Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się wygodniej przewijały na łóżku. Mam taki przenośny zwijany przewijak. A po roku to już przewijanie na stojąco lub w biegu
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jestem po usg polowkowym
Wszystko dobrze, na 100% chlopak, zdrowy bardzo sie wiercil
Narzady wew, wszystko dobrze, serduszko tez ladnie bije i ma 4 jamy mam piekne trojwymiarowe zdjecia buzki
Jestem zakochana cudownie widziec swojego malucha!!
Danio, Patrycja28, Aska1994, nick nieaktualny, Casjopea, mikka86, Kamsza, Drobinka91, Alrauna1987, KasiaLukasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anngelikamarta, Micia, ines., Czarna_kawa, mikaja lubią tę wiadomość

11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Super!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Mikaja pytalas o paznokcie, ja zrobilam czarne matowe i wiem, ze do kazdej sukienki beda pasowac.
Co do sukienek znalazlam takie "drugie" Lou, Sugarfree i maja ogrom sukienek i w dobrych cenach, polowe taniej niz Lou. I jest duzo co nie obciska brzucha (niestety wiekszosc pokazuje ramiona, a moje jak za czasow gimnazjum). Jakbyscie szukaly jakiejs to mozecie zajrzec.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy
-
A lekarz podał Ci wage dziecka?Hiszpaneczka wrote:Jestem po usg polowkowym
Wszystko dobrze, na 100% chlopak, zdrowy bardzo sie wiercil
Narzady wew, wszystko dobrze, serduszko tez ladnie bije i ma 4 jamy mam piekne trojwymiarowe zdjecia buzki
Jestem zakochana cudownie widziec swojego malucha!!
-
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?
brzuch 18 tydzień: https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:57

-
Ale super! Gratuluję zdrowego synka! Rychu 200g waży. Ciekawa jestem czy to znaczy że już nadgonil ten tydzień o który był młodszy czy już do końca będzie knypsemHiszpaneczka wrote:Umowilam się już na 3 prenatalne na 10 kwiecień. To będzie 31 tydzień

Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
Ja jestem raczej szczupła, to moja druga ciąża i też jeszcze nic nie czujęKasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Wszystkie powody ktore podałas moga byc przyczyną tego ze ich nie czujesz takze spokojnie. Mozesz poczuc nawet po 23 tyg jak bedzie leniuszkiemKasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html

-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html
To też moja pierwsza ciąża i Ty masz już piękny brzuszek a ja zero ja już czuję ruchy Ty jeszcze nie to kwestia indywidualna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:15
-
Jestem po wizycie na 95% dziewczynka. Usg połówkowe mam na 07.03.akurat będzie to 20/21 tydzień. Dzidzia jest idealnie wielkości na 15 tydz. i 5 dzień zgodnie z OM. Wydzielina z pochwy ok, tak jak pisałyście dziewczyny w 2 trymestrze jest jej więcej i może być taka wodna, to nie sączące wody bo je mam w normie. Od jutra jestem na zwolnieniu lekarskim odpocznę wkoncu od pracy i pobede z synkiem. Na bole krzyża mam brać aspargin. Ach jestem spokojna teraz tylko czekać na ruchy
mikka86, KasiaLukasia, Kamsza, nick nieaktualny, Alrauna1987, Casjopea, nick nieaktualny, Patrycja28, anngelikamarta, Drobinka91, ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość

ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc