Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tkaaa ja chodzę raz w miesiącu. Tak to maile sobie wysyłamy.
tka_aa lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24ba26b284c.jpg
Zamówię jeszcze ze dwie,szopa i słonika. Jedna do auta druga do wózka😁
Pół nocy śmiło mi sie że jestem w szpitalu i nie mam gdzie sie wysikać bo wszystkie łazienki pozajmowane. Do tego te łazienki byly zajete przez członków rodziny których nie trawie🤣mikaja, xgirl, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24ba26b284c.jpg
Zamówię jeszcze ze dwie,szopa i słonika. Jedna do auta druga do wózka😁
Pół nocy śmiło mi sie że jestem w szpitalu i nie mam gdzie sie wysikać bo wszystkie łazienki pozajmowane. Do tego te łazienki byly zajete przez członków rodziny których nie trawie🤣
Ale fajne! Podeślij linka
Ja mam kostke z rossmana po mlodym - mial je 3, bo tak lubil, a matka gubila, ze co bylam z nim w Polsce, kupowalam nowa Bardzo fajny dzwiek ma ta kostka - nie taki przeszkadzajacy -
Mikaja, sorry, od południowej 😂 ale o tak zapraszam 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Wyodpoczywasz sie tak,ze zacznie Cie wszystko boleć od siedzenia w domu🤣
Ladny lisekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:00
-
KarolaJJJ wrote:Wyodpoczywasz sie tak,ze zacznie Cie wszystko boleć od siedzenia w domu🤣
Eeee...mam roboty dluga liste
Musze lozeczko mlodej odmalowac, posprzatac ogrod, dom troche odgracic - musze przejrzec ubrania i powywozic to, co juz nie nosze, bo do Polski tego nie bede zwozic. Maz teraz ma wolne i maluje pokoj dla mojej mamy, to bede mogla go tam ogarnac.
Tez mlody pt i pon do zlobka nie idzie teraz i chce mu jakos czas zapelnic wiec chyba w sobote pojedziemy do zoo zoo zoo W niedziele do takiego wielkiego parku godzine od nas. Pojechalabym do parku, gdzie malpki lataja luzem - mozna je karmic itd, ale boje sie jeszcze z takim dzieckiem. Tez te malpy ponoc glupieja czasem
No dobra - przyznam sie! Wczoraj mialam cukro-faze - zezarlam pol czekolady milki i bounty wiecej grzechow nie pamietam...
Ale dzis rano cukier i tak w normie Wiec chyba cukrzycy ni mom serio
Kalija lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj mam wolne i zaraz zabieram się za mega sprzątanie generalne swiateczno- wiosenne, dobrze że okna pomylam w sobotę to już chociaż to na dziś mi odeszło ale i tak dużo tego. A w nagrodę później zamawiam sobie pizzę 😛😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 09:08
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Dzień doberek. 🙂
Cudny lisek ❤
Też o nim pomyślę, ale to potem, bo obiecałam mężowi, że już nic więcej nie będę zamawiać, póki nie będzie na to miejsca 🙈 Także najpierw remont, a potem mogę szaleć. 😉 Próbowałam Mu wytłumaczyć, że lepiej robić zakupy stopniowo żeby portfel tego tak nie odczuł, ale to jest taki typ człowieka, który woli wszystko na raz 😁 Więc spoko- tylko żeby mi potem nie płakał gdzie są wszystkie pieniądze. 😅
Zamierzam dziś położyć sobie farbę na włosy, nie będę miała czasu iść do fryzjera narazie, na Święta w niedzielę rodzinka przyjeżdża do nas (całe szczęście, bo nie wyobrażam sobie znowu wsiąść w auto po takiej długiej podróży) i mam trochę stracha, bo nie robiłam tego od... gimnazjum/liceum? 😁
Nawet nie wiem jak się za to zabrać 🙈
Jakieś wskazówki? 😅
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Zeszłam już z blodnu, teraz mam właśnie ciemne, w sumie to jasny brąz z przebitkami blondu i siwymi odrostami 🙈 A kupiłam sobie farbę "rasberry cupcake ", więc z takim odcieniem żurawinowym 😁 na opakowaniu ładna, zobaczymy jaka będzie na mojej głowie 😛
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Mnie temat wlosow drazni - rok temu mialam hiper dlugie jeszcze w styczniu - 60% naturalnego koloru, bo 4 lata schodzilam do naturalnych, to zachcialo mi sie obciac i zrobi ombre Teraz od wrzesnia znowu schodze do naturalnego i chociaz tyle, ze nie ma sraczki i mi sie te kolory jakos tak spojnie schodza ze odrost nie bije po oczach
Bo te 4 lata mialam przeboje z nimi i mialam troche sraczki na glowie przez pewien czas -
Podziwiam Cię za cierpliwość, robiłam kilka podejść do zejścia do swojego koloru, ale nigdy mi się to nie udało. Pewnie przez to, że pojawiły się siwe włosy, a tego nie przeboleję, nie w tym wieku 😵 Mam wrażenie, że ciąża to potęguje, mam ich coraz więcej, Olek zabiera mi dosłownie wszystko, nawet barwnik z włosów 😂
A jaki masz swój naturalny kolor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 10:37
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
W ogóle mam do Was pytanie, bo tak się zastanawiam, ubranka dla małego będę prać w mleczku dla dzieci- wiadomo, ale co z ciuchami które będę nosić ja albo mój mąż? Przecież siłą rzeczy dziecko też będzie miało z nimi kontakt. 🤔 Biustonosze myślę, że wypiorę też w mleczku dla dzieci, ale zastanawiam się co z resztą. 🤔
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ja prałam dziecięce w Loveli, a nasze w zwykłym. Po kilku miesiącach rezygnowałam z dziecięcego. Nic się nie działo. Chociaż równie dobrze można pewnie prać wszystko w normalnym proszku, bo i tak dziecko ma styczność z rzeczami wypranymi w czym innym niż jego ubranka 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja nasze prałam w zwykłym. Czasem jak nie nazbierało się dziecięcego prania, dorzucałam coś z naszych i wszystko szło w dziecięcym. Moja siostra przy swojej dwójce od początku prała ubranka dzieci w normalnym proszku, raczej nie prasowała, a nic nie uczulało młodych, więc nie ma co się martwić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 11:20
-
Drobinka ja mam taki typowy, polski, mysi, ciemny ciemny blond
Moj brat zawszem mi dogryza, ze nie dosc ze blondynka, to jeszcze ciemna
Ja mialam epizod włosomaniaczy od 2012 roku do 2016, az sie syn urodzil Potem nie mialam czasu na olejowanie itd. Ale przez te 4 lata sobie udowodnilam, ze potrafie naprawde dlugie wlosy zapuscic, tylko po prostu musze o nie dbac i podcinac czesto koncowki - wiadomo.
Troche mi ich teraz żal i z żalem ogladam zdjecia, ale prawda taka, ze przez te 2 lata jak sie młody urodził non stop chodzilam w kitce albo koku, bo po prostu wygodniej.
Takze tez juz potem rosly i nawet tego nie zauwazalam z dnia na dzien - po 2 latach sie zorientowalam, jakie sa dlugie
Takie mialam w dniu obciecia i ombre
https://zapodaj.net/images/2cc5ed85fdf1e.jpg
I po
https://zapodaj.net/images/6858ec53e3089.jpg
Co do prania - ja juz w ciazy przerzucilam sie na proszek non-bio dla dzieci i plyny bo mnie zwykle uczulaly - nogi mnie strasznie swedzialy. Do dzis uzywamy wlasnie tego fairy non-bio do wszystkiego.
Pisalam juz kiedys, ze kupilam Surf i mi mlodego tak wysypal, ze pol domu musialam prac od nowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 11:38
xgirl lubi tę wiadomość