Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamsza wrote:Xgirl czyżbym podczytywala cię na wątku Październikowe II kreski? No przeżywam śmierć córeczki do tej pory, ciąża w której chciałam być dała dodatkowy stres i obawę o nowego maluszka. Według tej strony mam termin na 27lipca Dam znać dokładniej jak się dowiem na wizycie w 8tc .
Zycze zeby tym razem bylo wszystko ok, zycie bywa bardzo niesprawiedliwe. -
xgirl wrote:Tak udzielalam sie w tym temacie a teraz jestem tu
Zycze zeby tym razem bylo wszystko ok, zycie bywa bardzo niesprawiedliwe.
Dokładnie tak jak piszesz i też wierzę w to że teraz będzie wszystko wporzadku.
Dziękuję dziewczyny za przyjęcie to dopiero początek naszej drogi ale mam nadzieję że razem będzie raźniej -
Cześć dziewczyny Przechodzę na fioletowe forum :p Podczytuję Was od pewnego czasu, ale w końcu coś napiszę, bo 1 wizyta już w piątek, to będzie początek 7tyg :o a razem zawsze raźniej Ale tak bardzo się boję czy wszystko będzie ok.. 6 listopada zobaczyłam pierwszy raz II, to był mój 25dc, potem krechy coraz grubsze, a teraz to mój 40dc :p cykle zazwyczaj mam 25-28 dni, owulki nie sprawdzałam. Wstępny termin mam na 20 lipca, ale zobaczymy po 1 usg. Mieszkam póki co też w Holandii, ale po Nowym Roku chcemy wrócić do Polski. No i mam na imię Paulina i mam 27 lat.
xgirl, Eluska lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
A ja sie ciesze bo maz dzis w domu zostal Nie czuje sie zbyt dobrze wiec chce odpoczac. Wlasnie zasnal z glowa na moich nogach. Nawet nie chce sie ruszac zeby go nie obudzic. Zupelnie jak z kotem
A w niedziele przyjezdzaja moi rodzice na kilka dni zeby mnie ponianczyc i podtuczyc. Kochani beda sie 8h autokarem tluc do mnie -
Korzystając z okazji, mam do Was pytanie, czy Was też boli brzuch? Zamierzam powiedzieć o tym lekarzowi, bo niepokoi mnie to.. niby wiem że macica i więzadła mogą dać się we znaki, ale jeszcze tydzień temu złapały mnie takie skurcze że zgięło mnie w pół :p niby tylko chwilę ale jednak. A tak to codziennie odczuwam jakieś bóle, najgorzej jak szybko wstanę, przy chodzeniu, zmienianiu pozycji, staniu, a nawet siusianiu Narazie siedzę na chorobowym, bo moja praca nie sprzyja ciąży w ogóle, ciekawa jestem co mi powie lekarz. :p Panikuję bo to moja 1 ciąża i nie wiem co jest normalne a co nie
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
xgirl wrote:A ja sie ciesze bo maz dzis w domu zostal Nie czuje sie zbyt dobrze wiec chce odpoczac. Wlasnie zasnal z glowa na moich nogach. Nawet nie chce sie ruszac zeby go nie obudzic. Zupelnie jak z kotem
A w niedziele przyjezdzaja moi rodzice na kilka dni zeby mnie ponianczyc i podtuczyc. Kochani beda sie 8h autokarem tluc do mnie
Ooo jakie to słodkie. Mam kotka w domu więc wiem że i męża z kolanach niechcesz zrzucić Jakie to miłe że rodzice przyjeżdżają do Was. Do Holandii( dobrze ze nie u mnie w domu) jest teściowa. Mam z nią,, super" kontakt dlatego teraz na początku ciąży niejest mi wesoło że ona tutaj jest:/ Ona jest mega negatywna osoba. -
Kamsza wrote:Drobinka, aaniluap gratulacje II kreseczek i witamy
Drobinka ja również w NL;)
A jakie rejony? ja idę do lekarza w Niemczech, bo tu w Holandii położne wyznaczyły mi termin badania dopiero na 4 grudnia :p
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Korzystając z okazji, mam do Was pytanie, czy Was też boli brzuch? Zamierzam powiedzieć o tym lekarzowi, bo niepokoi mnie to.. niby wiem że macica i więzadła mogą dać się we znaki, ale jeszcze tydzień temu złapały mnie takie skurcze że zgięło mnie w pół :p niby tylko chwilę ale jednak. A tak to codziennie odczuwam jakieś bóle, najgorzej jak szybko wstanę, przy chodzeniu, zmienianiu pozycji, staniu, a nawet siusianiu Narazie siedzę na chorobowym, bo moja praca nie sprzyja ciąży w ogóle, ciekawa jestem co mi powie lekarz. :p Panikuję bo to moja 1 ciąża i nie wiem co jest normalne a co nie
Mnie czasem też coś zacmi w brzuchu ale niejest to jakiś mocny ból że trzeba brać leki. Ale jak jesteś niepewna to zapytaj lekarza po to oni sąDrobinka91 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Korzystając z okazji, mam do Was pytanie, czy Was też boli brzuch? Zamierzam powiedzieć o tym lekarzowi, bo niepokoi mnie to.. niby wiem że macica i więzadła mogą dać się we znaki, ale jeszcze tydzień temu złapały mnie takie skurcze że zgięło mnie w pół :p niby tylko chwilę ale jednak. A tak to codziennie odczuwam jakieś bóle, najgorzej jak szybko wstanę, przy chodzeniu, zmienianiu pozycji, staniu, a nawet siusianiu Narazie siedzę na chorobowym, bo moja praca nie sprzyja ciąży w ogóle, ciekawa jestem co mi powie lekarz. :p Panikuję bo to moja 1 ciąża i nie wiem co jest normalne a co nie
Takie bóle moga być normalne, ale nigdy też nie wiadomo - najlepiej konsultować z lekarzami. Ja całą poprzednia ciąże miałam takie bóle, ale wszystko skonczylo sie dobrze.Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:A jakie rejony? ja idę do lekarza w Niemczech, bo tu w Holandii położne wyznaczyły mi termin badania dopiero na 4 grudnia :p
Rejony Zuid-Holand niedaleko Zoetermeer . Ja mam wizytę na 10grudnia ale to w szpitalu bo muszę być pod ich opieka od samego początku także położna mnie omija. -
xgirl wrote:A ja sie ciesze bo maz dzis w domu zostal Nie czuje sie zbyt dobrze wiec chce odpoczac. Wlasnie zasnal z glowa na moich nogach. Nawet nie chce sie ruszac zeby go nie obudzic. Zupelnie jak z kotem
A w niedziele przyjezdzaja moi rodzice na kilka dni zeby mnie ponianczyc i podtuczyc. Kochani beda sie 8h autokarem tluc do mniexgirl lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️