Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się wygodniej przewijały na łóżku. Mam taki przenośny zwijany przewijak. A po roku to już przewijanie na stojąco lub w bieguZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jestem po usg polowkowym
Wszystko dobrze, na 100% chlopak, zdrowy bardzo sie wiercil
Narzady wew, wszystko dobrze, serduszko tez ladnie bije i ma 4 jamy mam piekne trojwymiarowe zdjecia buzki
Jestem zakochana cudownie widziec swojego malucha!!Danio, Patrycja28, Aska1994, nana1, Casjopea, mikka86, Kamsza, Drobinka91, Alrauna1987, KasiaLukasia, Eluska, Sylka135, anngelikamarta, Micia, ines., Czarna_kawa, mikaja lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Super!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Mikaja pytalas o paznokcie, ja zrobilam czarne matowe i wiem, ze do kazdej sukienki beda pasowac.
Co do sukienek znalazlam takie "drugie" Lou, Sugarfree i maja ogrom sukienek i w dobrych cenach, polowe taniej niz Lou. I jest duzo co nie obciska brzucha (niestety wiekszosc pokazuje ramiona, a moje jak za czasow gimnazjum). Jakbyscie szukaly jakiejs to mozecie zajrzec.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Hiszpaneczka wrote:Jestem po usg polowkowym
Wszystko dobrze, na 100% chlopak, zdrowy bardzo sie wiercil
Narzady wew, wszystko dobrze, serduszko tez ladnie bije i ma 4 jamy mam piekne trojwymiarowe zdjecia buzki
Jestem zakochana cudownie widziec swojego malucha!! -
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?
brzuch 18 tydzień: https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:57
-
Hiszpaneczka wrote:Umowilam się już na 3 prenatalne na 10 kwiecień. To będzie 31 tydzień
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:https://zapodaj.net/4cb33136fedb5.jpg.html
Dziewczyny jak tak Was czytam, to zaczynam się niepokoić, że nie czuję jeszcze kompletnie żadnych ruchów dzidziusia ;/ To moja pierwsza ciąża, zawsze też miałam okrągły, tłusty brzuchol, może to dlatego jeszcze nic nie czuję?
To też moja pierwsza ciąża i Ty masz już piękny brzuszek a ja zero ja już czuję ruchy Ty jeszcze nie to kwestia indywidualnaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 19:15
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie na 95% dziewczynka. Usg połówkowe mam na 07.03.akurat będzie to 20/21 tydzień. Dzidzia jest idealnie wielkości na 15 tydz. i 5 dzień zgodnie z OM. Wydzielina z pochwy ok, tak jak pisałyście dziewczyny w 2 trymestrze jest jej więcej i może być taka wodna, to nie sączące wody bo je mam w normie. Od jutra jestem na zwolnieniu lekarskim odpocznę wkoncu od pracy i pobede z synkiem. Na bole krzyża mam brać aspargin. Ach jestem spokojna teraz tylko czekać na ruchy
mikka86, KasiaLukasia, Kamsza, Eluska, Alrauna1987, Casjopea, Sylka135, Patrycja28, anngelikamarta, Drobinka91, ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc