Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:A wlasnie co do rodzenstwa! Mam siostre i wcale nie jestesmy jakos bardzo zzyte.. latami nie odzywalysmy sie do siebie w ogole, nawet w czasie gdy mieszkalysmy razem w pokoju! Nie lubilysmy sie.. ona taka spokojna i ulozona a ja pierdzielnieta i emocjonalna. Wkurzalysmy sie nawzajem. Teraz jest ok ale szalu nie ma. Wiec roznie to bywa..
Wiem wiem, różnie to bywa. Znam i takie, i takie przykłady, ale tak to chociaż mogłabym mieć do kogoś pretensje, że nie dzieli ze mną problemów (niepełnosprawny brat), a tak to dupa 😋 -
tka_aa wrote:JaSzczurek, Ty ostatnie USG miałaś w lutym? Tak patrzze po twoim opisie
mikaja , a bolala ta szczepionka? Miałas jakieś efekty uboczne?:> -
W ogole pochwale sie mezem Od kilku dni strasznie boli mnie kark i odcinek miedzy lopatkami.. Ja od lat mam problemy z kregoslupem a teraz to juz w ogole. Maz powiedzial zebym sie polozyla na plecach i on mi wymasuje od tylu kark i ramiona. MATKO BOSKA!!! Myslalam, ze po kryjomu jakis kurs zrobil, normalnie miodzio. Dzis juz nic mnie nie boli Teraz ma przesrane bo bedzie mnie musial co chwile masowac hahah
-
Haha X, witam w klubie 😁 mnie boli cała lewa strona od ogonka do łopatki (chyba coś mi uciska) i mąż też mi zrobił raz masaż, a teraz robi go codziennie! 🙈 nawet jak jest zmęczony czy Mu się nie chce.❤ Więc czuję, że Twój mąż skończy jak mój 😁 Ale mi to faktycznie pomaga spokojnie przespać noc. Ale coś za coś, chcę Mu się odwdzięczyć i wstaje z Nim codziennie rano i szykuję śniadanko 😁 taka nasza cicha umowa 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:33
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Strasznie uciekają mi myśli ale spróbuję 😁
Rozumiem, że może być tak, że w bólu czy euforii nic nie zapamiętam, nad niczym nie zapanuje to chyba najnormalniejsze 😁 mi chodzi tylko o świadomość, z której możliwe, że nieskorzystam 😁 jednak chce wiedzieć jak najwięcej nie po to by być roszczeniowa tylko czuć się dla siebie bezpiecznie. Mega dużo mówię mężowi o tym czego chce a czego nie - zrobię mu listę 😂 w maju mam spotkanie z położna na porodówce do tego czasu wszystko analizuje 😁 myślę że mamy podobnie z Drobinka 😁
Dziś kupiłam pizame, zrobię zamówienie wieczorem tych pierdół dla mnie do szpitala i uznałam że torba do szpitala to póki co za dużo 😂 zrobię sobie szufladę jak coś szybko ogarnę temat 😂 a teraz kończę obiad rybka z frytkami i surówka i lecę do fryzjera! Miłego weekendu, bo dziś piąteczek i pewnie nie które z nas powie wir rodzinno towarzyski 😁Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Haha X, witam w klubie 😁 mnie boli cała lewa strona od ogonka do łopatki (chyba coś mi uciska) i mąż też mi zrobił raz masaż, a teraz robi go codziennie! 🙈 nawet jak jest zmęczony czy Mu się nie chce.❤ Ale mi to faktycznie pomaga spokojnie przespać noc. Ale coś za coś, chcę Mu się odwdzięczyć i wstaje z Nim codziennie rano i szykuję śniadanko 😁 taka nasza cicha umowa 🤭
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Tk_aa ja mialam w obydwu ciazach podawaną immunoglobuline na NFZ. Nie wiem czy o to dokladnie pytałas wiec jak cos źle odpisałam to sorry. Moja dr uwaza ze szczepienie na krztusiec jest bezasadne. Ja jej ufam.
Recepty na szczepionki i tym podobne sa wazne krotko ze wzgledu na to ze trzeba je odpowiednio przechowywać wiec jest za duze ryzyko ze ktos zle ja bedzie przechowywał. -
xgirl wrote:haha a moj mi powiedzial, ze mnie wymasuje jak ja wymasuje jego. Jesli wiecie o co chodzi Boz co za matol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:49
33Sylwia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Casjo sory Ale no fakt - nigdy nie wiadomo - nie z kazdym w zyciu sie lubimy - z rodzina tez nie musimy.
Ja np. nie rozmawiam od 2 lat z wlasnym ojcem. Powiedzial mi ze od pewnego czasu eliminuje ze swojego zycia toksyczne osoby i przestal sie odzywac - ja tez nic na to nie odpowiedzialam i mam spokoj Wzgledny. Bo o ile cieszy mnie to, ze juz mi dupy nie zwaraca, o tyle sam fakt, ze ojca nie mam i nigdy nie mialam jest przykry i nieraz jeszcze lza poleci jak zaczne o tym duzo myslec.
Moj maz fizjoterapeuta z wyksztalcenia - masaz zna, ale nie zagonie go do masowania mnie ;p a jak juz to miąchnie 2 razy i tyle
Kiedys to bylo inaczej, nawet pamietam seks na stole do masazu Ah to byly czasy ;p
-
Mikaja, nie myśl o tym zatem. 😘 Ja też mam, ale nie mam ojca.
A co do Twojego męża, no skarb w domu masz! 😁 szkoda, że nie daje Ci się namówić, może już wykorzystałaś limit? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 13:45
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka :*
Z moim mezem jest tak, ze on zrobil licencjat z fizjo, ale nigdy w zawodzie nie pracowal. Potem zrobil kurs na wozki widlowe i to robi od 6-7 lat chyba. Teraz sie znowu przekwalifikowuje na dietetyka - w Pl chce robic mgr z tego ale pracuje juz powoli tez, ma klientki Takze na pewno skorzystam z niego jako z dietetyka - juz korzystalam przed ciaza -
Hej chciałabym zapytać o test obciążenia glukoza - czy można kupić te gotowa glukozę np pomarańczowa? Bo mi kolezanka powiedziała ze jej lekarz zakazał i nie wolno innej niż tej w proszku bezsmakowe. A mój lekarz nic nie mówił i tez zapomniałam go zapytać ;///
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Panna_Justyna wrote:Hej chciałabym zapytać o test obciążenia glukoza - czy można kupić te gotowa glukozę np pomarańczowa? Bo mi kolezanka powiedziała ze jej lekarz zakazał i nie wolno innej niż tej w proszku bezsmakowe. A mój lekarz nic nie mówił i tez zapomniałam go zapytać ;///
Panna_Justyna lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]