Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
JaSzczurek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c53744f92b5b.jpg
Maleństwo ma 1475 gram i wszystko jest idealnie. Ma piękną buźkę. Jak myślicie, synek czy córeczka? -
Mi też zaczyna być już ciężko... wczoraj w kościele po uklęknięciu myślałam że nie wstanę 🙈 makabra...
A propo przepuszczania, modliłam się wczoraj w kościele, żeby ktoś dał mi usiąść, bo mroczki przed oczami i duszno mi się mega zrobiło. Gdyby mąż nie robił za podpórkę, chyba bym padła... musiałam wyjść szybciej, co mi się nie zdarza.
U mnie +10. Obecnie ważę 68kg. A magiczną 60-tkę przekroczyłam tylko raz w życiu (miałam wtedy 61 kg), na leczeniu sterydami. No ale teraz dupsko nie urosło, tylko brzuch i cycki o dwa rozmiary 😂
Jutro widzę się z Julką, ciekawe, ile przybrała przez te 4tygodnie...
Ah! Zostały 73 dni... 😆 mega!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Rety, ja mam dzisiaj jakiś zjazd konkretny. Włączyła mi się panika, że tak blisko do lipca. Czy moi rodzice nie nawalą i będą w stanie się zająć dziećmi. Czy Monia w ogóle będzie chciała u nich zostać na noc, czy w trakcie CC nie będzie jakichś komplikacji, czy Jacuś będzie zdrowy, czy nie spanikuje w trakcie CC, czy Małego też mi nie zabiorą na kilka godzin ode mnie i będzie sam leżał, czy przyniosą mi go na pooperacyjną, czy męża do mnie na pooperacyjną wpuszczą, czy personel będzie w porządku, czy uda nam się szybko wyjść, czy będę mieć na tyle siły, żeby teściowej nie dać wejść na głowę i pilnować, żeby co chwila do nas nie wchodziła, czy mąż się ogarnie i będzie potrafił się matce postawić i nie dać jej się panoszyć, czy teściowa sobie wnuczków nie przywiezie tuż po moim wyjściu ze szpitala, czy jak jeszcze będę w szpitalu to nie będzie się do moich dzieci wpierd... Cholera jasna!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Witajcie po świętach nie dałam rady nadrobić wszystkich zaległości ja troche nieodpowoedzialnie w swieta pozwolilam sobie na słodkie wczoraj i przedwczoraj, mam nadzieję że nie zaszkodzi to małej.. Kinga u mnie 7,5 kg na plus od miesiąca bez zmian jak jestem na diecie cukrzycowej..
Kupiłam dziś wózek, zupełnie inny niż planowałam ale bardzo mi podpasował wyglądem i budową, wszystko ma co chciałam. Model to bebetto bresso i do tego fotelik maxi cosy cabriofix.
Zdjęcie poniżej
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/9f343a3293beb119][/URL]kinga27.30 lubi tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
KarolaJJJ wrote:Widzialam dzisiaj tez wozek,tzn stelaz z fotelikiem i mega lekko chodził, tzn tak sie wydawało. Płynął wręczTermin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
Alisia wrote:Poliś bardzo ładny wózek 🙂🙂🙂Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
Dziś byłam i innego lekarza niż zwykle, bo mój na urlopie. I mój Maluszek ma już 1895 gram! Byłam w dużym szoku 😂 ogólnie powiedział że z wymiarów to 32 tydzień a nie jakiś 29 😂
Święta, święta i po świętach, a ja z sałatka jarzynowa, która w tym roku uwielbiam.
Trochę boli mnie pod żebrami z prawej strony, najczęściej podczas siedzenia podobno macica uciska i tak musi być he he
Ogólnie czuje jak rosne 😁
Dziewczyny Cudne wózki wybieracie 😍
JaSzczurek dla mnie to synus jak malowany 😍
Aśka widzę, że złapała Cię panika jakas 😁 a to wszystko i tak się dobrze ułoży 😁 rodzice staną na wysokości zadania i będą skakać tak wkoło wnuków, że te zapomną o Tobie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 19:35