Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również jestem za tym aby tematu polityki nie poruszać. Rząd nie da 500+, rząd odda mi ewentualnie moje 500 z 800 które zapłacę codziennie w sklepie, na stacji benzynowej, w podatkach. Albo dostanę teraz ale nie dostanę emerytury mimo ze opłacam niemałe składki. Nie stać nas nas na to, tak jak nas nie stać na żadne 500+. No ale wybory blisko kiełbasa wyborcza została rzucona, pytanie na ile znowu ludziom zamydla oczy rozdawnictwem.
Messy92, Casjopea, Magda - mbc, LidziA89, Eluska, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Czesc!
mi dzis glowa spokoju nie dawała. do 15 spałam w objęciach męża i niestety wziełsm apap, ale chociaz pomogl.
A reszte dnia sprzatamy i robimy przemeblowania w sypialni, zachcialo mi sie zmian. Chyba zaczyna mi sie syndrom wicia gniazda ;pCasjopea lubi tę wiadomość
-
Mnie też dziś boli głowa. Ciśnienie spada bo przez ostatnie dni było bardzo wysokie to dlatego.
-
A ja dzisiaj byłam w smyku i była ta promocja do -70 proc i jeszcze -20 proc przy kasie,ale nie było już zbytnio wyboru,poprzebierane te ubranka, kupiłam jedne body , bluzeczkę i rożek ( już trzeci) ale był przeceniony z 69 zł na 20 to żal było nie kupićurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:A ja dzisiaj byłam w smyku i była ta promocja do -70 proc i jeszcze -20 proc przy kasie,ale nie było już zbytnio wyboru,poprzebierane te ubranka, kupiłam jedne body , bluzeczkę i rożek ( już trzeci) ale był przeceniony z 69 zł na 20 to żal było nie kupić
-
KarolaJJJ wrote:Ja chyba jutro pójde. Mialam juz nic nie kupowac ale dzisiaj w lidlu wrzucilam do koszyka welurowy komplet,3 pak bluzeczek i 3 pak spodenek. Mysle ze jak taka promocja w tym smyku to żal nie kupić czegos jeszczeTermin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
mikka86 wrote:No i oczywiście później poszłam do maca na zestaw bic maca i po nim zjadłam jeszcze dwa duże lody z polewą,jeden za drugim. W macu są najlepsze lody na świecie ,mniam
Ojjj prawda. Lody sa cudowne ) gdyby nie cukrzyca to bym mogla chyba tylko na noch zyc ;d
Ja jeszcze mam bariere z kupowqniem ;/ Nawet wczoraj w biedronce byly piekne bodziaki w promo po 11 zl za dwie sztuki, 100 % bawelna, pieknie wykonane, i spodenki dresowe. Stalam nad tym z 10 minut, i sie wycofalam ze strachu ;p Chyba przed jakimis pierwszymi zakupami bede musiala wziac leki na uspokojenie ;d -
anngelikamarta wrote:A mnie właśnie zaczyna boleć
I do tego dziąsło mi spuchło z 8mki
Wspolczuje mnie tez bola dwie 6. Najgorsze ze jedna byla kanalowo leczona w zeszlym roku wiec teoretycznie nie powinna... Jednak moj lek przed dentysta, na0rawde boje sie o to, ze wizyta u dentysty w ciazy bedzie dla mnie zlym pomyslem, a jeszcze boje sie zw pzy heparynie to jakiegos krwotoku mozna dostac ;panngelikamarta lubi tę wiadomość
-
poliś wrote:KarolaJJJ niestety ale promocja była tylko do dziś te dodatkowe -20% przy kasie, ale do -70% jeszcze chyba trwa..
-
mikka86 wrote:No i oczywiście później poszłam do maca na zestaw bic maca i po nim zjadłam jeszcze dwa duże lody z polewą,jeden za drugim. W macu są najlepsze lody na świecie ,mniam
Ja też uwielbiam te lody.. Na maxaMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Przy okazji.. Byłam kiedyś managerem w Mc za czasów studiów i czy wyobrażacie sobie większe szczęście niż inwentura podczas której trzeba zwazyc wszystkie polewy, przelać je do nowych pojemników i umyć stare? UMYĆ.. Wiecie o co chodzi? -
tka_aa wrote:Lidzia89, powiedz mi, a kiedy ty masz zwiekszac dawke insuliny o dwie kolejne jednostki? Jak ile razy powtorzy ci sie wynik ponad norme?
Zwiekrzam o jedną jednostkę w dniu kiedy na czczo mam ponad normę. -
Lody z MC'a z polewą czekoladową ale bym je teraz zjadła. Pomarzyć zawsze można... Ehh ta cukrzyca
-
Też uwielbiam lody z Mc :o
Dziewczyny trzymajcie kciuki żebym dzisiaj w nocy nie umarła, tak mnie napieprza te dziąsło że to dramat jakiś jeszcze zauważyłam jakieś białe kropki, nie wiem czy to afty czy coś innego -
Hej dziewczyny witamy się z rana w nowym tygodniu powodzenia dzisiaj na polowkowych.Trzymam kciuki za dobre wieści. Ja mam polowkowe na 14.10 cieszę się że wkoncu zobaczę nasze maleństwo Stres zapewne odczuje siedząc w poczekalni.
Panna_Justyna, Messy92, Drobinka91, Casjopea, JaSzczurek, ines., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Powodzenia, Dziewczyny, na wizytach! Przynieście same dobre wieści!
Kamsza lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥