Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Wczoraj dzwignelam mojego 14kg bobeła schylając się, a nie kucając i myślałam, że mi macica wypadnie - tego nie robimy kochane
A przy okazji to ja zawsze małą podnosze schylajac się, bo jak z kuckow to właśnie wtedy mam wrażenie jakbym była na granicy wypadniecia macicy/odbytu 😂 Wiem, że to źle dla kręgosłupa. No ale co zrobić. -
mikka86 wrote:to,że infekcja już jest przeciwskazaniem do szczepienia, ale chyba jesteś z rodziny lekarzy więc nie wiem po co zadajesz takie pytania...
-
Ja wam powiem, że mimo wszystko uwielbiam być w ciąży. Naprawdę to kocham i piszę to przez łzy i z zaciśniętymi zębami, bo też mam zaparcia, hemoroidy, zgagi, bóle nogi i pleców, rls, migreny i wspomniane wyżej prądy. 🤪 Pewnie połowy atrakcji nie wymieniłam, ale i tak się cieszę, bo ominęły mnie wymioty, których szczerze nienawidzę. Ale już drugi raz chyba nie chcę. 😀
-
Hej. Moge dolaczyc do Was?
Moja ciaza jest po 5 latach staran, troche Was podczytywalam, ale jakos do tej pory balam sie przejsc na fioletowa strone.
U nas bedzie synus - Wojtus. Termin mam na 22 lipca.Casjopea, Alisia, Emma_, Drobinka91, mikaja, Aska1994, Kamsza, Czarna_kawa, LidziA89, 33Sylwia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Aaa jeszcze chyba 3 śpiworki mi się dostały. Córką nienawidziła 😉 zobaczymy co Rysiek na to 😊
Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag85 wrote:Hej. Moge dolaczyc do Was?
Moja ciaza jest po 5 latach staran, troche Was podczytywalam, ale jakos do tej pory balam sie przejsc na fioletowa strone.
U nas bedzie synus - Wojtus. Termin mam na 22 lipca.
Zapraszamy skąd jesteś ? Ile masz lat? Rozumiem ze po tylu latach starań to Twoja 1 ciąża ? I jak się czujesz ??Mag85 lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Hej. Moge dolaczyc do Was?
Mojemu mężowi też bardzo się podoba Wojtuś, ale za dużo ich wokół nas Tak czy siak super imię ❤️Mag85 lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Hej. Moge dolaczyc do Was?
Znam Waszą historię z OVU
Nam się udało po 7 latach przy 10 transferze
Mag85, Emma_, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Osobiście nie znam dziecka, które by to lubilo. Ja też mam kilka po córce, nówki sztuki 😋 A teraz jeszcze dostałam od znajomych, co mają dzieci, bo też nie chciały w tym spać. A to taki fajny wynalazek..
Mag witaj! Kurczę to może jeszcze jest szansa że dołączy ktoś z 79 rocznika 😁 proszę bardzo bo głupio być najstarszą 😂 -
Ah ten zabójczy katar.
Katar niekoniecznie jest oznaką nadchodzącej infekcji - katar niejedno ma imię Kiedyś Twoje dziecko może trafi do jakiejś placówki typu żłobeek czy przedszkole, szkoła i przekonasz się, że może to być permanentny stan. Moje przez bite 8 miesięcy chodziło z gilem, jak tylko zaczęło żłobek.
Katar może miec zwiazek z alergia na jakies pylki, jedznie, moze to byc wlasnie nowe srodowisko jak placowka, w ktorej dziecko przebywa, moze sie pojawic jesli nawet w naszym wlasnym domu zmienia nam sie choc troche warunki - moje dziecko baaardzo mocno reaguje nosem na zbyt wysoka temp i jak sie mézowi zpaomni i za bardzo podkreci kaloryfer u malego, to jest masakra na 3 dni. A dziciak zdrowy.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, a te śpiworki to macie takie w stylu tulika (w sensie, że łapki schowane do środka i tylko buźka wystaje) czy takie z rękawkami?
Mag, hejka! 🙂 -
_Hope_ wrote:U mnie nudy! Mdłości, czasem zgaga, omdlenia i twardnienia 🤣 aaa i zaparcia 🤣 szczerze nienawidzę być w ciazy. Marzę o jednym dniu z normalnym samopoczuciem 😊
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, a te śpiworki to macie takie w stylu tulika (w sensie, że łapki schowane do środka i tylko buźka wystaje) czy takie z rękawkami?
Mag, hejka! 🙂