Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Siedze sobie na moim poddupniku i powiem Wam - rewelacja
Wymusza prawidłową pozucje, jak siedzę normalnie, a nie na półleżaco
takie cos https://www.ebay.co.uk/itm/Belpink-Memory-Foam-Seat-Cushion-for-Car-Ergonomic-Pad-Home-Office-Chair-Back-/183396707216
ciekawe tylko, czy i kiedy się wygniecie od mojego zadka i straci swoje właśnicowsi
Fajna ta poduszka. Może by mnie plecy tak nie bolały od siedzenia bo mam wrażenie że od jakiegoś czasu siadam na plecach a nie na tyłku. -
Wiem, ja też z tych ciekawskich, dlatego chodzę prywatnie. Na szczęście od samego początku trafiłam na super ginekologa, który odpowiada moim oczekiwaniom i tak już chodzę do niego od ponad 4 latZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Ja przez to, że mieszkam w UK nie mam szans na jednego ginekologa. Poprzednia ciąże prywatnie prowadził mi takie lekarz z Tarnowa. Mieszane mam odczucie jeśli o niego chodzi. Niby ok, ale parę 'wpadek' miał. Na pewno cenię go za to, że nie przepisywał mi nigdy 'na zapas' progesteronu.
W Londynie z kolei jest dwóch bardzo dobrych lekarzy weekendowo chyba, bo na codzien przyjmuja w Katowicach i tam do nich zazwyczaj jeżdżę. Tu niestety do Londynu mi nie po drodze
A w tej ciązy totalna kołomyja, bo tego lekarza z poprzedniej ciązy nie ma - jak i całej przychodni, która zamknęli - a w tej, do której chodzę Ci lekarze jakoś na zmiane są w Coventry więc ostatnim razem bylam u takiego goscia, tym razem idę do jeszcze innej kobiety, a na kolejna wizytę zobaczymyTakże nie mam specjalnych oczekiwa
-
Mój poświęca każdej kobiecie tyle czasu, ile potrzeba. Przez to są nieraz spore opóźnienia, ale moim zdaniem warto czekać. Na każdej wizycie mam omówienie moich badań, odpowiadanie na moje pytania, pytania o samopoczucie, czy coś mnie niepokoi, ważenie, sprawdzanie szyjki i śluzu, czy nie ma infekcji, usg i dokładne badanie Maluszka, potem dostaję zdjęcia Małego, opis USG na kartce i zalecenia do następnej wizyty.
xgirl, mikaja lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Prywatnie. Płacę za wizytę 180zł miesięcznie, naczekam się czasami 2h w kolejce, ale nie zamieniłabym lekarza.
I jest mega przystojny!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ja się trzymam na moim +1,5kgZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Hiszpaneczka, na kiedy Ty masz termin? Bo aż oczy ze zdziwienia wybałuszyłam, że u Ciebie już 19tcZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Prywatnie. Płacę za wizytę 180zł miesięcznie, naczekam się czasami 2h w kolejce, ale nie zamieniłabym lekarza.
I jest mega przystojny!
Uuuu Jak przystojny do tego to megaHmmm jescze nigdy nie badal mnie przystojny, mlody ginekolog. Ciekawe Jak to jest
-
Na początku się dziwnie czułam i przez większość wizyty miałam buraka na twarzy, ale już się przyzwyczaiłamZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Hiszpaneczka, na kiedy Ty masz termin? Bo aż oczy ze zdziwienia wybałuszyłam, że u Ciebie już 19tc
no ja jestem z czerwcowek ale tutaj czasem pisze
Tp wg OM mam na 15 czerwca
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Aaaa, ok
żeby nie było, nie mam nic przeciwko Twojej obecności tutaj. Po prostu miałam chwilowy zawias pt: "ale że co? Jak?" Haha
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ten mój z Tarnowa taki był, że poświęcał tyle czasu, ile kobieta chciała więc zazwyczaj był opóźnienia - potem przychodnia zmieniła długości wizyt z 30 na 45 minut i juz było mniej opóźnien
Póki co jednak nie znalazłam idealnego ginekologa dla siebieA byłam w sumie u 7. Ta w niedzielę będzie 8
Nie liczę tych tu w szpitalu, bo to najczęściej ultrasonografiści. Ginekolog to co najwyżej miał ze mną pogadankę przed wycięciem mojego potwora i potem mi go wyciął i tyle go widziałam. Ani nawet nie przyszedł do mnie na obchodzie. Tylko jakis inny 'consultant'