Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia wrote:Hej Dziewczyny, długo mnie nie było więc nadrobię Was wkrótce.
Ostatni tydzień był mega ciężki psychicznie ale powoli dochodzę do siebie i wniosku, że co się stało się nie odstanie i trzeba żyć dalej...Z LEONEM na szczęście wszystko ok. Przez te gorsze dni był mega aktywny, teraz brakuje mi tych ruchów i zastanawiam się czy teraz z nim ok, ale czuje go rano i wieczorem więc nie ma (tak myślę) co panikować.
Pięknie przeszłyśmy przez tą połowę - należą nam się medale - teraz ta druga cięższa i chyba szybsza - jeszcze trochę
U mnie na pluskie 5 kg. ale zaczęłam tonami jeść Jutro mamy podjechać sobie do sklepu z wózkami zobaczyć co i jak ale zastanawiam się nad Bebetto Holland a Adamex Barletta, łóżeczko zamówię przez internet
No i czas robić wyprawkę dla siebie, choć szczerze wogole nie chce mi się o tym myśleć. -
nick nieaktualny
-
Sylwia po to tu też jesteśmy, jak masz potrzebę to pisz śmiało, jak będziemy umiały to pomożemy i przynajmniej wesprzemy, smutki zawsze warto dzielić z kimś, wtedy jest łatwiej.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Szkoda ze nadal nie ma opcji żeby zobaczyć ostatni przeczytany post
mikaja, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia,mam nadzieje,ze to,co Cię zmartwiło już się ustabilizowało/wyjaśniło.
Eluska,super
U mnie pobudki 3/4,bo mała chciała mleko,a potem wstała o 6 😵Powiem Wam,ze czuje się trochę ,,wypluta'',oby to się ustabilizowało. Poza tym zaczęłam narzekac na tzw ból dupy,dosłownie...bolały mnie wczoraj jakby kości w pośladach 🙄 Cóż to kurczę może być,myślałam,ze nera najpierw,a teraz to...ciekawe czy to przez rosnący brzuch,czy Ada uciska mi na jakiś nerw🤔Eluska lubi tę wiadomość
-
U nas też szaro za oknem. Mój mąż w pracy, a ja za niedługo będę szykować obiad 😋Dzisiaj planuje devolay z pieczarkami i serem, ziemniaczki i surówka jakas No i trochę dom ogarnę bo przez cały tydzień jakoś niemialam ochoty 😊
Udanego weekendu życzę 😊😘 -
Hej 😊 dziś zaczynam 19 tydzień i od wczoraj mam wrażenie ze dużo pije a prawie wcale nie wysikuje, miałyście tak może? I druga sprawa , czy zaparcie moze jakoś wpłynąć na mniejsze ruchy dziecka ? Od tana jakoś słabo i nie wiem czy to pogoda czy co 😒
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 11:28
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Jej, jak fajnie😁 brakowało mi tu tych emotek 🙈
Kamsza dzięki, chyba wiem co zrobię na obiad, bo mi takiego smaka zrobiłaś że szok! 😋 jak nie dziś to jutro.
Emma no pochwal się łupami 😍Kamsza lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Panna_Justyna wrote:Hej 😊 dziś zaczynam 19 tydzień i od wczoraj mam wrażenie ze dużo pije a prawie wcale nie wysikuje, miałyście tak może? I druga sprawa , czy zaparcie moze jakoś wpłynąć na mniejsze ruchy dziecka ? Od tana jakoś słabo i nie wiem czy to pogoda czy co 😒
-
Panna_Justyna wrote:Hej 😊 dziś zaczynam 19 tydzień i od wczoraj mam wrażenie ze dużo pije a prawie wcale nie wysikuje, miałyście tak może?
Mam tak samo od jakiś 2 tyg. Nawet w nocy nie muszę wstawać siku więc to chyba normalne. Zresztą pisałyśmy o tym z dziewczynami na początku tego tygodnia chyba 😁 -
Drobinka91 wrote:Jej, jak fajnie😁 brakowało mi tu tych emotek 🙈
Kamsza dzięki, chyba wiem co zrobię na obiad, bo mi takiego smaka zrobiłaś że szok! 😋 jak nie dziś to jutro.
Emma no pochwal się łupami 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 11:52
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
My mieliśmy "inna" noc, kilka razy się obudziłam a 4 razy musiałam wstac bo tak bolał mnie brzuch. Miałam na nockę siostrzenca (ciążowa tradycja piątkowa) i z samego rana Leon pierwszy raz kopnął TAK że było widać na brzuchu 😍 siostrzeniec uwierzył w istnienie kuzyna 😂
Miłego dnia ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:04
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Czarna_kawa wrote:Sylwia,mam nadzieje,ze to,co Cię zmartwiło już się ustabilizowało/wyjaśniło.
Eluska,super
U mnie pobudki 3/4,bo mała chciała mleko,a potem wstała o 6 😵Powiem Wam,ze czuje się trochę ,,wypluta'',oby to się ustabilizowało. Poza tym zaczęłam narzekac na tzw ból dupy,dosłownie...bolały mnie wczoraj jakby kości w pośladach 🙄 Cóż to kurczę może być,myślałam,ze nera najpierw,a teraz to...ciekawe czy to przez rosnący brzuch,czy Ada uciska mi na jakiś nerw🤔url=https://www.suwaczek.pl/][/url]