który go wolał po imieniu 🤦♀️
Hahaha. Indywidualista!!! To dobrze. Poradzi sobie w życiu 😂