Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ wrote:Pojemnik na smoczek,ale rozmiar ma taki jak mala butelka z avent😂Jak to zobaczyłam to sie zaczelam zastanawiac na ile sztuk smoczkow to jest
Dlatego mnie to zaciekawiło co to może byc😁😁😁 -
Hehe, dzięki dziewczyny!
Taaak, tysiak jak się chce,, na wynos'' ślub, a tak to 84 zł 😬
Stwierdziliśmy, że będzie łatwiej potem w razie pobytu w szpitalu, poza tym drugie dziecię za chwilę z nami i trzeba sformalizować te naszą rodzinkę😀 a że nie myśleliśmy o wielkich weselach tylko raczej o mini uroczystości to wyjdzie w sam raz, bez spiny, wśród najbliższych i na wesoło😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 10:33
Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Ja mam maly brzuch ale Kamsza to juz przesada Jak to jest mozliwe w ogole?!
Karola jednorazowe majtki poporodowe? Kupilam sobie ostatnio takie normalne bawelniane z podwyzszonym stanem, ktore chcialam wywalic po uzyciu. Moge tak czy musze te specjalne poporodowe kupic? -
Czarna_kawa wrote:Hehe, dzięki dziewczyny!
Taaak, tysiak jak się chce,, na wynos'' ślub, a tak to 84 zł 😬
Stwierdziliśmy, że będzie łatwiej potem w razie pobytu w szpitalu, poza tym drugie dziecię za chwilę z nami i trzeba sformalizować te naszą rodzinkę😀 a że nie myśleliśmy o wielkich weselach tylko raczej o mini uroczystości to wyjdzie w sam raz, bez spiny, wśród najbliższych i na wesoło😀Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży podobnie wyglądałam.. Aktualna ciąża to raczej faza sumo 🙄 U teściów się ważyłam i mam 6kg na plusie. Dobije do 10 na pewno, czyli podobnie jak z córką.
-
xgirl wrote:Ja mam maly brzuch ale Kamsza to juz przesada Jak to jest mozliwe w ogole?!
Karola jednorazowe majtki poporodowe? Kupilam sobie ostatnio takie normalne bawelniane z podwyzszonym stanem, ktore chcialam wywalic po uzyciu. Moge tak czy musze te specjalne poporodowe kupic?
Nie musisz, mnie sie te jednorazowki nie sprawdzily. Mialam wrazenie ze non stop z golym tylkiem ganiam po szpitalu - bo w nich w zasadzie jest goly tylek a i podpaski sie nie trzymaja dobrze te poporodowe gdzies Szybko sie przerzucilam na zwykle bawelniane -
KarolaJJJ wrote:Casjo no chyba tysiaka równego to kosztuje. Ale wiesz,jak kogos coś gdzieś uwięzi to wiadomo. Lepsze to niz nic. My za koscielny daliśmy 500 a chcieli tysiaka...
Ph mozesz miec 8,5. Jest w normie -
mikaja wrote:Nie musisz, mnie sie te jednorazowki nie sprawdzily. Mialam wrazenie ze non stop z golym tylkiem ganiam po szpitalu - bo w nich w zasadzie jest goly tylek a i podpaski sie nie trzymaja dobrze te poporodowe gdzies Szybko sie przerzucilam na zwykle bawelniane
-
KarolaJJJ wrote:Kamsza chuda jestes jak chilera. Ale to dobrze. Nie musisz targać bebzola wielkiego.
Xgirl majtki( 3 szt nie 6) i pampki (4 szt)dostalam gratis do zamówienia
Co do targania bebzola-powiem wam, ze moj jest dosc maly ale i tak czuje jego ciezar. Wieczorem to czuje sie jak wieloryb. Nawet nie wiem jak to musi byc gdy ma sie rzeczwiscie duzy brzuch. Masakra. -
xgirl wrote:Ok dzieki A te podpaski musza byc specjalne poporodowe? Bo kupilam normalne alwaysy duze, chlonne.
Nie muszą Ja to zmienialam je 10 razy dziennie, jak nie wiecej, wiec bylo mi wszystko jedno co Najlepsze always itd nie dalyby rady niestety :p okropnosc ble :p -
Casjopea wrote:Dzięki Wg mojego labu norma jest do 7, czyli do obojętnego. Niby w zasadowym środowisku może jakiś syf rosnąć, ale póki co u mnie nic nie rośnie, więc chyba luz
-
mikaja wrote:Nie muszą Ja to zmienialam je 10 razy dziennie, jak nie wiecej, wiec bylo mi wszystko jedno co Najlepsze always itd nie dalyby rady niestety :p okropnosc ble :p