Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Całkiem fajne te rzeczy wybiorę się pewnie ale znając moje lidle to już 10min po otwarciu wszystko będzie rozkopane i pootwierane ;_;
Chyba mam nawrót torbieli od tygodnia ponad boli mnie i zrobił mi się guz, myślałam że zejdzie bo w styczniu miałam tak i po paru dniach jakby się wchlonelo a teraz jest jeszcze gorzej, boli jak cholera nie mogę leżeć na plecach i ciężko mi siedzieć a jak się podnoszę to muszę bokiem:( modlę się żeby to znowu nie było to.. W poniedziałek idę do lekarza choć nie wiem jak wytrzymam -
anngelikamarta wrote:Całkiem fajne te rzeczy wybiorę się pewnie ale znając moje lidle to już 10min po otwarciu wszystko będzie rozkopane i pootwierane ;_;
Chyba mam nawrót torbieli od tygodnia ponad boli mnie i zrobił mi się guz, myślałam że zejdzie bo w styczniu miałam tak i po paru dniach jakby się wchlonelo a teraz jest jeszcze gorzej, boli jak cholera nie mogę leżeć na plecach i ciężko mi siedzieć a jak się podnoszę to muszę bokiem:( modlę się żeby to znowu nie było to.. W poniedziałek idę do lekarza choć nie wiem jak wytrzymamTermin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Drobinka91 wrote:Fajne te rzeczy, wyślę mamę po bodziaki, spodnie i czapeczki 😉
Miłego dnia ❤
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 08:33
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
Wieeeem właśnie, podoba mi się, ale boję się, że bez przymierzenia może być kicha,kupi mi albo za duży albo za mały rozmiar i przepadnie, bo jestem już w Holandii i nie mam możliwości żeby potem wymienić w razie co 😜 chociaż znając Lidla, rozmiarówkę tam mają zawsze zawyżoną, więc może s albo xs 🤔
Ty będziesz kupować?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:Wieeeem właśnie, podoba mi się, ale boję się, że bez przymierzenia może być kicha,kupi mi albo za duży albo za mały rozmiar i przepadnie, bo jestem już w Holandii i nie mam możliwości żeby potem wymienić w razie co 😜 chociaż znając Lidla, rozmiarówkę tam mają zawsze zawyżoną, więc może s albo xs 🤔
Ty będziesz kupować?Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Qrde ja bym się może skusiła gdyby miała krótki rękaw bo na teraz mam ciuchy ale już przeżywam upały 🤣
-
_Hope_ wrote:Qrde ja bym się może skusiła gdyby miała krótki rękaw bo na teraz mam ciuchy ale już przeżywam upały 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:23
-
poliś wrote:Patrzylam i mozna podwinąć na 3/4 więc może do końca maja da radę..A w czerwcu pewnie już mało co będę wychodzić z domu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:30
-
Słaby dzień dzisiaj. Pojechałam z mężem na zakupy i oczywiście co dwa kroki przystanek i przysiadanie, bo uszy zatkane i mroczki przed oczami. 😦 Czuję też te prądy schodzące jakby bokami w dół brzucha. Chyba zrobię obiad i pójdę się położyć.
A z takich dobrych rzeczy - przetestowałam mój adapter do pasów bezpieczeństwa. Bardzo wygodny.
-
Hope pogoda teraz jest tak nieprzewidywalna, że wcale się nie zdziwię jak w lipcu będzie śnieg 😅
Emma zamówiłam sobie z allegro, nie pamiętam już za ile, niby z nią śpię, ale mam wrażenie że jest za cienka i między nogami nie czuję większej różnicy, a to przecież właśnie chodzi o to żeby nogi były w tej samej linii z linią bioder i pleców.. 🤔 więc albo kiepski zakup albo u mnie się nie sprawdza.
A czemu masz takie prądy dziwne? Nie przemęczyłaś się jakoś ostatnio?
Dbaj o siebie, jak czujesz że robisz coś ponad swoje siły to tego nie rób. 😘
Ja też właśnie wysłałam męża z teściową po zakupy, po tej długiej podróży nie jestem w stanie z nimi jechać, wszystko mnie boli, brzuch ciągnie. Jeszcze przed wyjazdem stwierdziłam, że pomogę mamie i wzięłam się za sprzątanie całego domu plus pranie i chyba trochę się przeciążyłam, bo nie mogę do sobie dojść, wczoraj na no-spach jechałam cały dzień. 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 12:16
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Oj, szkoda. A jakie masz wypełnienie w tej poduszce?
A co do prądów, to nie wiem. Może rośnie mi brzuch, może to skurcze przepowiadające, a może skraca się szyjka albo coś jest nie tak... W czwartek mam wizytę u mojego lekarza prowadzącego i zapytam o to. Przemęczyć się nie przemęczyłam, bo siedzę w domu, pół dnia leżę w łóżku i ogólnie dużo odpoczywam. Jedyne szaleństwa, na które sobie pozwalam to ugotowanie obiadu, ogarnięcie zmywarki, wyjazd do lekarza i czasem zakupy (żeby nie zapomnieć jak wygląda świat). 😔
-
Mam dokładnie taką, z tym że kupiłam ją wtedy za 55 zł. A wypełnienie nie wiem z czego, ale nie te kuleczki, jakieś zwykłe wypełnienie 🙈 A Twoja jak się sprawdza w ogóle?
Może to być od wzrostu, teraz jesteśmy na takim etapie, że bardzo szybko będziemy rosnąć 🙂 A że też jesteś szczupła, to odczuwasz wszystko mocniej i częściej. Mi lekarz non stop mówi na moje różne bóle i twardnienia, że taki urok szczupłych osób. Nic nigdy złego się nie działo, więc myślę że u Ciebie wszystko będzie ok 🙂 na pewno będzie ok ❤
Co do sprzątania to też już nie będę, bynajmniej nie tak intensywnie, trudno, niech sobie radzą sami. Po prostu rozpierała mnie energia i nie wiedziałam co ze sobą zrobić 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ja się czuję gorzej jak nie pójdę na mój 5km spacer Nie poszłam raz i w domu bym zemdlała leżąć , zaczęło mi się kręcić w głowie itp zmierzyłam ciśnienie i było 90/60 teraz spacer do mus
Wczoraj miałam "takie prądy" w pachwinie- oj nie było to przyjemne aż mnie pot "zalał" ale mała ewidentnie kopała w tą okolicę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 12:30
-
Alisia wrote:Ja się czuję gorzej jak nie pójdę na mój 5km spacer Nie poszłam raz i w domu bym zemdlała leżąć , zaczęło mi się kręcić w głowie itp zmierzyłam ciśnienie i było 90/60 teraz spacer do mus
Wczoraj miałam "takie prądy" w pachwinach ale mała ewidentnie kopała w tą okolicę
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:No widzisz, u kazdego jest inaczej 🙂 Sama chodzisz na te spacery? Ja też lubię chodzić, ale sama nie lubię, a nie mam tu z kim 🥺
Sama Nie wliczając tłumu dziadków którzy mnie wyprzedzają no i lokatora na pokładzie 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 12:34
Emma_, Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Rysiek się w końcu przebił przez łożysko i mój smalczyk i w końcu dał ojcu poczuć kopniaka 😍
kinga27.30, Drobinka91, Czarna_kawa, Kamsza, ines. lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Rysiek się w końcu przebił przez łożysko i mój smalczyk i w końcu dał ojcu poczuć kopniaka 😍
Super Mój się cieszył jak dziecko jak poczuł pierwszego kopniaczka Teraz codziennie przybijają sobie piąteczki
Drobinka91, Czarna_kawa lubią tę wiadomość