Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia serdecznie gratuluję narodzin synka-jaki jest słodziudki 😍😍😍 Bardzo się cieszę, że wszystko przebiegło dobrze i że jesteś zadowolona z wyboru miejsca. To jest właśnie bardzo ważne, żeby mieć dobre wspomnienia a nie traumę. Jejku jak fajnie, że już się tulicie i że mleko od razu. Mam nadzieję, że też będę mieć, bo nie widzi mi się drugi raz kpi😐 Dużo zdrowia dla Was i samych pięknych chwil 😘😘😘😘😘
-
Mikka Ksawery to się nic nie zmienia, blondasek mały😍
Drobinka gratuluję ciąży 😁jak się czujesz przy tych początkach?
Kasialukasia gratulacje💙
Słodkie maleństwo super że wszystko poszło po Twojej myśli
Daj koniecznie potem znać jak Aluszka reaguje na brata 😍
Lady Ty widzę też niedługo rodzisz🙊✊✊mikka86 lubi tę wiadomość
-
Drobinka gratulacje 😘❤️
KasiaLukasia Tomek jest przecudowny😍🤩. Jestem ciekawa jak Ala powita brata 😁🤔
Mikka Ksawery to tylko rośnie w gore ale nic się nie zmienia dalej taki słodziak z niego 😍mikka86 lubi tę wiadomość
-
Mikka dopiero doczytałam o Twojej torbieli. Kurde dziewczyno ale masz rok z dupy. Trzymam kciuki żebys limit nieszczęść już wykorzystała. Mam nadzieję że już będą cię spotykały same dobre rzeczy.
Ksawery cudny
Kasia cudny synuś. Opowiadasz o porodzie jak z filmu. Super że tak fajnie poszło. Jak pionizacja ? Ja to wspominam najgorzej... -
Dzięki za gratulacje. 🙂
Mikka, można powiedzieć, że przypadek, ale bardzo się cieszymy. 😄
To jeszcze początek więc może być różnie, ale jesteśmy dobrej myśli, na resztę nie mamy wpływu.
Czuję się kiepsko, ale mam nadzieję że niedługo już mi to minie...
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
A Kaswery taki sam słodziak jaki był, niewiele się zmienia już 😍 i te włosy ma cudne...
Olek też jest bardzo żywiołowy, ale w sumie to od zawsze 😄 psoci się na każdym kroku z rozbrajającym uśmiechem na ustach, ma przyjaciela Benka (psa) z którym to codziennie rozrabia, więc ogólnie mam co robić 😉mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Karola3xJ:D wrote:Mikka a Kaswery jak z tym jedzeniem?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Drobinka91 wrote:Dzięki za gratulacje. 🙂
Mikka, można powiedzieć, że przypadek, ale bardzo się cieszymy. 😄
To jeszcze początek więc może być różnie, ale jesteśmy dobrej myśli, na resztę nie mamy wpływu.
Czuję się kiepsko, ale mam nadzieję że niedługo już mi to minie...Drobinka91 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Danio wrote:Mikka dopiero doczytałam o Twojej torbieli. Kurde dziewczyno ale masz rok z dupy. Trzymam kciuki żebys limit nieszczęść już wykorzystała. Mam nadzieję że już będą cię spotykały same dobre rzeczy.
Ksawery cudny
Kasia cudny synuś. Opowiadasz o porodzie jak z filmu. Super że tak fajnie poszło. Jak pionizacja ? Ja to wspominam najgorzej...url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Karola jak Staś z chorobami? My od miesiąca walczymy z wysypką. Ręce opadają.kazdh co innego mówi, na początku 3 diagnozy że alergia kontaktowa potem kolejną że wirusowa...
Mam plan podawać małemu naturalne probiotyki czyli nastawiłam zakwas z buraka (podobno działa) i planuje zrobić sok z bzu. Nie wiem czy zadziała moja naturalna terapia ale spróbuję. -
mikka86 wrote:Dobrze będzie 🙂 i życzę Ci mniej wymagającego niemowlaka niż pierworodny, żebyś nie musiała skakać na piłce i nie paliła suszarek do włosów, hi hi 😜 a jak w ogóle teraz nocki u Was?
A nocki bardzo dobrze, śpi całą noc przytulony do starego 😄 jak śpi u siebie w łóżku to też ładnie śpi, ale do rana nie wytrzymuje 😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Dzięki, ale po Olku nic nas już nie zaskoczy, jesteśmy już przygotowani na wszystko 😆
A nocki bardzo dobrze, śpi całą noc przytulony do starego 😄 jak śpi u siebie w łóżku to też ładnie śpi, ale do rana nie wytrzymuje 😉url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:No to super 👍 i podobno, każde kolejne jest grzeczniejsze od poprzedniego 😉 pewnie liczysz na córeczkę,co? 🙂
mikka86 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Mikka mój Antek od jakiegoś czasu ma podobnie z jedzeniem, jesteśmy w sumie na samych zupach. Jak widzi kotlet czy cokolwiek innego to jest tragedia 😬do tego nie je w ogóle chleba więc też jest ciężko jeśli chodzi o śniadania i kolacje.
W grę wchodzą jedynie różnego rodzaju pankejki czy coś mlecznego.
Współczuję torbieli 😒 ja mam potworniaka na jajniku i też non stop mnie mdli🤢
Kamsza co tam u Was słychać? Jak maluchy? 😘 -
Od kiedy go masz ? I czemu nie chcą Ci go usunąć operacyjnie? One podobno nie mają szansy się same wchłonąć . Ja mam torbiel krwotoczna, przy małych rozmiarach podobno jest szansa , że wchłonie się samoistnie ale moja ma ponad 5 cm średnicy a przy więcej niż 4 podobno kwalifikuje się do zabiegu, jutro się dowiem co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2021, 21:53
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]