Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam od rana problem bo dziecko siedzi mi tak nisko ze nie moge siadać. Wepchał w takie głupie miejsce,ze mam wrazenie ze jak sie chociaz troche zegnę to go spłaszczam. Takze od rana siedzenie albo leżenie z prostymi nogami. Fajnie by było gdyby sobie poszedł wyżej bo to jest uciążliwe. Moze rano stane na rękach to się przemieści
Eluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola super pomysł ! Ja się mecze niestety z bólami pleców. Jedyna pociecha dla mnie w tym tygodniu to oglądanie rzeczy dla bobasa. Upatrzylam sobie taki wózek https://www.olx.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-espiro-next-manhattan-CID88-IDykRJq.html ktoś ma jakieś doświadczenia z nim ? A jak wy się czujecie moje drogie ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Ja się czuję w miarę ok. Czasem coś zaboli na dole w podbrzuszu a to po lewej a to po prawej stronie ale to trochę i przestaje. Bardziej jak sprzątam dom to odczuwam mega ból pleców później że się ruszyć aż człowiek nie chce. W nocy też chodzicie do toalety na siusiu. Ja Wam powiem że pójdę przed snem a i tak w nocy muszę wstać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:35
-
nick nieaktualnyO proszę a ja nawet potrafoe spać całą noc bez siusiu. Taki sen mam jak kamień albo po prostu mocno rozciągliwy pęcherz
to mamy podobne objawy.. tak te wózki są drogie i używki tez dlatego mocno się nad nim zastanawiam
troche dla mnie kosmos ze babka używkę wystawia za 2000 zł a nowy 2300
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 21:41
Kamsza lubi tę wiadomość
-
Eluska wrote:O proszę a ja nawet potrafoe spać całą noc bez siusiu. Taki sen mam jak kamień albo po prostu mocno rozciągliwy pęcherz
to mamy podobne objawy.. tak te wózki są drogie i używki tez dlatego mocno się nad nim zastanawiam
troche dla mnie kosmos ze babka używkę wystawia za 2000 zł a nowy 2300
Eluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaJJJ wrote:2 tys to przegięcie. Obserwuje te wózki od 3 miesięcy i uzywane są za 1000-1500 ale to i tak duzo za używke. Myśle,że na wiosne bedzie ich więcej i taniej. Mamy zaczną zmieniać 2w1 na lżejsze spacerówki
-
Dziewczyny właśnie siędzie zapłakana.
Zorientowałam się, ze nie mam mojego segregatora ciążowego z karta i wszystkimi dokumentami. I ostatni raz go pamietam ze go miałam w szpitalu wtedy co byłam z ta wątroba lub nerka. Nie wiem czy z nim wróciłam do hotelu bo jak się później pakowałem to byłam pewna ze go wrzuciłam do walizki, a teraz patrzę i go nie ma.
W szale przeprowadzki, oddawania prac, pożaru i wszystkiego gdzieś mi umknął.
Załamałam się. Badania krwi od nowa itp to znowu pare stówek. Miałam tam zdjęcia Marg od początku.
Aż mi z tego wszystkiego zaczęła lecieć siara tak ze mam pościel mokra i nie idzie jej zatamować. Cycki płaczą razem ze mną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 22:40
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
Casjopea wrote:PannaEvans
Może spróbuj zadzwonić do szpitala?
To było 3 tygodnie temu. Najpierw jutro zadzwonię do hotelu. Jak tam nie będzie to będę próbować w szpitalu. Ale oni nawet nie chcieli zaglądać do zdjęć czy wyników wiec go specjalnie nie wyciągałam.
Poza tym i w szpitalu i w hotelu mieli mój nr tel, czemu nikt nie zadzwonił?
Czuje się okropnie, wnou w nocy nie będę spała.
Przynajmniej z cycków już nie leci.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Wiesz jakiś czas temu członek naszej rodziny miał wypadek samochodowy podczas podróży służbowej, leżał na OIOMie, w portfelu miał zdjęcie rodziny i kartę ICE z nr tel do żony, a i tak nikt nie raczył zadzwonić i rodzina sama go znalazła jeżdżąc od szpitala do szpitala. Także nie sugeruje się, że nikt nie zadzwonił i nie trać nadzieji
A dzisiaj idź normalnie spać, bo niby co Twój brak snu i nerwy mają zmienić? Dziś już nic nie wymyślisz. Śpij
-
Gdzie robiłaś badania? Jeżeli.w jakiejś sieciowce to można je oddrukowac. A jezeli nie to chyba też powinna być możliwość duplikatu. Trzeba zapytać. Na spokojnie jutro poszukaj jeszcze raz. Moze gdzies lezy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:06
-
Casjopea wrote:Wiesz jakiś czas temu członek naszej rodziny miał wypadek samochodowy podczas podróży służbowej, leżał na OIOMie, w portfelu miał zdjęcie rodziny i kartę ICE z nr tel do żony, a i tak nikt nie raczył zadzwonić i rodzina sama go znalazła jeżdżąc od szpitala do szpitala. Także nie sugeruje się, że nikt nie zadzwonił i nie trać nadzieji
A dzisiaj idź normalnie spać, bo niby co Twój brak snu i nerwy mają zmienić? Dziś już nic nie wymyślisz. Śpij
Ciagle w ciąży mam bezsennosc. Budzę się o 1, o 4. Jak coś mnie dręczy to śpię np 2 godziny.
Danio z tym mnie pocieszyłas, ze duplikat.
Nie ma gdzie leżeć bo mam tylko nierozpakowana walizkę z której wszytsko wyrzuciłam na podłogę, biurko i parapet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 23:15
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Cześć,
postanowiłam do Was dołączyć jeśli można. Termin mam na 5 lipca, płci nie sprawdzamy do narodzin. Dzisiaj wczesne połówkoweCzuję się normalnie, tylko czasem brzuch boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 04:12
Kamsza, Sylka135, Micia, Eluska, KasiaLukasia, Casjopea, ines., Czarna_kawa, mikaja, Patrycja28 lubią tę wiadomość