Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Dziewczyny była któraś na warsztatach Bezpieczny Maluch? Polecacie? A może któraś się wybiera? Są jeszcze wolne miejsca u mnie i zaczęłam się zastanawiać czy może nie warto się przejść.
Ja byłam! I polecam! Nie miałam pojęcia, np jak reagować w przypadku zachłyśnoęcia, a jak w przypadku bezdechu... teraz juz coś wiem. Co prawda, są tutoriale na yt, ale to nie to samo...KasiaLukasia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
ines. wrote:No niby ciut lepiej. Mam nadzieje ze to tylko przeciążenie bo mały dziś wyjątkowo nie wspolpracuje. Ale to kłucie i ból krzyży trochę mnie przestraszy.
-
Co za dzień... Okazało się, że nie da się pralki uratować i trzeba nową kupić jakie macie i polecacie? Biorąc pod uwagę, że tu pięciu luda i 2 psy, więc prania wszelakiego dużo.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka, ja od roku mam tę pralkę: https://www.amica.pl/produkty/produkt/8550-Pralka_ladowana_od_frontu-Dream_Wash-DAW7123DCiBT i jestem bardzo, bardzo zadowolona. W ogóle Amica mnie miło zaskoczyła, bo mają genialną obsługę klienta i jak pękła mi szyba w lodówce, to wysłali mi nową, choć sklep, w którym kupowałam, dwa razy odrzucił reklamację. Pralka jest cichuteńka, ma sygnał dźwiękowy po zakończeniu prania, bardzo praktyczne programy (najkrótszy to 15-20 minut w zależności od temperatury - świetna sprawa, kiedy chcesz tylko coś szybko odświeżyć). Bardzo chciałam mieć tę funkcję steam touch, ale w sumie przydaje mi się tylko do prania koszul męża i ewentualnie jakichś bardzo delikatnych sukienek latem. Pewnie przy dziecku będę częściej korzystać. 🙂
-
Młode się wczoraj w nocy tak rozfikało, że nawet tata czuł przez brzuch, mimo łożyska z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 13:45
Panna_Justyna, Kamsza, Czarna_kawa, Eluska, KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś słyszałam ze whirlpool i bosh produkuje się w jednej fabryce i to są te same materiały tylko bosh droższy, bo wiadomo, marka . I ze teraz te pralki specjalnie tak robią, by wytrzymały 5 lat i trzrba było kupić nowa 🙄
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
nick nieaktualnyMessy92 wrote:Ja mam pralkę Samsung add wash od grudnia . Gdybym miała więcej miejsca dokupilabym suszarkę
U nas też już widać po brzuszku jak mała skacze. Brakowało mi tego nie powiem hahahaMessy92 lubi tę wiadomość
-
Ja w domu mam aristona 2 letniego, często sie zawiesza i opuszcza jakiś etap prania/płukania/wirowania. Oczywiście reklamamcja odrzucona,w drigim mieszkaniu mamy samsunga takiego srebrnego olbrzyma,po 3 latach piszła gumowa uszczelka i jest posklejany srebrną taśmą ,w mieszkaniu służbowym w ktorym teraz mieszkamy mamy chyba 10 letnią candy. Pierze aż miło....Szkoda ze twraz wszystko robią na chwile...
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam pralkę Samsunga i przed porodem zamierzam dokupić jeszcze suszarkę.
Messy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WystrachanaJa wrote:Czy któraś z Was miała w ciąży znieczulenie u dentysty bez adrenaliny? Czeka mnie wizyta i dentystka wspomniała, że te bez adrenaliny są słabsze i boję sie teraz troszkę...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
WystrachanaJa wrote:Czy któraś z Was miała w ciąży znieczulenie u dentysty bez adrenaliny? Czeka mnie wizyta i dentystka wspomniała, że te bez adrenaliny są słabsze i boję sie teraz troszkę...
-
Wczoraj przywiozłam dwa wielkie wory ubrań dla chłopców rozmiar 0-3 od bratowej męża - wszystko tam jest - śmiałam się że pozbyła mnie radości kupowania. Teraz tylko to oprac i poprasować 😂 ale jeszcze chyba za wcześnie...
A w czym pierzecie ubranka?
Używacie do proszków jakiś płynów?
A może w samych płatkach mydlanych jak to bylo kiedyś?
Marzy mi się suszarka ale niestety łazienkę mam malenka i pozostaje mi suchszenie ubrań na suszarce stojącej wsypialni lub w salonie 🤣
A dziś mamy dziwny dzień, Mały mega spokojny a ja bym tylko jadła i spała w przerwach latala na siku 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 17:35
-
Ja prałam w Loveli. Płyn zazwyczaj dawałam z Dady
To Konrad z kolei bardzo aktywny dzisiaj. Ale coś mi nie pasuje z tym łożyskiem z tyłu, bo czuję Małego tak jakby kopał w stronę pleców niż brzucha. Jutro połòwkowe, to się dowiem jak to ostatecznie jest. I mam nadzieję usłyszeć, że te torbiele są mniejsze33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥