Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:xgirl u mnie mała też głowa z górze i u Ines. Szczerze? wątpię, że się już odwróci więc nastawiam się na cc.
-
_Hope_ wrote:Też tak mam. I nawet mam luz między cyckami A brzuchem. Może jeszcze go stracę? A może to tak tym razem będzie? Fajnie bo się dobrze oddycha 🤣
Jeszcze czasem mam tak że nie mogę się normalnie wysikac jak mnie kopie po szyjce 😉
Hope słuszna uwaga, nawet nie zwróciłam uwagi, że ani nie mam zgagi, ani zadyszek.. I faktycznie, jest luz między cyckami a brzuchem 🤣
Ale może tak jest, bo młody leży poprzecznie. W sumie to chciałabym, żeby już się jakoś ułożył normalnie, bo naprawdę jestem tak skopana i rozciagnieta na boki, że aż strach. -
Casjo moja raz jest poprzecznie, a raz posladkowo ha! Bo nieraz ta glowa jest calkiem z boku :p
JaSzczurek tez tak uwazam, a co wiecej - ja mam w glowie schiz, ze teraz, jak jej ciasno i zacznie sie krecic to sie pepowina okreci. Ale mnie ostatnio panika sie gdzies wlacza. Niby ostatnia prosta, czlowiek taki szczesliwy, a tu zawsze cos moze sie stac Chyba przydalaby mi sie terpaeutka, ale aktualnie zadnej terapii nie mam ;p
-
Czesto sie zastanawiam, jak to jest, ja ona spi i wtedy wlasnie nigdzie glowy wyczuc nie moge Tak jakby zapada sie gdzies w srodku ? Mam wyobrazenie osoby zasypiajacej na stojaco w autobusie, ktorej glowa leci 😂
Ale ramionko w okolicach pepka zawsze jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 14:20
-
xgirl wrote:"Wejde tylko popatrzyc, nie bede nic kupowac".
5 minut pozniej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f827e3a51fe0.jpg
Slodka lepiej nie bedzie, ja zawsze juz teraz jak ide na zakupy dla siebie, laduje na dziale dzieciecymxgirl lubi tę wiadomość
-
mikaja wrote:Casjo moja raz jest poprzecznie, a raz posladkowo ha! Bo nieraz ta glowa jest calkiem z boku :p
JaSzczurek tez tak uwazam, a co wiecej - ja mam w glowie schiz, ze teraz, jak jej ciasno i zacznie sie krecic to sie pepowina okreci. Ale mnie ostatnio panika sie gdzies wlacza. Niby ostatnia prosta, czlowiek taki szczesliwy, a tu zawsze cos moze sie stac Chyba przydalaby mi sie terpaeutka, ale aktualnie zadnej terapii nie mam ;p -
W tej książce polozna dzieci się przekrecaja nawet po 35 tc więc może jest dla nas szansa bo Rycho też zazwyczaj poprzecznie. Córka od polowkowego siedziała głowa w dół.
-
Mikaja, ale Ty miałaś chociaż szansę spróbować SN. Ja tylko CC. Ale nie wiem, czy gdybym mogła to chciałabym spróbować naturalnie. Nie mam pojęcia, co bym wybrała. Chociaż moje dzieci same by chyba nie wyszły, bo moja szyjka z tych żelaznych i dobrze trzymających 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl widzisz, najlepszym sie zdarza :D
Aska mialam i nie mialam, bo to czysta chemia byla - krzty naturalnosci w tym porodzie nie bylo jednak moge powiedziec ze mialam porod SI - silami indukcji
Moja szyjka tez mocarna, nie skracala sie (w 37-38 tygodniu miala 2cm jeszcze), potem sie nie chciala otworzyc, po przebiciu blon zadnych skurczy naturalnych... czad
Chyba wole juz to cc planowane niz taki shit. Drugi raz na to nie pojde.
Wole taka gentle cesarke sobie zaplanowac, zobaczyc, jak mala wyjmuja z brzucha lekarze i juz.