Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde moja młoda pół nocy się kręciła z zatkanym nosem, a rano puściła z kilogram zielonych smarków
Ale że samopoczucie ogólne dobre to poszła do żłoba. Panie stwierdziły spokojnie - będziemy nosek wycierac. Ciekawe co powiedzą jak ją odbiorę.
Micia lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że uwielbiam moją gin. Jak coś się dzieje to mówi bez ogródek i bez owijania w bawełnę, ale jak jest ok to jest taka entuzjastycznie zawsze nastawiona, że aż miło
Co wizytę zachwyca się młodą (ona przyjmuje popołudniami, więc siłą rzeczy jestem zawsze z latorosla), nawet jak wczoraj prawie nas zabiła zrzucając na nas kotare razem z metalowym stelażem. Potem z ogromnym zapałem podziwia dzieciaczka w brzuchu i po prostu widać, że ją to kręci
mikaja, Micia, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Kurde moja młoda pół nocy się kręciła z zatkanym nosem, a rano puściła z kilogram zielonych smarków
Ale że samopoczucie ogólne dobre to poszła do żłoba. Panie stwierdziły spokojnie - będziemy nosek wycierac. Ciekawe co powiedzą jak ją odbiorę.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho ! I mnie dopadł maly szał zakupów:)
ktoś mówił ze z pepco są małe rozmiary to wzielam 68 a ceny powiem ze nawet nawet
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/n48Ext2zHhSYc8twDq9OUlK0bRfEFJ
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/gqUX9DEZD0ccThXdIpcDqR76_dsfM8Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:57
Kamsza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJJ wrote:Moglas wziac wolne i zostac z nia w domu. Nie rozumiem puszczania dziecka do żłobka/przedszkola z takim bakteryjnym katarem....
Pomijając już ten drobny aspekt, że chodzę do pracyPannaEvans lubi tę wiadomość
-
Eluska jakie slodziachne ubranka;)Ja narazie nic niekupuje bo mam wszytsko nowe po coreczce.Moze po 20tc spawdze i dokupie jakies bodziaki na krotki rekaw bo moja coreczka sie w lutym urodzila wiec wiecej bardziej zimowych rzeczy(na dlugi rekaw) mam.
Ale narazie mam obawy przed kupowaniem takze raduje sie z Wami ogladajac Wasze szalenstwa;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:13
Eluska lubi tę wiadomość
-
Eluska wrote:No pewnie ze fajnie mieć takiego lekarza
moja wykazuje normalny entuzjazm pewnie dlatego ze przyjmuje po 30 pacjentek prawie codziennie albo i więcej ! Gdzie się podziały moje kropki i przecinki hehe
-
Drobinka91 wrote:Cześć dziewczyny
mam do Was pytanie, czy któraś z Was leciała już samolotem w ciąży? Wiem, że to mit że kobieta nie może latać bo ciśnienie itp, ale jakoś tak mimo wszystko się boję, a w następny weekend czeka mnie samotny lot
Drobinka ja w poprzedniej ciazy lecialam w 22tc do PL a po tygodniu powrot do Nl.Butelka wody pomogla przy ladowaniu bo bylo mi slabo ale do wytrzymania i mala mi sie w brzuchu wiercila :p a tak to sama podroz czysta przyjemnoscJesli nie masz zadnych przeciwwskazan to wlasnie 2trymestr jest dobry do podrozowania.
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamsza wrote:Eluska jakie slodziachne ubranka;)Ja narazie nic niekupuje bo mam wszytsko nowe po coreczce.Moze po 20tc spawdze i dokupie jakies bodziaki na krotki rekaw bo moja coreczka sie w lutym urodzila wiec wiecej bardziej zimowych rzeczy(na dlugi rekaw) mam.
Ale narazie mam obawy przed kupowaniem takze raduje sie z Wami ogladajac Wasze szalenstwa;*Kamsza lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:
Za mną dalej ta pizza chodzi, wczoraj nie zamówiłam nie miałam kiedy :c
Mały od 5 min cały czas wariuje czuję pod ręką takie małe kopniakicudowne uczucie
dzisiaj idę zobaczyć do pepco czy coś ciekawego jest bo kusicie mnie tymi ubrankami
Kamsza, Drobinka91, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Ja mam ochotę lecieć na 2-3 dni do Polski teraz, ale kasy żal jednak. Powrót zaplanowany więc każdy grosz się liczy także też myślę, że za rok może będę chciała juz tu wracać haha
PannaEvans juz jakis czas temu miałam pytać, ale ciągle zapominam - czemu w sumie wybrałaś studia tutaj? W Pl nie było niczego podobnego?
Pisałaś też, że tutaj to za darmo - robisz college czy university? Bo uniwerki to pierwsze słyszę, żeby za darmo były. Mój mąż szukał jakis czas temu dietetyki tutaj, to ceny za semestr zabójczeMoja znajma miala 'tanie ' studia w Londynie - 3500 funtów za semestr
Aczkolwiek nie znam się, bo ja studiowałam za darmo w Polsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 11:55
-
Dzięki kochane, jestem spokojniejsza.
Jeszcze przed wylotem pójdę do lekarza upewnić się czy wszystko ok i czy nie ma przeciwwskazań. Bardziej chyba będę się stresować samym lotem niż tym że coś mogłoby się stać, muszę jakoś się uspokoić bo bardziej stres zaszkodzi dziecku niż sam lot.
A gdzieś też było napisane że mogę odmówić przechodzenia przez bramki, A że część nawet nie zaleca, ale czy to faktycznie aż tak szkodzi dziecku? No nie wiem
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖