Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Skurcze 60-80% to duze nie?
Trzymaj sie Karola.
Co do lekarzy i tego, ze kazdy mowi co innego to fakt, tu tez tak jest. Jak w grudniu lezalam to przyszlam babka powiedziala, ze spoko za dwa dni wyjde, na nast dzien przychodzi inna lekarka i takie oczy, ze w takim stanie to wyjde Po nowym roku. I komu tu ufac, kazdy gada co innego 🙄 -
Są różni lekarze, z różnym doświadczeniem to i podejście do pacjentek różne. Młodzi sa często bardziej zachowawczy, przejęci, jeszcze nie zjedzeni rutyną. Starsi, którzy dużo widzieli, moga czuć sie pewniejsi w swoich decyzjach itd. Może maja akurat takie statystyki osobiste. Lekarz lekarzowi nierówny, bo każdy ma inny 'zasób' pacjentów w swojej kariwerze zawodowej, a jak wiadomo każdy z nas jest inny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 10:20
-
Moje sny to masakra. Dziś rano to opowiadając je śmiałam się mega ale sniac miałam strach 😁 zapamiętałem dwa :
1. przyszłam ze szpitala z dzieckiem do domu i dałam mu jakiś jogurt i cieszylismy się z mężem, że takie nam się dziecko trafiło, że nie grymasi, dopiero potem przypomniałam sobie że ono nigdy jeszcze nie zrobiło kupy i zaczęłam latać od lekarza do szpitala i tak wkolko.
2.To że dziecko miało tak wielki brzuch jak ja teraz i nie mogło się nawet obrócić 😂 i wyglądało jak balon i balam się że odleci i pilnowalam go cały czas 😂
I jeszcze jakiś krótki był ale nie pamiętam do końca o co chodziło 😂 sny seksualne mam za sobą także level wyżej jestem już chyba 😂😂😂😂
Ogólnie budzilam się co godzinę tej nocy więc nie wiem kiedy dbyly się owe sny 😁
Miłego dnia 😁xgirl lubi tę wiadomość
-
Ach rozmarzylam sie... Kiedys spotykalam sie z takim fajnym blondynem, dentysta. Raz umowilam sie do niego na kontrole. Fajnie bylo grac, ze niby sie nie znamy😆😆 Pod koniec jak bylismy sami to powiedzial zebym wpadla do niego wieczorem to zrobi dokladniejsze badania😁 To byly czasy. Teraz wyjechal do Bawarii i kontakt nam sie urwal ale znalazlam go w necie w nowej przychodni, nawet foty sa 😍😆😆 i mi tak ci blondyni po glowie chodza ostatnio😁😁😆😆
Mikaja No ale takie rozbieznosci? Chyba nie musze mowic Jak sie roztrzeslam Jak Mi ta druga wyjechala, ze Taka powazna sxtuacja jest... A potem sie okazalo, ze wyszlam przed Swietami. -
Oooo, myślałam że tylko ja mam problem z sikaniem... Coś lub ktoś mi tam chyba naciska, dzisiaj kłuje mnie dość często przy jakimkolwiek ruchu w ogóle w szyjce. Głupie pytanie, ale w którym miejscu boli spojenie, jeśli się rozchodzi?
Brzuch mi też dzisiaj twardnieje i boli okresowo. Co za dzień...
Dobra, ponarzekałam, idę coś ruszyć z odkurzaniem 😑Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Oooo, myślałam że tylko ja mam problem z sikaniem... Coś lub ktoś mi tam chyba naciska, dzisiaj kłuje mnie dość często przy jakimkolwiek ruchu w ogóle w szyjce. Głupie pytanie, ale w którym miejscu boli spojenie, jeśli się rozchodzi?
Brzuch mi też dzisiaj twardnieje i boli okresowo. Co za dzień...
Dobra, ponarzekałam, idę coś ruszyć z odkurzaniem 😑
Wydaje mi sie, ze tak w srodku, w miednicy, przy chodzeniu np. Takie kojarze opisy tego. -
A mi się śni od 2 dni że mąż mnie zdradza 🙄🙄🙄odpowiedziałam dzisiaj rano mężowi sen a on do mnie ze mu się śniło ostatnio ze to ja jego. Noo super 😁😁😁 mnie wczoraj znowu bóle złapały od 17 i trzymały do 2 nocy. Ale dobrze bo przeszły. Ja mała czuję bardziej jak na dole rączkami dokazuje albo naciska głową na szyjke. Sporadycznie czuję koło żeber ale nie ze kopanie tylko takie jakby się przeslizgala nóżka 😊😊
-
Mój też głową w górze.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥