Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska1994 wrote:My jedziemy do moich rodziców na śniadanie i obiad wielkanocny, wieczorem wracamy do domu. Trochę ze względu na psy, trochę bo ciężko nam się zmieścić w 4 osoby w jednym pokoju na wersalce (jeszcze mój brzuch dodatkowo). A tutaj nie zamierzam spędzać głównego dnia świąt, bo oznaczałoby to spędzenie ich z teściową, więc stanowczo nie! 😋
-
Emma, mój mąż ma otwartą drogę. Jak chce spędzać święta z mamusią, to niech se je spędza, ale nasłucha się od niej jaka to ja jestem zła i w ogóle kombinowanie, żebyśmy się rozstali. Ja też mu podogryzam, ale łaski bez. A że woli mi się teraz nie narażać, to nawet prosić nie muszę.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Emma, mój mąż ma otwartą drogę. Jak chce spędzać święta z mamusią, to niech se je spędza, ale nasłucha się od niej jaka to ja jestem zła i w ogóle kombinowanie, żebyśmy się rozstali. Ja też mu podogryzam, ale łaski bez. A że woli mi się teraz nie narażać, to nawet prosić nie muszę.
-
Aśka widzę że twój jest w podobnej sytuacji między mama a Toba dokładnie jak mój. Moja teściowa dobrze się składa że jest innego wyznania także nieobchodzi świat, żadnych urodzin, imienin, dnia babci itp 😁😊
-
Kurcze Karola nie zbyt kolorowo ☹️☹️Trzymaj się kochana😘😘 a co na te skurcze mówią? Mi w szpitalu mówili że to może też być od infekcji. A wysokie skurcze ci się piszą na ktg?
-
Kamsza wrote:Kurcze Karola nie zbyt kolorowo ☹️☹️Trzymaj się kochana😘😘 a co na te skurcze mówią? Mi w szpitalu mówili że to może też być od infekcji. A wysokie skurcze ci się piszą na ktg?
-
KarolaJJJ wrote:Ja po wizycie, infekcja pęcherza-Duomox,anemia-żelazo do picia,skurcze-skiwrowaaaaanie do szpitala na dziś,odmówiłam,szyjka nadal 28 mm ale miekka sie robi,Mały głowa w dół,waga 1450 gram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 20:36
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
xgirl wrote:Aska co tesciowa ma do Ciebie? Nie rozumiem takiego zachowania..
[/QUOTE
Zabrałam jej syna i nie pozwalam się wykorzystywać jako służąca 😉 i jestem konsekwentna, bo skoro powiedziała, że moje dzieci nie są jej wnukami, to nie każę dzieciom do niej mówić "babciu" itd.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Bo nie chce znowu tam leżeć. Mam dosyć szpitali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 20:44
-
Aska1994 wrote:xgirl wrote:Aska co tesciowa ma do Ciebie? Nie rozumiem takiego zachowania..
[/QUOTE
Zabrałam jej syna i nie pozwalam się wykorzystywać jako służąca 😉 i jestem konsekwentna, bo skoro powiedziała, że moje dzieci nie są jej wnukami, to nie każę dzieciom do niej mówić "babciu" itd.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
KarolaJJJ wrote:Bo nie chce znowu tam leżeć. Mam dosyć szpitali.
Karola rozumiem że masz dosc szpitala☹️współczuję. Jeśli niechcesz iść do szpitala to chociaż spróbuj się oszczędzać jak najwięcej możesz. Trzymaj sie😘😘😘