Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Casjo a maz sam nie umie sobie jedzenia zrobic? :p
-
Casjopea a co to za zawrotna ilość zwierzaków? Moj kot wczoraj rzygał od 4 rano bo sie nażarł kwiatka. Jak zaczela o 4 to skonczyla o 16 i tez myslalam ze u weta wylądujemy bo non stop jak dźwigało ale na szczescie piła duzo.
Zrobilam zamowienie apteczno -niemowlęce. Matko jak mnie bolą oczy i serce od tych kwot do zapłatyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 21:57
-
Co w aptece zamowilas Karola? Bo z tych rzeczy jeszcze nic nie mam.
Az tak drogo?
Casjo a OK Jak lubisz to spoks
Ja tam uwazam, ze facet moze robic w chacie to samo co kobieta. Pani domu sredniawa jestem :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 22:19
-
KarolaJJJ wrote:Casjopea a co to za zawrotna ilość zwierzaków? Moj kot wczoraj rzygał od 4 rano bo sie nażarł kwiatka. Jak zaczela o 4 to skonczyla o 16 i tez myslalam ze u weta wylądujemy bo non stop jak dźwigało ale na szczescie piła duzo.
Zrobilam zamowienie apteczno -niemowlęce. Matko jak mnie bolą oczy i serce od tych kwot do zapłaty -
xgirl wrote:Co w aptece zamowilas Karola? Bo z tych rzeczy jeszcze nic nie mam.
Az tak drogo?
Casjo a OK Jak lubisz to spoksWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 22:26
-
Emma_ wrote:Sylwia, ale wyhodowałaś bobasa! 😀 Ja to po cichu liczę, że za tydzień mój będzie miał już ten kilogram. 😆
@33Sylwia, wow, prawie 2 kg! Duży, zdrowy dzidziuśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 23:49
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia , no kawał klocka tam masz 😁
Mam do Was pytanie, może się orientujecie albo znacie kogoś takiego. Co w przypadku jeśli chciałabym zmienić teraz lekarza prowadzącego ? W moim przypadku to wybrać, bo jak wiadomo chodziłam w Niemczech i trochę tutaj, ale chciałabym zrezygnować z Luxmedu, wkurzam się tylko bo wiecznie nie można się dodzwonić, lekarze niezbyt mili, a na jakiekolwiek badania muszę się pchać do Warszawy co mi się nie uśmiecha teraz, korki, stracony czas itp, szczególnie że w tym tygodniu muszę zrobić tą glukozę, bo to ostatni gwizdek, a nie wyobrażam sobie jechać w korkach rano na czczo do Warszawy około godziny i potem wracać. Generalnie chciałabym się przenieść do przychodni obok domu, ale co wtedy z kartą ciąży? Zakładają mi nową? U mnie ostatnie badanie było wpisane tam w 16 tygodniu, nie jest w ogóle uzupełniona...
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Sylka135 wrote:Kurcze moja Alicja znowu zlapala jakiegoś wirusa i mnie też pomału rozklada 😪 KarolaJJJ też mnie zlapal skurcz lydki bierzesz cos na to?
Drobinka no musisz isc tam gdzie sobie wybierzesz ,karte pewnie uzupelnia tymi badaniami ktore masz i tyle. Z tym ze pewnie musisz nadrobic pare badan ktore sa wymagane w Polsce o ile ich nie robilas jizWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 08:04
-
Ja dzisian tez do gina. Zobaczymy co powie.
Wczoraj sie cieszylam, ze udalo mi sie pierwszy tydzien bez wymiotow przetrwac od 20 tygodni, a dzisiaj niestety zwrocilam sniadanie ;/
Drobinka, z karta ciazy to tak jak Karola mowi. Dowiedz sie tez czy w twojej przychodni nie pbsluza Cie z pakietu luxmed, albo moze niekoniecznie musisz jezdzic az do wawy. Nie wiem, gdzie pod Wawa mieszkasz, ale np sa.plaocowki w Puszkowie, Sochaczewie, Żyrardowie, Grodzisku i w mniejszych miejscowosciach, tylko trzeba sie dopyta czy Twoja firma z tych pobocznych moze korzystac
Ja dzisiaj wlasnie kade komunikacja miejska do wawy do lekarza i jestem przerazona :o -
Ja się zbieram właśnie na wizytę u diabetologa trzymać kciuki żebym nie dostała insuliny na dzień. Przycisnelam trochę z dieta i przez te dwa tygodnie tylko raz miałam przekroczenie w ciągu dnia więc powinno być spoko. Gorzej jest rano mimo zwiekrzania insuliny chyba tylko dwa razy miałam cukier w normie 😭 no cóż co ma być to będzie. Jutro jeszcze wizyta u giną i mogę się pakować 😁
-
Okolice Wołomina. Ogólnie to dzwoniłam do przychodni u siebie i nie polecają mi teraz przychodzić, bo panuje odra, więc umówiłam się prywatnie też obok, mam kupić swoją glukozę, płacę 8 zł i jutro do nich podjadę. Chyba najbardziej się boję tego badania z całej tej ciąży 😱
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖