Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:Nisko Ci leży widocznie. Ja to czuję w zasadzie wszędzie od tych 2 dni, dosłownie wszędzie. 😉 Ale mimo wszystko najczęściej czuję po lewej stronie od wysokości pępka do pachwin, tam ma rączki i nóżki, a po prawej stronie wypycha mi się główką.
U mnie dokładnie to samo, bo tak samo leży. I od tygodnia tylko tak czuje cokolwiek. Ciekawe czy się odwróci kluska czy nie. Przyznam ze niekomfortowa dla mnie ta jej pozycja bo gdzieś zle mi się oddycha czasem nawet na lewym boju a co dopiero później. Ze nie wspomnę o kopaniu w pęcherz i szyjkę.
-
mikaja wrote:U mnie dokładnie to samo, bo tak samo leży. I od tygodnia tylko tak czuje cokolwiek. Ciekawe czy się odwróci kluska czy nie. Przyznam ze niekomfortowa dla mnie ta jej pozycja bo gdzieś zle mi się oddycha czasem nawet na lewym boju a co dopiero później. Ze nie wspomnę o kopaniu w pęcherz i szyjkę.
Ooo tak kopniaki w pęcherz bądź w szyjke są dość mocno odczuwalne -
mikaja wrote:U mnie dokładnie to samo, bo tak samo leży. I od tygodnia tylko tak czuje cokolwiek. Ciekawe czy się odwróci kluska czy nie. Przyznam ze niekomfortowa dla mnie ta jej pozycja bo gdzieś zle mi się oddycha czasem nawet na lewym boju a co dopiero później. Ze nie wspomnę o kopaniu w pęcherz i szyjkę.
No też się zastanawiam czy się odwróci. Ale jeszcze mają sporo czasu, więc bądźmy dobrej myśli. A daje Ci leżeć na lewym boku? Bo mi nie, muszę na prawym 😁 Ale faktycznie, ułożenie kiepskie, też odczuwam to przy oddychaniu i kopniakach w dole 🙄
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, przesyłam słodkie pozdrowienia po wypiciu glukozy. Trochę mnie mdli, ale nie jest źle. W brzuchu dzik. 😍
Trzymam 🤞, powodzenia. 🙂Emma_ lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
U mnie Jacek najczęściej kopie albo boksuje nad pępkiem, rzadko czuję, żeby był niżej. Nie wiem, jakie ma przerwy w ruchach, bo w dzień się na nich nie skupiam 🙂
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Zamówiłam na allegro dwa kocyki- mgiełki z Lulalove, 4 bodziaki w takim zestawie prezentowym, książeczkę sensoryczną kontrastową i pieluchy tetrowe kolorowe 🤭 co z tego że wszystko nie dla mojego małego tylko na prezent dla synka znajomych, tak czy siak takie zakupy sprawiają mi radość 😁 tylko nie wiem który kolor kocyk dać im, a który zostawić sobie, zamówiłam miętę i szary 🤔 z pieluch też tylko jedna tetra idzie dla nich, ojciec małego pasjonuje się rowerami i jak znalazłam pieluchę z motywem roweru to musiałam wziąć 😉
Emma z tego co pamiętam Ty chyba kupowałaś też te kocyki, fajne są? Jakie masz kolory? 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Zamówiłam na allegro dwa kocyki- mgiełki z Lulalove, 4 bodziaki w takim zestawie prezentowym, książeczkę sensoryczną kontrastową i pieluchy tetrowe kolorowe 🤭 co z tego że wszystko nie dla mojego małego tylko na prezent dla synka znajomych, tak czy siak takie zakupy sprawiają mi radość 😁 tylko nie wiem który kolor kocyk dać im, a który zostawić sobie, zamówiłam miętę i szary 🤔 z pieluch też tylko jedna tetra idzie dla nich, ojciec małego pasjonuje się rowerami i jak znalazłam pieluchę z motywem roweru to musiałam wziąć 😉
Emma z tego co pamiętam Ty chyba kupowałaś też te kocyki, fajne są? Jakie masz kolory? 🙂