X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra mi kupiła w górach :). https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a150acb894e.jpg

KasiaLukasia, Kamsza lubią tę wiadomość

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikka86 wrote:
    Siostra mi kupiła w górach :). https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a150acb894e.jpg
    Haha moja mama przywiozła mi dla młodej prawie identyczne z gór!

• KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od rana problem bo dziecko siedzi mi tak nisko ze nie moge siadać. Wepchał w takie głupie miejsce,ze mam wrazenie ze jak sie chociaz troche zegnę to go spłaszczam. Takze od rana siedzenie albo leżenie z prostymi nogami. Fajnie by było gdyby sobie poszedł wyżej bo to jest uciążliwe. Moze rano stane na rękach to się przemieści :D

Eluska lubi tę wiadomość

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola super pomysł ! Ja się mecze niestety z bólami pleców. Jedyna pociecha dla mnie w tym tygodniu to oglądanie rzeczy dla bobasa. Upatrzylam sobie taki wózek https://www.olx.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-espiro-next-manhattan-CID88-IDykRJq.html ktoś ma jakieś doświadczenia z nim ? A jak wy się czujecie moje drogie ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mówiłam ze nie lubię ciemnych ale ten jakoś do mnie przemawia. Nie na sto procent bo jeszcze hoho ile czasu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:14

• KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie napalam.na ten wózek ale uzywki strasznie drogie

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajny ten wózek, taki zgrabny. Ale dla mnie dość drogi.
    Ja czuję się ok, ostatnio bolą mnie trochę pachwiny, dół brzucha i kręgosłup przy chodzeniu. Pewnie się tam wszystko rozciąga.

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • Kamsza Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję w miarę ok. Czasem coś zaboli na dole w podbrzuszu a to po lewej a to po prawej stronie ale to trochę i przestaje. Bardziej jak sprzątam dom to odczuwam mega ból pleców później że się ruszyć aż człowiek nie chce. W nocy też chodzicie do toalety na siusiu. Ja Wam powiem że pójdę przed snem a i tak w nocy muszę wstać :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:35

km5s8u69jm7ox3pn.png
    Larissa(35tc) 41cm 2490g :*
    1usa20mm80mnr9u9.png
    Jonathan(36tc) 2960g:*
    Nicole(*) nasz Aniołek(34tc)
    16.02-21.02
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstaję siusiu ze 3 albo i 4 razy ;)

KasiaLukasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę a ja nawet potrafoe spać całą noc bez siusiu. Taki sen mam jak kamień albo po prostu mocno rozciągliwy pęcherz ;) to mamy podobne objawy.. tak te wózki są drogie i używki tez dlatego mocno się nad nim zastanawiam :/ troche dla mnie kosmos ze babka używkę wystawia za 2000 zł a nowy 2300 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:41

Kamsza lubi tę wiadomość

• KarolaJJJ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    O proszę a ja nawet potrafoe spać całą noc bez siusiu. Taki sen mam jak kamień albo po prostu mocno rozciągliwy pęcherz ;) to mamy podobne objawy.. tak te wózki są drogie i używki tez dlatego mocno się nad nim zastanawiam :/ troche dla mnie kosmos ze babka używkę wystawia za 2000 zł a nowy 2300 ;)
    2 tys to przegięcie. Obserwuje te wózki od 3 miesięcy i uzywane są za 1000-1500 ale to i tak duzo za używke. Myśle,że na wiosne bedzie ich więcej i taniej. Mamy zaczną zmieniać 2w1 na lżejsze spacerówki

Eluska lubi tę wiadomość

p19uqqmzs3gk4a7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJJ wrote:
    2 tys to przegięcie. Obserwuje te wózki od 3 miesięcy i uzywane są za 1000-1500 ale to i tak duzo za używke. Myśle,że na wiosne bedzie ich więcej i taniej. Mamy zaczną zmieniać 2w1 na lżejsze spacerówki
    Tez tak właśnie myślę że może być wysyp wózków :)

• PannaEvans Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie siędzie zapłakana.
    Zorientowałam się, ze nie mam mojego segregatora ciążowego z karta i wszystkimi dokumentami. I ostatni raz go pamietam ze go miałam w szpitalu wtedy co byłam z ta wątroba lub nerka. Nie wiem czy z nim wróciłam do hotelu bo jak się później pakowałem to byłam pewna ze go wrzuciłam do walizki, a teraz patrzę i go nie ma.
    W szale przeprowadzki, oddawania prac, pożaru i wszystkiego gdzieś mi umknął.
    Załamałam się. Badania krwi od nowa itp to znowu pare stówek. Miałam tam zdjęcia Marg od początku.

Aż mi z tego wszystkiego zaczęła lecieć siara tak ze mam pościel mokra i nie idzie jej zatamować. Cycki płaczą razem ze mną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:40

PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
    Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
    16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
    Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy <3
  • Casjopea Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaEvans :( Może spróbuj zadzwonić do szpitala?

• PannaEvans Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    PannaEvans :( Może spróbuj zadzwonić do szpitala?

To było 3 tygodnie temu. Najpierw jutro zadzwonię do hotelu. Jak tam nie będzie to będę próbować w szpitalu. Ale oni nawet nie chcieli zaglądać do zdjęć czy wyników wiec go specjalnie nie wyciągałam.
    Poza tym i w szpitalu i w hotelu mieli mój nr tel, czemu nikt nie zadzwonił? :/
    Czuje się okropnie, wnou w nocy nie będę spała.
    Przynajmniej z cycków już nie leci.

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jakiś czas temu członek naszej rodziny miał wypadek samochodowy podczas podróży służbowej, leżał na OIOMie, w portfelu miał zdjęcie rodziny i kartę ICE z nr tel do żony, a i tak nikt nie raczył zadzwonić i rodzina sama go znalazła jeżdżąc od szpitala do szpitala. Także nie sugeruje się, że nikt nie zadzwonił i nie trać nadzieji :) A dzisiaj idź normalnie spać, bo niby co Twój brak snu i nerwy mają zmienić? Dziś już nic nie wymyślisz. Śpij :)

• Danio Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie robiłaś badania? Jeżeli.w jakiejś sieciowce to można je oddrukowac. A jezeli nie to chyba też powinna być możliwość duplikatu. Trzeba zapytać. Na spokojnie jutro poszukaj jeszcze raz. Moze gdzies lezy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:06

oar843r8ab1t8zh2.png
  • PannaEvans Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2019, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Casjopea wrote:
    Wiesz jakiś czas temu członek naszej rodziny miał wypadek samochodowy podczas podróży służbowej, leżał na OIOMie, w portfelu miał zdjęcie rodziny i kartę ICE z nr tel do żony, a i tak nikt nie raczył zadzwonić i rodzina sama go znalazła jeżdżąc od szpitala do szpitala. Także nie sugeruje się, że nikt nie zadzwonił i nie trać nadzieji :) A dzisiaj idź normalnie spać, bo niby co Twój brak snu i nerwy mają zmienić? Dziś już nic nie wymyślisz. Śpij :)

Ciagle w ciąży mam bezsennosc. Budzę się o 1, o 4. Jak coś mnie dręczy to śpię np 2 godziny.

Danio z tym mnie pocieszyłas, ze duplikat.
    Nie ma gdzie leżeć bo mam tylko nierozpakowana walizkę z której wszytsko wyrzuciłam na podłogę, biurko i parapet.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:15

• JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2019, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    postanowiłam do Was dołączyć jeśli można. Termin mam na 5 lipca, płci nie sprawdzamy do narodzin. Dzisiaj wczesne połówkowe :) Czuję się normalnie, tylko czasem brzuch boli :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 04:12

Kamsza, Sylka135, Micia, Eluska, KasiaLukasia, Casjopea, ines., Czarna_kawa, mikaja, Patrycja28 lubią tę wiadomość

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ