Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jem ostatnio dużo słodyczy..z tym że u mnie 8 kg na plusie 😁 tzn może nie dużo, ale obowiązkowo codziennie kilka mini Milky Way-ów musi wjechać i czasem lody. Ostatnio jak mnie naszło na chipsy, to tak ze sobą długo walczyłam, ale w końcu nie zjadłam, pomyślałam, że w życiu bym tym dziecka nie nakarmiła i wzięłam wszystkie paczki jakie miałam i wywaliłam 😌
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
kinga27.30 wrote:
A tak a`propo zachcianek... wieki nie jadłam twarożku z jogurtem naturalnym, rzodkiewk, szczypiorkiem i odrobiną soli, wczoraj wciągnęłam całą kostkę i dzisiaj rano znowu szukałam twarogu w lodówce 😅
Oj ktoś tu narobił mi ochoty 😁 A wszystkie składniki mam... 🤔🤭kinga27.30 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja serki wiejskie z warzywami jem hurtem 😊 slodyczy wiadomo nie mogę więc nie jem 😜
Ale Rysio rośnie prawidłowo i zupełnie nie wygląda na dziecko z cukrzycą bo ma długie kości i mały brzuch. Niestety po mnie ma też sporą głowę 😆 córką miała malutką po mężu i łatwiej ja było wypchnac 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 11:15
-
_Hope_ wrote:Ja serki wiejskie z warzywami jem hurtem 😊 slodyczy wiadomo nie mogę więc nie jem 😜
Ale Rysio rośnie prawidłowo i zupełnie nie wygląda na dziecko z cukrzycą bo ma długie kości i mały brzuch. Niestety po mnie ma też sporą głowę 😆 córką miała malutką po mężu i łatwiej ja było wypchnac 😜
tez jem serki wiejskie, smakują mi bardzo nawet kupilam sobie ten lekki moj tez ma duza glowe, mniejszy brzuszek i noge. Nie wyglada na dziecko z cukrzyca
Dzis rano cukier mialam dobry, wiec u mnie to cukry rano skacza.
Moj synus robil sobie wieczorem i do pozna w nocy dyskoteke w moim brzuchu
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Ja piekę ciasta po to zeby miec słodkie w domu. Zjem kawalek i dosyć. Dzisiaj jak mialam smaka na słodkie to zjadlam czerwona paprykę, mam po niej zgage okropna no ale co począć. Nie jem dzisiaj ciasta bo jadlam wczoraj kawalek. Wole nie rozpychac żołądka w ciąży. Ja w ogóle cale zycie jem posilki wysokotłuszczowe i dzieki temu mialam.super wage zawsze.
Wazylam sie i juz mam 4 kg na plusie. Ciekawe do jakiej wagi dobije ... -
KarolaJJJ wrote:Ja piekę ciasta po to zeby miec słodkie w domu. Zjem kawalek i dosyć. Dzisiaj jak mialam smaka na słodkie to zjadlam czerwona paprykę, mam po niej zgage okropna no ale co począć. Nie jem dzisiaj ciasta bo jadlam wczoraj kawalek. Wole nie rozpychac żołądka w ciąży. Ja w ogóle cale zycie jem posilki wysokotłuszczowe i dzieki temu mialam.super wage zawsze.
Wazylam sie i juz mam 4 kg na plusie. Ciekawe do jakiej wagi dobije ...
ja odkad mam diete cukrzycowa to przez miesiąc praktycznie moja waga stala w miejscu, dopiero pare dni temu zauwazylam ze poszla trochę do góry, ja mam ok 5 kg na plusieEluska lubi tę wiadomość
Karola, już? Matko, chyba dopiero
Ja trzymam się póki co od dłuższego czasu +8. Ponoć teraz tyje się najwiecej, aż się boję...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Emma_ wrote:A wiesz, skąd się to u ciebie wzięło? U mnie póki co delikatnie przekroczone, bo 10,44.
przy leukocytach 15,8 miałam liczne bakterie w moczu wiec na początku myslalam ze może to od tego, ale zrobiłam posiew moczu i był czysty wiec na pewno nie od tego, nie wiem, robiłam ponowna morfologie i już miałam 12,5 tys a ostatnia 11,5. Raz miałam crp 6 z groszami wiec cos było w organizmie. A czułam się dobrze, nic mi nie dolegało. Teraz na wizyte mam zrobic znow mocz i morfologie i zobaczymy.
Hiszpaneczka wrote:przy leukocytach 15,8 miałam liczne bakterie w moczu wiec na początku myslalam ze może to od tego, ale zrobiłam posiew moczu i był czysty wiec na pewno nie od tego, nie wiem, robiłam ponowna morfologie i już miałam 12,5 tys a ostatnia 11,5. Raz miałam crp 6 z groszami wiec cos było w organizmie. A czułam się dobrze, nic mi nie dolegało. Teraz na wizyte mam zrobic znow mocz i morfologie i zobaczymy.
-
Emma_ wrote:Ja się martwię, że u mnie to od zębów. Już parę razy od początku ciąży byłam u dentysty, niedługo idę znów, bo niby wszystko jest dobrze, a ja mimo wszystko czuję ból, zwłaszcza w nocy i po nocy. ☹️ Ostatnio leukocyty miałam w normie i teraz podskoczyły.
mnie tez lekarka pytala czy zeby sa zdrowe czy trzeba cos leczyc. Ale tez mowila ze w ciąży trochę mogą być podwyszone leukocyty. Do 15 tys może być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 13:29
Emma_ lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️