Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymaj się Karola, zaciskaj nogi jak się da i lepiej niech mały jeszcze posiedzi sobie w środku...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Emma_ wrote:Karola, a ty te skurcze czujesz? Jeśli będzie gorzej, to będziesz w stanie to wyłapać sama? Współczuję ci bardzo. Mały sporo już waży, ale to jeszcze nie czas.
-
Aska1994 wrote:xgirl wrote:Aska co tesciowa ma do Ciebie? Nie rozumiem takiego zachowania..
[/QUOTE
Zabrałam jej syna i nie pozwalam się wykorzystywać jako służąca 😉 i jestem konsekwentna, bo skoro powiedziała, że moje dzieci nie są jej wnukami, to nie każę dzieciom do niej mówić "babciu" itd. -
KarolaJJJ wrote:Ale serio nie sa jej wnukami? Tzn dziecmi Twojego męza? Bo sie zakręciłam
Są. To są dzieci moje i mojego mężaZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jak czasami słyszę, co ona ludziom o mnie opowiada czy jak mąż mi mówi, co od o mnie usłyszał, to ciekawych rzeczy się o sobie dowiaduję 😉 ona ma swój świat i tworzy swoje bajki z niedobrą synową w roli głównej 😂 siostrze męża już 3 związki rozwaliła, w tym 2 małżeństwa.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Siostra męża sobie daje. Mój mąż na szczęście z tych mądrzejszych.
Do tej kobiety nawet anioł straciłby cierpliwość, także trochę się nie dziwię, że tamci woleli odpuścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 22:45
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Karola, zaciskaj nogi! Masz czeste te skurcze? Duzo lez i pij i medytuj czy cos!
Wspolczuje wam tesciowych, moja na szczescie sie nie wtraca, nie powiedziala do mojego meza zlego slowa o mnie, chyba nawet mnie lubi. Chociaz wywiozlam jej syna w Polske, wiec na pewno ma do mnie zal, tylko widzi i slyszy, ze on jest szczesliwy. Na szczescie ma drugiego syna i synowa przy boku, wiec nie ma tak zle
JaSzczurek ta szzcepionka fatycznie w pupe? Dzis pytalam pielegniarki to mowila ze normalnie w reke Ja dopiero 9 maja.
Wczoraj bylam na wizycie u diablo. Zadowolona z moich cukrow, zdziwilam sie! Szczegolnie, ze troche mi cukry podsk9czyly, ale mieszcza sie w normie. jak czesto chodzicie na wizyty do.diabetologa? Bo ona cos mi wymyslila zebym przychodzila co 2 tygodnie :/nie usmiecha mi sie wydawac 200 zl co 2 tygodnie po to zeby mi powiedziala, ze jest wszystko spoko, cukry wporzo, zwiekszac insuline jak beda przekroczenia
Nic sie nie dzieje i zeby posluchac tetna przez 10 sekund ;/ jeszcze musze sie doturlac specjalnie do warszawy. Normalnie se wymysla zebym byla u niej czesciej niz u ginekologa ;p -
Dzień dobry Kobietki! Miłego dnia
Kamsza lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Musze sie zebrac do laboru a mam lenia🙄Powtórze ten mocz i posiew zanim wezme duomox.
Przyszła mi maskotka z ali,listek z grzechotka. Wyobraźcie sobie ze jest identyczny jak skip hop. Nie podobny,IDENTYCZNY. Metki ma po angielsku i zero chińskich napisów
W sklepie 90z w porywach do 120 a na ali 30Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 08:21
poliś, Kamsza lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja wstałam tylko dlatego, że musiałam kury wypuścić 😉 o dziwo, nawet dzieci jeszcze śpią!
Kamsza lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Karola odpoczywaj.. oby wszystko wytrzymalo jeszcze kilka tygodni Masz biedna przezycia od samego poczatku
Aska co za babiszon....
Co do kur - jak zjade do Pl, to wpraszam sie na kawe, bo bedziemy mieszkaly zapewne ok 1h drogi od siebie haha Z ktorej strony Krk mieszkasz? pln, pd, wsch, zach ? Mieszkaj prosze od zachodu haha
Po 5,5 roku w tym zapyzialym Birmingham marzy mi sie wies
Bedziemy z dzieciakami jezdzic po rodzinie na wies na pewno